Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ חדש עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו להחליף את אחד הרכבים בבית. סנטה פה שנת 2006.

התקציב שהקצבנו לעצמנו הוא 250K. אנחנו בימים אלה במהלך חיפושים אחר מכוניות.

ביינתים בדקנו את ה IX35 והסנטה פה החדשה כאשר שניהם הותירו רושם מאד לא חיובי ונפסלו

תוך 5 דקות. הIX35 הרגיש זול מדי ופשוט מדי גם בגרסא הגבוהה שלו. והסנטה פה הרגיש קצת יותר איכותי

אבל פשוט לא אהבנו אותו יותר מדי.

לאחר מכן בדקנו את הפורד אדג' SEL Plus. כרגע הוא הכי מצא חן בעיינינו וכרגע הוא הבחירה שלנו.

רציתי לדעת איזה עוד ג'יפים יש ברמת תקציב של 250K.

הדרישות הם לא מיוחדות יותר מדי.

א. שירגיש יוקרתי (ריפודי עור חשוב, גם בגלל הפרקטיות של העניין)

ב.לוק חיצוני יפה

ג. שוק סביר כנ''ל לגבי ירידת הערך.

הרכב לא נוסע הרבה ק''מ בשנה. בסביבות ה6-7 . לעיתים נדירות נוסעים ברכב יותר משני נוסעים..

אלו הם פחות או יותר הפרטים :) תודה על העזרה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הונדה CRV במבצעי סוף העונה יכול להתאים.

גם מיצובישי אאוטלנדר יכול להיות אופציה לא רעה.

הדגמים המאובזרים של הראב 4 החדש.

פולקסוואגן טיגואן גם הוא אופציה.

לדעתי הג'יפון הכי יפה הוא אאודי Q5. תוכלו לרכוש אחד כזה משומש ולהינות ממנוע וגיר טובים, עיצוב חיצוני יפה לדעתי וגם תא נוסעים שמרגיש אחרת מהתאים היפניים השגרתיים.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
לעיתים נדירות נוסעים ברכב יותר משני נוסעים..

אז למה ג'יפ גדול??

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אז למה ג'יפ גדול??

הוא ביקש המלצה לג'יפ! "גדול" זה תוספת שלך ועניין אישי (האם לנדקרוזר קצר הוא גם גדול? או שהארוך נחשב גדול?)

ולעניין השרשור- אם הייתם מרוצים מהסנטה פה, אז אין סיבה שלא תמשיכו בסגמנט.

לפורד אדג' יש יתרונות כמו גם חסרונות שצריך להתייחס אליהם (צריכת דלק גבוהה, איכות הרכבה וחומרים קצת בינונית-לפחות בדגם היוצא וכו') אך עם זאת מדובר בתמורה גבוהה לכסף בסכום המדובר.

אפשר לבדוק את הפורסטר- אמנם לא ג'יפ בהגדרת הרחוב אך מדובר ברכב מוגבה מצויין שיכול להוות אופציה מעניינת בגרסת הטורבו.

פורסם

קצת מצחיק להשוות, ומוזר לראות רכבים כמו RAV4 ואואטלנדר במחיר קרוב לJEEP, אני ללא כל היסוס קל שבקלים הייתי הולך על הגראנד צ'רוקי החדש.

פורסם

תודה על התגובות.

אז ככה.

אוטו יד שניה לא בא בחשבון כי אלה הדרישות של מי שאמור לשלם על הרכב :)

הפורד אדג' עדיין נשארה הבחירה הכי רצינית כרגע. האיכות חומרים דווקא מרגישה טובה. בואו נאמר

שזה עולם אחר מהסנטה פה שראיתי חצי שעה לפני אותה אדג'.

את ה CRV אנחנו נקפוץ לראות השבוע מתישהו. מה הכוונה במבצעי סוף עונה? יש איזה מבצע שצריך לדעת עליו בהונדה?

הטיגואן ברמת מחיר הזאת מגיע עם מנוע מאד חלש ורמת אבזור מאד נמוכה ולכן גם הוא ירד מהפרק.

לנד קרוזר קצר לצערי לא נכנס בתקציב (הדור הקודם היה החלום שלי במשך שנים ארוכות :) )

הגרנד שירוקי הייתה לנו פעם בארה''ב. מאד לא אהבנו אותה, למרות שלדעתי מדובר באחלה רכב.

הדודג' דוראנגו נמכרת בארץ בכלל?

אאוטלנדר והראב 4 לא באות בחשבון גם כן. פשוט לא מספיק טובות.

פיספסתי משהו? שוב תודה ושנה אזרחית טובה :)

פורסם

למרות שאמרת שיד 2 לא בא בחשבון, ואם כבר אמרת שהדור הקודם של הקרוזר היה "החלום שלך" בסכום הזה אפשר למצוא אחד כמו חדש. שווה לבדוק.

פורסם

האמת במחיר הנקוב הייתי הולך על אדג' למרות שאני גם מאוד אוהב את הפורסטר טורבו רכב מדהים ולא מוערך וזאת הבעיה כי הוא לא שומר על ערכו.

פורסם
תודה על התגובות.

אז ככה.

אוטו יד שניה לא בא בחשבון כי אלה הדרישות של מי שאמור לשלם על הרכב :)

הפורד אדג' עדיין נשארה הבחירה הכי רצינית כרגע. האיכות חומרים דווקא מרגישה טובה. בואו נאמר

שזה עולם אחר מהסנטה פה שראיתי חצי שעה לפני אותה אדג'.

את ה CRV אנחנו נקפוץ לראות השבוע מתישהו. מה הכוונה במבצעי סוף עונה? יש איזה מבצע שצריך לדעת עליו בהונדה?

