Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכוני קושחה לראוטר linksys

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL V1.1

ותמיד האינטרנט שלי פועל הרבה יותר טוב בלי הראוטר.

שמעתי שיש עדכוני קושחה חיצונים כמו DD-WRT ו TOMATO וכו'.

מה הם נותנים לי? כדאי להתקין?

:idea:

פורסם

אם אתה לא צריך אותם, אז אל תתקין.

לדוגמא בDD WRT יש לך אפשרות לעשות static DHCP, מה שאי אפשר לעשות עם הfirmware שהלינקסיס מגיע איתו.

בת'כלס זה הכול שאלה של צרכים מול יכולת.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

התקנתי DD-WRT על לפחות חמישה WRT54 GLים שעובדים כבר כמה שנים. זה נותן לך דבר מאוד פשוט: יציבות. הראוטר לא צריך ריסוט כמעט אף פעם, לעומת כל פעם שנושבת הרוח עם הפירמוור הדיפולטיבי של לינקסיס.

תתקין DD-WRT רשמי ללא היסוס.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אומנם קראתי על הקושחות הללו אבל אשמח אם תוכל להסביר בפשטות מה זה ייתן לי מעבר ליציבות ?

אציין שהדגם שלי קיים באתר שהבאת D-link DIR 615 C2 3.02RU ) אבל אינני מוצא את הקושחה המקורית על מנת שאוכל לשחזר במידה ולא יעבוד.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

קושחה לראבאק של כולכם! :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וויקינג, חיפוש קצר בגוגל מעלה שהפירמוור של הדילינק שלך זמין מאוד, אפילו מהאתר העברי.

אם ההבטחה לראוטר יציב לא משכנע אותך, אין לך מה לעדכן. היתרון הגדול של כל הפירמוורים האלה זה שהם מאוד עשירים ביכולות במידה ויש לך צרכי רשת מיוחדים. הבעיה היא שהכל מורכב לקינפוג ודורש ידע קצת יותר מבסיסי. יש מדריכים שיעזרו לך לעשות דברים כמו להפוך ראוטר שמריץ DD-WRT ל"מגדיל טווח", אבל אפילו אם עוקבים אחרי ההוראות זה לא תמיד מסתדר בלי לשבור את הראש.

בלי קשר, הפירמוורים האלה מאפשרים פיתוח תוכנה ע"ג הראוטרים - שזה דבר מעולה. ב- 40$ אתה מקבל סביבת פיתוח עשירה, שמריצה כבר לינוקס ומתועדת בסה"כ בצורה סבירה. אני למשל לקחתי WRT54GL והפכתי אותו למחשב השקייה אלחוטי עם ממשק PHP (ביחד עם תוספת חומרה ייעודית שבניתי שהתחברה אליו).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

פאבי, אינני כותב סתם שלא מצאתי. אני שוהה בחו"ל וגרסת הקושחה שלי שונה ממה שיש באתר הישראלי.

לגבי ההסבר, יש לי ידע בקינפוג ראוטרים אבל המידע שנתת השלים לי את התמונה.

תודה רבה על ההסבר.

ליאור

Veni Vidi Vici

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ אחרי כחצי שנה:

סוף סוף היה לי זמן להתעסק בנושא ולכן אציין ש-dd-wrt על פניו נראה הרבה יותר טוב מכל הבחינות מהקושחה המקורית של ה-D-link dir 615 שלי.

מעבר לכך, הביצועים משביעים רצון.

* תודה ל-pavi על ההסבר דאז.

ליאור

speedtest.jpg

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...