Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ חדש עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מייק, ברוב דבריך אתה צודק, אבל לא רלבנטי, משום שתשובתך לא קשורה לשאלתו של פותח השרשור.

א. יש לאימו סנטה פה (רחוקה מאוד מכל מה שכתבת), והרכב שהם הכי רוצים הוא פורד אדג' (כנ"ל). הוא לא מתלבט בין קשקאי לג'וק... החלום של פותח השרשור הוא לנד-קרוזר, להזכירך, ולא כדי לרדת לשטח או לשנע בו או"מניקים. (רק בישראל טויוטה - שאינה MR2 נניח - יכולה להיות חלום של מישהו...)

ב. יותר מאובזר מה- GTI? במה בדיוק? אם כבר, האבזור של הכלים מחדדי-האגו האלה הוא חסר.

ג. אני לא מבין איך חישבת מרכז כובד זהה לכלי גבוה יותר (שגם מרווח הגחון שלו גבוה יותר), אבל זה כבר עניין אחר.

ד. לדברי פותח השרשור, הרכב לעתים רחוקות יסיע יותר מנוסע אחד. במה זה רלבנטי לשיר ההלל שכתבת לג'יפונים/משפחתונים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
CRV לא זוכה לביקוש מדהים בישראל ולכן רוב הזמן הוא מוצע בהנחות דיי נאות בסוכנויות.

בתקציבך תוכל לקנות את דגם ה-2.4 שמגיע גם ברמת הגימור הכי גבוה ואולי עוד להישאר עם קצת עודף.

אגב הטיגואן מגיע עם מנוע 2 ליטר TSI, גירסה מוחלשת לזה של הגולף GTI הקודמת עם 170 כ"ס שזה יותר מה-2.4 של הונדה לדוגמה (166 כ"ס ב-CRV). גם כאם גירסת הקצה מאוד קרובה לסף התקציב ואיבזור בה לא חסר.

אני אישית אגב מצאתי את תא הנוסעים של הסנטה פה יותר נעים מזה של האדג' אך אין ספק שהפורד מציע חבילה מאוד מפתה של איבזור ומנוע חזק בתמחורו הקיים.

בהצלחה.

התא נוסעים של הסנטה פה נראה כמו משנות ה90 לעומת זה של האדג.

פורסם
אני שוב חייב לשאול (וסליחה מראש על הבוטות, זה הרי לא אישי נגדך), אם לא יהיה זול יותר לרכוש לאימך, נניח, GTI (הגולף ה-כ-י יקרה), ולהשקיע את השאר בטיפול פסיכולוגי שיסביר לה, שלא צריך ג'יפ גדול, מזהם, לא יציב, שתופס הרבה חניה ומסתיר את שדה הראיה לאחרים, רק כדי להרגיש טוב עם עצמך.

נראה אותך עומד בפני הורים שקונים לך רכב חדש בתקציב דיי גבוה ועוד מציב להם תנאים.

כל התיאוריה שלך , גם אם הייתה נכונה (וחלק גדול ממנה לא) היא נחמדה והכל.

בשורה התחתונה אמא שלי אוהבת את הנסיעה מהגובה ועל זה היא לא תתפשר.

זה ברמה שהיא נסעה אצלי בגולף והיא פשוט סבלה כי הרכב היה נמוך למרות שהוא נוסע משמעותית יותר טוב מהאוטו שלה.

כל אחד והעדפות שלו.

אגב בר, כשאמרתי שלנד קרוזר היה חלום שלי בעבר זה הכל יחסי. וקשור למציאות. בזמנו הייתה לנו התלבטות בין הפג'ארו

ללנד קרוזר ובחרנו בפג'ארו (מי אמר שאנחנו לא נוסעים בשטח?) ומאז תמיד אמרנו שהלנד קרוזר יהיה הרכב הבא. כנראה שלא הפעם :)

פורסם
אני שוב חייב לשאול (וסליחה מראש על הבוטות, זה הרי לא אישי נגדך), אם לא יהיה זול יותר לרכוש לאימך, נניח, GTI (הגולף ה-כ-י יקרה), ולהשקיע את השאר בטיפול פסיכולוגי שיסביר לה, שלא צריך ג'יפ גדול, מזהם, לא יציב, שתופס הרבה חניה ומסתיר את שדה הראיה לאחרים, רק כדי להרגיש טוב עם עצמך.

במקומך הייתי משקיע את הכסף בסדנת נימוסים והליכות. אולי תצליח ללמוד לא לדחוף את האף לעניינים של אנשים זרים.

פורסם
זה ברמה שהיא נסעה אצלי בגולף והיא פשוט סבלה כי הרכב היה נמוך למרות שהוא נוסע משמעותית יותר טוב מהאוטו שלה.

אז הייתי מציע את הקשקאי החדש. גם נראה טוב (יחסית לקודם), גם יושבים גבוה יותר מברכב רגיל, וגם רכב מאוד בטיחותי.

במקומך הייתי משקיע את הכסף בסדנת נימוסים והליכות. אולי תצליח ללמוד לא לדחוף את האף לעניינים של אנשים זרים.

זה פורום ציבורי. גם אני לא תמיד אוהב מה שכותבים לי, למשל לגבי הנימוסים שלי.

