Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרפד בחולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בשעה טובה ריפדתי את הספסל באל קמינו,החוטי ברזל קרעו לי מספיק מכנסיים,ואחרי שעברתי אצל כמה וכמה רפדים בצפון, לא מצאתי אחד ש(על סמך עבודות שמונחות אצלו )הרמה שלו מספיק טובה בישבילי במחיר הגיוני,ודרך הפייסבוק הגעתי במקרה לרפד מחולון,שהתיק דוגמאות שלו והידע שהוא מציג גרמו לי לסמוך עליו ולהפקיד בידיו את האוטו,איני מכיר אותו אך הוא הותיר עליי רושם טוב מאוד ובלי שום ספק אני מתכוון לרפד גם את הרכב השני שם,ממליץ לכם לבדוק את המקום, והרי התוצאות:

DSCF4590.jpg

DSCF4591.jpg

DSCF4594.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

נראה מעולה עבודה ברמה.

תיתן כתובת וטל' אני גם צריך.

אני רואה שהדלתות אצלך קרם.

אני אעלה תמונות בשרשור שלי צבעתי את החלק התחתון של הדיפונים אלו שפלסטיק בשחור יצא פצצה.

נשאר לי לרפד את החצי העליון וכנראה שהרפד שלך ייכנס לתמונה כי בת"א התייאשתי.

נ.ב

תישלח לי מחיר שהוא לקח לך בפרטי.

חבל שלא רקמת סמל של שברולט על הריפוד ליפניי היה משדרג את הלוק לאורגינל.

פורסם

את הדלתות אני רוצה לנסות לבד ואם לא ילך אני אגש אליו,סמל לא רציתי,גם לא היה לי במקור,והטל' 0543530653

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

את הפלסטיקים עשיתי אצל צבעי של טמבונים ב 300 ש"ח הצבע והמאמץ היו עולים לי יותר.

אני מעדיף להתעסק עם דברים ברכב שגורמים לי כיף ולא סבל.

במכני וקוסמטי שעולים הרבה כסף אני מנסה להסתדר לבד.

בקשר לרקמה חבר שלי עשה בריפודים שלו בטנדרביד, לפי סקיצה ב "רקמה ממוחשבת " יצא לו כמו אורגינל.

• תוכן חדש...