Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מכשיר הקלטה עם יציאה למיקרופון יהיה לך טוב כדי להקליט. גם רדיו טייפ ישן עם קלטות גדולות וחיבור למיקרופון יכול להיות טוב בשביל זה, ואז תאלץ לקנות רק את הכבל המתאם עם המפצל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מתעלק

אצלי בפלאפון (N95 8G) הקלטת שיחה באמצעות הרשמקול גוררת צפצוף כל 15 שניות אותו שומעים שני הצדדים (מופיע בתפריט העזרה במכשיר, כך שאני מניח שלא מדובר בבאג).

יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה? לא מפחד מתוכנות צד ג.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בקושחות החדשות של כל היצרנים מופיע צפצוף בדיוק כדי לסמן שהשיחה מוקלטת.

חפש תוכנת הקלטה צד ג'. אני לא חזק בסימביאן.

פורסם

לא קראתי את כל הת'רד, אז אולי זה כבר עלה...

אבל אפשר פשוט לצלם וידאו בפלאפון.

בכל פלאפון סביר מהשנים האחרונות יש אפשרות לוידאו ובדר"כ עשרות דקות של זיכרון פנוי.

היתרונות -

1.שזה לא חשוד, כי בכל שיחה הפלאפון שלך הוא דבר שמקובל שנמצא על השולחן/בכיס/בסביבה.

2. הקלטה בהתראה אפסית, בכל פלאפון כמעט יש כפתור מהיר למצלמה > משם למעלה/למטה מוביל לוידאו > לחיצה על כפתור המצלמה ואתה מקליט. עניין של 2 שניות ולא נראה חשוד במיוחד.

3. לא צריך לקנות מכשיר ייעודי.

4. אם אתה כבר בשיחה עם הפלאפון שלך, לרוב יש מישהו לידך שיכול לנדב את שלו (שים את שלך על רמקול).

5. גיבוי פשוט ומהיר עם המחשב.

6. הקובץ מתנייד איתך לכל מקום וסיכוי נמוך שתשכח אותו.

7. עם נציגי שירות בטלפון - אתה בדר"כ מדבר מהנייח ואז הנייד פנוי להקלטה.

זה יציל אתכם יום אחד.

פורסם

המצרכים:

נוקיה

אפשר להקליט שיחות כבר שנים.. אני אישית מקליט שנים.

הבעיה היחידה היא שהם הצטרפו לאיזה אמנה מסוימת שמחייבת כל תוכנת הקלטה להשמיע צפצוף קל בכל 5 שניות כדי שהצד השני ידע על ההקלטה. יש תוכנות שעוקפות את זה.

• תוכן חדש...