Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם המחיר ל-98 יישאר זהה, יהיה כדאי להתחיל לתדלק 98 :wink:

מחיר ה-98 מתעדכנים גם בהתאמה.

בד"כ יש הפרש של שקל וקצת בין ה-95 ל-98,

אז ברור שגם זה עולה.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו יודע, מה קורה עם סולר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנה מתחיל עוד שרשור של הוצאת קיטור, בסוף הוא ייקבר כמו כל השרשורים האלו בלי שום תועלת.

תנו לי להתחיל: צריך לצאת לרחובות! אסור לשתוק לחלאות האלו בממשלה! כמה אפשר לגנוב לנו? מדינת עולם שלישי! :roll:

איזה גדול אתה !:-D צודק

תמיד תמיד קוטרייה ..

פורסם

במקום לבלבל את המוח בואו נחליט על יום ספציפי או אפילו יומיים שבהם אנחנו (ונספר לכל החברים ובעבודה ולמשפחה) פשוט לא נתדלק ויהיי מה !!!

שבוע הבא יום ראשון ושני ה2 והשלישי לינואר מקובל? :twisted:

אתם יודעים מצוין שלפורום פה יש כוח של אלפי נהגים.

פורסם
אני לא מבין מה כל הבלגן והרעש, תדלקו ב100 ש"ח כמוני וזהו.

+1

אני נוקט בשיטה הזו כבר שנים! :-P.

כל פעם מישהו פה פותח שרשור על מחירי דלק וכולם מתלוננים, ממש סטאנד-אפ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
במקום לבלבל את המוח בואו נחליט על יום ספציפי או אפילו יומיים שבהם אנחנו (ונספר לכל החברים ובעבודה ולמשפחה) פשוט לא נתדלק ויהיי מה !!!

שבוע הבא יום ראשון ושני ה2 והשלישי לינואר מקובל? :twisted:

אתם יודעים מצוין שלפורום פה יש כוח של אלפי נהגים.

יגאל, מה שיקרה זה שאנשים יתדלקו לפני כן, כך שיהיה להם דלק ליומיים האלה שציינת.

לדעתי זה לא יעזור.

וכרגיל לפני העלאה - כולם יתדלקו את רכבם ביום שישי ה- 31.12, עלמנת לחסוך את ה 10-15 ש"ח האחרונים.

פורסם

+1

אני נוקט בשיטה הזו כבר שנים! :-P.

כל פעם מישהו פה פותח שרשור על מחירי דלק וכולם מתלוננים, ממש סטאנד-אפ.

בואו תספרו לי, איך עושים את זה בנסיעה של 33 אלף ק"מ בשנה.

אני לא מבין את ההגיון שלכם.

עכשיו במקום 4 פעמים בחודש 100 ש"ח תצטרכו להוציא פעם נוספת 50 ש"ח לאותה כמות הנסיעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להפגין זה לא ריאלי, זה לא בתרבות של האוכלוסיה וגם כשהפגינו למטרות פוליטיות די משמעותיות זה לא עבד משני הצדדים, ע"ע התנתקות וגדר ההפרדה, מה גם שלמרות הבכייה, רוב מי שבוכה לא באמת הגיע לפת לחם והחיתוך הוא עדיין מהשומן ולא מהבשר.

הממשלה ממסה כי היא צריכה כסף, והדרך הקלה והטבעית היא למסות, להצטמצם זו בחירה קשה שמלווה בשביתות ושינויים שלא יתקבלו יפה.

הפתרון של כ"א כאזרח זה להצטמצם, להוריד את צריכת הדלק (הרוב המוחץ של הרכבים נוסעים עם נהג אחד), לוותר על רכב כשלא באמת צריך (מספיק לראות את חניית המעונות באוניברסיטת חיפה והטכניון, שני מקומות עם תחבורה ציבורית לא רעה), להפסיק לעשן, אם העלאת מיסים תגרור ירידת צריכה אולי יתחיל שינוי באמת, כי גם למיסים יש גבול.

פורסם

אתה מודע לעובדה שכשהמחיר עולה, אתה מקבל פחות דלק עבור ה100 ש"ח האלו, כן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה זה חשוב, הוא דפק את המערכת, תדלק ב100 שקל במקום טנק מלא :)

הריבית שיקבל על ה100 שקל שהוא לא השקיע בתדלוק מטורפת

אף פעם לא הבנתי את כל החכמים האלה שמתדלקים בכל פעם ב50-100 ש"ח ומרגישים שנשארים להם אלפי שקלים בכיס כתוצאה מהחסכון הרגעי הזה.. :D

פשוט מגוחך. הרי גם ככה תתדלק בעתיד ותוציא את הסכום הזה.

תדלק פול טנק, אולי אפילו תקבל רחצה חינם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכל תלוי איזה רכב אצלך. אם אני יתדלק כל 100ש"ח כל פעם, יספיק לי דלק מקסימום עד תחנת הדלק הבאה. :-P

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...