פורסם

כמו שרוני אהרונוביץ כתב, הבעיה היא: "אבל מאמי, אני רוצה לשבת גבוה". זו בעיקר הסיבה לרכישת ג'יפונים בארץ, ואת דעתי על התופעה אני חושב שחשוב להביע, ואמשיך להביע, משום שרכבים כאלה לא תורמים (אלא רק מזיקים) לסביבת הנהגים האחרים ולסביבה בכלל. זה חלק מבעיה תרבותית בארץ, אפילו סממן מאוד בולט שלה. הרי אם כולם היו יושבים "גבוה", לא היה יתרון לגובה, נכון? או שאתה לא ראית עדיין את הסרט של צ'רלי צ'אפלין שבו מתחרים על גובה הכסא?

ולגופו של עניין - באיזה ג'יפון אתה או אימך נוהגים שזה כ"כ מפריע לך? הרי פותח השרשור הגיב לעניין - וקיבל לפחות הצעה מתאימה (קשקאי). ממך לא הוא ולא אני זכינו לקבל דבר. הוא אף היה הוגן מאוד והודה שהוא לא יכול להתווכח עם אימו על מה טוב לה, לאחר שזו קנתה לו גולף חדשה (אגב, תתחדש, רכב מקסים), ולפי מה שהבנתי אף לקח אותה לסיבוב ברכב והיא עדיין לא התשכנעה. אז נדמה לי, שאפילו הוא קצת יותר מבין את הנושא ממך.

פורסם

מי הכתיר אותך למומחה תחבורה? ג'יפים נמכרים בכל בעולם ובכמויות נאות. לגברת יש זכות להחליט באיזה רכב תנהג. היא לפחות חושבת לבד, להבדיל מכם. אתם אוהבים רק מה שהוד מלכותו ג'רמי קלארקסון אוהב.

פורסם

bar72 רק הסביר לו שהם הולכים לקנות מפגע סביבתי .

הוא לא התלהם או מנע ממנה בכוח את הג'יפ הנכסף , הרי בסוף היא תקנה מה שהיא רוצה ,

יש לה את הכסף , זו זכותה לזרוק אותו על מה שהיא רוצה .

נ.ב.

(גם אני לא מבין למה צריך לקנות רכב גודזילה לשני אנשים )

פורסם

אני מציע שנפסיק כאן, משום שפותח השרשור ענה לעניין ולא נזקק לשירותי הפרוטקשן שלך. הוא גם פחות התרגש ממך, וקביל כאמור הצעה (מוצלחת לדעתי) לרכב שלא נבדק על ידם עדיין.

אציין רק, בהקשר לפוסט האחרון שלך, שהפוסל - במומו פוסל.

פורסם

הבן אדם מחפש גיפ פול סייז וכל סוכני המכירות של צמפיון מנסים לשדל אותו בכל הכח למשהו אחר ועוד בצורה אגרסיבית מידי!

אהבתם את הפורד אחלה ,תעשו נסיעת מבחן לגבי הדורנגו תבדקו עם היבואן מתי השיווק אמור להתחיל,לטעמי רכב מאוד מרשים.

תקרא את הכתבה http://motocar.ifeel.co.il//article/12932.aspx

http://www.dodge.co.il/default.asp?catid=%7B0FE14164-E324-4C3D-BDB3-4BE8BF7F42B2%7D

http://www.dodge.com/en/

פורסם

הפורד הוא בחירה מצויינת, מהיכרות אישית עם הSEL ועם הלינקולן MKX ובערך 40K ק"מ אני יכול לומר שהרכב אמין, נוח, מאוד פרקטי מבחינת מימדים אבל אוהב לשתות. אני מקווה שהSEL מגיע בארץ עם הגג הפנורמי כי זאת תוספת מבורכת

haters will hate

פורסם
הוא התלהם, התנפל ונדחף לדיון בו אף אחד לא מעוניין בדעתו.

bar72 חבל על הוויכוח חיים, נוסע על אלטו מקרטעת שנוסעת כמו צב, והוא מנסה להוציא את התסכול שלו על אחרים שנוסעים במכוניות יותר מהירות משלו.

לגבי פותח השרשור הפורד היא אחלה בחירה רכב מכובד עם מלא אבזור, ביצועים טובים ותג מחיר מפתה בחירה מצויינת לפי דעתי.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

עדכון: הלכנו היום כל המשפחה לראות את האדג' (אגב הגרסא בארץ כוללת גג פנורמי) , דיי הגענו להסכמה שאם הרכב

לא יפול בנסיעת המבחן הוא כנראה יהיה רכב.

לגבי השאלות שרצו פה,

למה רכב גדול? לא כי יש צורך , כי זה הטעם וזה מה שיש בשוק. אם היה ג'יפון קטן יותר שהיה מתאים היינו הולכים עליו. (נבדקו CRV טיגוואן והIX35. כל הניסנים למינהים הם לא הטעם של אמא שלי וכך גם הסובארו. את הrav4 ומכוניות JEEP למינהם אמא שלי פשוט לא אהבה חיצונית)

מה שדיי משאיר אותי רק עם האדג' והדודג' (שאם אני לא טועה נסענו על כזה בארה''ב ובאמת שיש לי רק תשבוחות לרכב.). לצערנו (או לשמחתנו.. תבינו את זה איך שאתם מעדיפים) יש לחץ לסגור את הרכישה כבר בשבוע הקרוב.

עכשיו דבר נוסף , פחות קשור אבל אם כבר אז כבר.

לאיפה נעלמה כל הכדאיות של היונדאי? החבילות שהציעו על הסנטה פה ועל ה IX35 , לא טובות (בטח לא על הנייר)

מחבילות בחברות אחרות (פורד ניסאן , אפילו הCRV מציע יותר לטעמי) ?

פספסתי משהו?

• תוכן חדש...