Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך תקף אותי זקן :shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שלא הגשת תלונה.

ל'

2 שוטרים ראו הכל , והם לטובתך ?

אין דברים כאלה :-) !

חבל שלא הגשת תלונה (רק כדי לתת לו סיבה לחשוב על מה שהוא עשה )

חבל באמת שלא הגשת תלונה.

1+

היתי פשוט בשוק מההתנהגות של אדם מבוגר וחובש כיפה.

למה, אם הוא חובש כיפה זה אומר שהוא קדוש?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פשוט מעצבן לשמוע על זה כל הזמן מחדש, על הנהגים המפגרים שבין אם הייתה טעות (שלך או שלו) הם ישר תוקפים באלימות ולפעמים הם מחזיקים גם חפץ שהפרצוף שלך ממש לא היה רוצה לנשק. זה מכעיס עוד יותר לשמוע שזה בא מאדם מבוגר כל כך.

אני מכבד אותך מאוד שעמדת בזה כי אני בטוח שאני (וכל אדם אחר) היה כבר מסדר לו פגישה עם המיון ברגע שהוא שלח יד לפנים.

בכל פעם שאתה עולה לכביש אתה יוצא למלחמה....לפעמים אני מרגיש שקיבלתי רישיון להרוג.

פורסם

זה שלא "סידרת לו פגישה עם מיון" מראה שאתה יותר גבר מכל ה"תותחים" שהגיבו פה, התנהגת כמו גבר ולא ילד בן 17, כל הכבוד אתה צריך להיות גאה בעצמך.

שנית יש הרבה מאוד אנשים בכביש (ומחוץ לו) שאתה לא יודע מי מה ומה הם ,ולכן עצתי היא אף פעם אל תעצור לאף אחד ,אל תשלח ידיים מהחלון ואל תתעצבן, זה לא שווה את העצבים שלך. פשוט תמשיך בנסיעה שלך בקצב שלך.

שבת שלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה שלא "סידרת לו פגישה עם מיון" מראה שאתה יותר גבר מכל ה"תותחים" שהגיבו פה, התנהגת כמו גבר ולא ילד בן 17, כל הכבוד אתה צריך להיות גאה בעצמך.

שנית יש הרבה מאוד אנשים בכביש (ומחוץ לו) שאתה לא יודע מי מה ומה הם ,ולכן עצתי היא אף פעם אל תעצור לאף אחד ,אל תשלח ידיים מהחלון ואל תתעצבן, זה לא שווה את העצבים שלך. פשוט תמשיך בנסיעה שלך בקצב שלך.

שבת שלום.

יש הבדל דק מאוד בין לתקוף בן אדם, לבין להגן על עצמך. ברגע שמישהו תוקף אותך זכותך המלאה לגרום לו להצטער על זה.

פורסם

שבת שלום.

במקרה אני בן 17 ולא צריך להכליל.

אני לא תומך בגישה של הזקן ואני לא הייתי יוצא בחיים על מישו ומתפרץ עליו ככה.

אבל יש הבדל גדול מעוד בין לתקוף בן אדם לבין להגן על עצמך, גם מבחינת החוק אם מישו מכוון עליך אקדח במטרה לפגוע בך יש לך זכות להרוג אותו ולצאת זכאי.

אז הזקן "רק" שרט אותו בפנים. הוא לא היה צריך להרוג אותו פשוט לשבור לו את שני הרגליים.

:beerchug:

:ok:

פורסם
אז הזקן "רק" שרט אותו בפנים. הוא לא היה צריך להרוג אותו פשוט לשבור לו את שני הרגליים.

ואז נחש מי היה עומד למשפט?

יש מושגים שנקראים "כוח סביר" ו"תגובה מידתית"

דוגמא: אם מישהו נתן לך כאפה,לשלוף אקדח ולירות לו בראש - לא טוב.

אם מישהו שרט לך את הפרצוף כשאתה יושב באוטו,לצאת עליו ולשבור לו את 2 הרגליים - לא טוב.

כל תגובה צריכה להיות סבירה ומידתית אחרת אתה תהיה זה שמקבל אח"כ את הצינור למרות שאתה זה שהותקף מלכתחילה.

V5

פורסם

1. סע תמיד עם דלתות נעולות - לצערי אצלי ברכב הדלתות לא ננעלות לבדן אחרי כמה שניות של נסיעה, יש לי הרגל לנעול אותן.

2. אם מישהו ניגש אליך מכל סיבה שהיא - פתח את החלון כמה סנטימטרים בלבד רק לצורך שמיעה ודיבור. אין שום סיבה לפתוח את החלון יותר מידי.

3. אומנם אני קצת פרנואיד אבל באיזור שבו אני גר יש לא מעט מקרי חטיפות רכב, גם כשאני ברמזור אני בחיים לא מרים בלם ים ותמיד מוכן להעביר לראשון ולטוס משם.. יש לא מעט סיפורים שקרו לחברים.

פורסם
ואז נחש מי היה עומד למשפט?

יש מושגים שנקראים "כוח סביר" ו"תגובה מידתית"

דוגמא: אם מישהו נתן לך כאפה,לשלוף אקדח ולירות לו בראש - לא טוב.

אם מישהו שרט לך את הפרצוף כשאתה יושב באוטו,לצאת עליו ולשבור לו את 2 הרגליים - לא טוב.

כל תגובה צריכה להיות סבירה ומידתית אחרת אתה תהיה זה שמקבל אח"כ את הצינור למרות שאתה זה שהותקף מלכתחילה.

מיכאל, כל מה שאתה כותב נכון על גבי הנייר בלבד, משהו כמו נתוני צריכת הדלק של היצרנים.

אתה טוען שהוא היה צריך לצאת מהרכב ולשרוט בחזרה את הזקן בפנים?

מי קובע מה היא תגובה מידתית?

למה לא לצאת ולעלף את הזקן לכמה דקות? איך אתה יודע שהוא לא ישלוף נשק ויתחיל לירות בך אם תשרוט אותו בפנים בחזרה?

מה יותר טוב? לשבת בכלא כמה חודשים על תקיפה (או תגובה לא מידתית) או להיכנס לאדמה?

פורסם

מקרה הזוי ביותר !

וגם באסה לספר לחבר'ה, מה תגיד להם כשישאלו על החבלות? ששרט אותך זקן ? :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה רציני ? פשוט עזבתה ?

דבר ראשון הייתי לוקח את השמות של השוטרים לעדות בעתיד בבית משפט

דבר שני מגיש תלונה

דבר שלישי ניגש עם עורך דין מחוספס לתביעות קטנות ומוציא מהזקן הזה את מיטב כספו שילמד להבעה שלא מרימים יד לא משנה מה קרה

פשוט יצאתה באמת סליחה על הביטוי פראייר, אנשים משחקים אותה בתאונה של 20 קמ"ש שהם לא מסוגלים לזוז והם משותקים וצריך להזמין אמבולנס בשביל הפיצויים

ואתה שהרימו עליך יד וסרטו לך את הפנים ובאמת סבלתה מנזק גם נפשי וגם פיזי אז אתה לא מגיש תביעה ?

• תוכן חדש...