הטיגואן ברמת מחיר הזאת מגיע עם מנוע מאד חלש ורמת אבזור מאד נמוכה ולכן גם הוא ירד מהפרק.

לנד קרוזר קצר לצערי לא נכנס בתקציב (הדור הקודם היה החלום שלי במשך שנים ארוכות :) )

הגרנד שירוקי הייתה לנו פעם בארה''ב. מאד לא אהבנו אותה, למרות שלדעתי מדובר באחלה רכב.

הדודג' דוראנגו נמכרת בארץ בכלל?

אאוטלנדר והראב 4 לא באות בחשבון גם כן. פשוט לא מספיק טובות.

פיספסתי משהו? שוב תודה ושנה אזרחית טובה :)

CRV לא זוכה לביקוש מדהים בישראל ולכן רוב הזמן הוא מוצע בהנחות דיי נאות בסוכנויות.

בתקציבך תוכל לקנות את דגם ה-2.4 שמגיע גם ברמת הגימור הכי גבוה ואולי עוד להישאר עם קצת עודף.

אגב הטיגואן מגיע עם מנוע 2 ליטר TSI, גירסה מוחלשת לזה של הגולף GTI הקודמת עם 170 כ"ס שזה יותר מה-2.4 של הונדה לדוגמה (166 כ"ס ב-CRV). גם כאם גירסת הקצה מאוד קרובה לסף התקציב ואיבזור בה לא חסר.

אני אישית אגב מצאתי את תא הנוסעים של הסנטה פה יותר נעים מזה של האדג' אך אין ספק שהפורד מציע חבילה מאוד מפתה של איבזור ומנוע חזק בתמחורו הקיים.

בהצלחה.

פורסם
למרות שאמרת שיד 2 לא בא בחשבון, ואם כבר אמרת שהדור הקודם של הקרוזר היה "החלום שלך" בסכום הזה אפשר למצוא אחד כמו חדש. שווה לבדוק.

האוטו הזה לא בשבילי. אני קיבלתי גולף 160 לפני חודש. (ואגב גם אז עלה אותו וויכוח. ב180 אלף יכלתי להביא GTI יד שניה במצב מעולה ולא קיבלתי אישור)

האוטו בשביל אמא שלי , ולנד קרוזר אף פעם לא היה החלום שלה ככה שלצערי זה לא מה שיקרה.

האמת שיש לנו קשרים גם בהונדה וגם בדלק מוטורס.. ובגלל זה אם אין איזה משהו מיוחד אצל חברות אחרות

אז כדאי לנו להשאר בחברות האלה כי שם נקבל תהנחה הכי גדולה שאפשר.

מייק אתה מדבר על האדג' החדשה? לדעתי התא נוסעים שלה לא פחות ממדהים במסגרת התקציב הזה..

פורסם

אכן מדבר על החדש.

על טעם ועל ריח אמנם אין להתכווח אבל לי הוא הרגיש מעט מצועצע ולא מאוד איכותי. התא של הסנטה פה אמנם הרבה יותר סטנדרטי אבל זאת ההעדפה שלי.

גם תא הנוסעים ב-CRV הוא דיי סטנדרטי אבל מאוד איכותי, מוצק ומורכב היטב, בדומה ליונדאי. מומלץ לבחור בצבע חיצוני שמגיע עם גימור פנימי בגווני קרם בכל הרכבים, הגוון הבהיר משדרג את האוירה בתא הנוסעים.

פורסם

אני שוב חייב לשאול (וסליחה מראש על הבוטות, זה הרי לא אישי נגדך), אם לא יהיה זול יותר לרכוש לאימך, נניח, GTI (הגולף ה-כ-י יקרה), ולהשקיע את השאר בטיפול פסיכולוגי שיסביר לה, שלא צריך ג'יפ גדול, מזהם, לא יציב, שתופס הרבה חניה ומסתיר את שדה הראיה לאחרים, רק כדי להרגיש טוב עם עצמך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני ממליץ לך להיפטר מהגישה הזאת.

רוב הג'יפונים עליהם הוא מדבר מתבססים על משפחתיות, ראב 4 לדוגמה קצר יותר מטויוטה קורולה סדאן המוכרת לכולנו, גם במקרה של CRV נתון האורך קטן משל הונדה סיויק סדאן.

הם לא מזהמים יותר משום שגם יחידות הכוח זהות ותוספת המשקל היא לא מאוד משמעותית ולכן גם הביצועים וצריכת הדלק לא נפגעים בצורה משמעותית.

הם לא יציבים פחות עקב מרכז כובד נמוך כשל רכב פרטי וכמו שהסברתי הם לא תופסים יותר חניה עקב מימדים דומים עד זהים.

למעשה את רובם ניתן להגדיר כמיניוואנים עם הנעה כפולה. מימד הגובהה בתוך הרכב ברובם גדול יותר מבמשפחתיות סנטדרטיות ותורם למרווח ותחושת המרחב הגדול בתוך האוטו.

תנוחת נהיגה גבוהה תורמת לתחושת שליטה טובה יותר לחלק מהנהגים, גם אני אישית מעדיף לשבת גבוה יותר מהמוכר במשפחתיות הממוצעות. בקשר למסתיר את שדה הראייה, ניתן להאשים בכל גם את רוב המיניוואנים הקומפקטיים שחלקם מציעים 5 מושבים ולמעשה לפי תפיסתך כל בעליהם יכלו להסתפק במשפחתית רגילה.

נקודה נוספת היא שבמחיר דומה לגולף שציינת, רוב הכלים האלה מגיעים מאובזרים יותר והם גדולים ומרווחים יותר. אלה רכבים שנעימים יותר בנסיעות משפחתיות עקב מרווח גדול וגם תא מטען עדיף.

המשך ערב נעים.

• תוכן חדש...