Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ חדש עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאני לא מבין למה אנשים מתעקשים לקנות ג'יפים. פרט לפוזה ויכולת השטח (לא רלוונטי ל-95% מרוכשי הג'יפים מן הסתם), אני לא רואה שום יתרון שלהם על פני רכב רגיל. האם אנשים כל כך רדודים שכל מה שמעניין אותם ברכישת רכב זה הפוזה ?

בכל מקרה, האדג' הוא בהחלט אופצייה טובה מבין הג'יפים בתקציב הזה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת שאני לא מבין למה אנשים מתעקשים לקנות ג'יפים. פרט לפוזה ויכולת השטח (לא רלוונטי ל-95% מרוכשי הג'יפים מן הסתם), אני לא רואה שום יתרון שלהם על פני רכב רגיל. האם אנשים כל כך רדודים שכל מה שמעניין אותם ברכישת רכב זה הפוזה ?

בכל מקרה, האדג' הוא בהחלט אופצייה טובה מבין הג'יפים בתקציב הזה.

וואו. ממש אין לך מושג עם מי אתה מדבר.

אתה מדבר עם בן אדם שלפני חודש קנה גולף ולא שירוקו באותו מחיר. הדבר האחרון שאפשר להגיד עלינו בתור משפחה הוא

שאנחנו משפחה של פוזה.

וכמו שכבר ציינתי קודם. את הייתרון שלהם אי אפשר לקחת. הישיבה הרבה יותר נעימה ונוחה, הרכב נותן תחושבת ביטחון לנהג כשהוא על הכביש.

אם כבר פוזה. בן אדם שמחפש פוזה לרוב לא יקנה את הרכב בעל רמת הגימור הגבוהה יותר.

פורסם

מצטער אם פגעתי, זאת לא הייתה הכוונה. דברתי בכללי על תופעת הג'יפים. אני לא מבין למה כל כך הרבה אנשים קונים ג'יפים היום. אולי פוזה היא מילה מכלילה מדי, אבל הרבה אנשים פשוט 'נדלקים' על ג'יפים ואני לא רואה למה. למרות התגובה שלך אני לא מבין למה אתם נעולים רק על ג'יפ ? וזה שהזמנתם את הרכב ברמת גימור גבוהה לא סותר את העניין שאתם נעולים על ג'יפ בלי שום סיבה אמיתית. אני מסכים שהישיבה הגבוהה נותנת שדה ראייה טוב יותר. את העניין של ביטחון אני לא מבין. מה שבטוח הוא שהתנהגות הכביש והדינאמיות של ג'יפ פחות טובה בבירור מזו של רכב רגיל.

פורסם
לאיפה נעלמה כל הכדאיות של היונדאי? החבילות שהציעו על הסנטה פה ועל ה IX35 , לא טובות (בטח לא על הנייר)

מחבילות בחברות אחרות (פורד ניסאן , אפילו הCRV מציע יותר לטעמי) ?

פספסתי משהו?

מסכים איתך לחלוטין. ההורים של אשתי בדקו את היונדאי, והייתי בשוק מהמחיר שהוצע להם. פשוט יקר מידי. אגב, בסוף הם שכרו מזדה3, משום שהם לא נשארים כאן הרבה זמן (לצערי הרב...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מצטער אם פגעתי, זאת לא הייתה הכוונה. דברתי בכללי על תופעת הג'יפים. אני לא מבין למה כל כך הרבה אנשים קונים ג'יפים היום. אולי פוזה היא מילה מכלילה מדי, אבל הרבה אנשים פשוט 'נדלקים' על ג'יפים ואני לא רואה למה. למרות התגובה שלך אני לא מבין למה אתם נעולים רק על ג'יפ ? וזה שהזמנתם את הרכב ברמת גימור גבוהה לא סותר את העניין שאתם נעולים על ג'יפ בלי שום סיבה אמיתית. אני מסכים שהישיבה הגבוהה נותנת שדה ראייה טוב יותר. את העניין של ביטחון אני לא מבין. מה שבטוח הוא שהתנהגות הכביש והדינאמיות של ג'יפ פחות טובה בבירור מזו של רכב רגיל.

כל אחד רואה את הדברים אחרת.

יש אנשים לדוגמא, כמו אמא שלי לצורך העניין שהישיבה הגבוהה בג'יפ חשובה להם מהתנהגות הכביש של האוטו, כי אחרי שהם יתרגלו לזה

קשה להם לחזור לנסוע במכוניות נמוכות בחזרה.

לעומת זאת, יש אנשים כמוך (וכמוני) שהעיקר מבחינתם זה איך הרכב מתנהג על הכביש. וכן אני דיי מסכים איתך.. אני למשל סובל מהנסיעה של הסנטה פה של אמא שלי. זאת גם הסיבה שאפילו לא בדקתי ג'יפים כשחיפשתי רכב לעצמי.

בשורה התחתונה לכל אדם יש דרישות וציפיות אחרות מהרכב שהוא קונה. אולי אתה לא רואה את הסיבה לקנות ג'יפונים כי זה באמת לא מתאים לדרישות שלך. יש כאלה שזה כן מתאים להם לדרישות.

פורסם

אגב אי הכדאיות של היונדאי:

קיה משווקת את האחים התאומים (הלא זהים, לפחות עיצובית) של הסנטה-פה (סורנטו) וה-X35 (ספורטאז') עבור פחות שקלים.

שווה בדיקה?

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...