Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקומם. מקומם מאד... :wink:

אבל מה באמת הפער אם רוצים לקנות רכב חדש שלא יוצר ביפן? כמה ההפרש אז?

אין שינוי, זה לא משנה אם הרכב תוצרת יפן או ארה"ב, בהונג קונג המס קבוע על רכבים.

רוצה דוגמה לרכב של קונצרן VAG ?

במקרה ראיתי היום בסוכנות של VW שחיפושית קבריולט עולה 288,000 דולר הונג קונגי, שזה 133,000 שקלים (לא יודע איזה דגם, לא ממש התעמקתי).

כמה עולה החיפושית הפתוחה בארץ ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן

אני חושב שאתה מטעה את העם היושב בציון בשיעורי המיסים על רכב בהונג קונג . הם לא 100% , אלא מדובר במס פרוגרסיבי.

על ה 150 K הראשונים משלמים 35%

על ה 150 K הנוספים משלמים 65%

על ה 200 K הנוספים משלמים 85%

ורק מעל זה משלמים 100%

עכשיו בוא נעשה חישובים מחדש ונבדוק !!

ואילו כאן מהאגורה הראשונה משלמים , תלוי מה מקור הייצור מעל 100%

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

מה שכתבת יפה ונכון לרכב שאתה מייבא להונג קונג ונרשם כרכב משומש (כיוון שיש לו כבר רישום קודם במדינה אחרת), בערך כמו שאתה מייבא רכב מארה"ב לישראל.

ברכב חדש עד כמה שידוע לי (ואני יודע את זה ממספר בעלי רכבים) המיסוי הינו 100% על רכב חדש.

פורסם

הפער במחיר הוא לא משהו חדש לצערי. אצלנו היבואנים הם גם "שקרנים" (לכאורה...) - אם תכנסו לסוכנות המרכזית של הונדה בת"א תזכו לראות שם S2000 כמודל 2010. להזכירכם הדגם הזה ירד מפס הייצור במהלך 2009....

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אז מה תגיד על סינגפור ?

מיצובישי איבולושין עולה שם 550 אלף שקל !

BMW סידרה 3עם מנוע 2000 סמ"ק עולה שם כ160 אלף דולר סינגפור שזה 450 אלף שקל.

ושם כל בעל רכב משלם מס נפרד על זה שהוא בכלל מחזיק מפתחות של רכב - כ1000 דולר כל חודש על רכב תוצרת אירופה ו500 על תוצרת יפן.

ולהוציא רישיון נהיגה זה מאוד מאוד מאוד יקר (לא זוכר כמה , אבל כמה אלפי דולרים) וכל הכבישים שם הם כבישי אגרה והדלק גם לא זול.

ואל תגידו לי שזה בהתאם למשכורות. מי שעובד בעבודות פשוטות מרוויח פחות מישראל. דיברתי עם אחד המלצרים במסעדה נחשבת באחד הקניונים והוא מרוויח 17 שקל לשעה.

רק שכחת לציין שהתחבורה הציבורית בסינגפור היא מהטובות בעולם.

emotion of motion

פורסם

עידן תבדוק באתר של המכס אצלכם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אי אפשר להביא קבוצת מומחים סינגפורים לארץ, שיסדרו גם אצלנו את התחבורה הציבורית, שתהיה לפחות ברשימת ה20 הכי טובים בעולם? :roll:

פורסם

+1 לזה שמעליי.

היתי מעדיף את כל המחירים הסינגפוריים לולא היתה כאן תחבורה כזו גרועה,

בקיצור היתי מוכן שהמצב כאן יהיה כמו המצב בסינגפור.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

למה היבואנים בארץ כל כך "חזירים" שהם גם דופקים אותך פעם אחת במחיר מ-א-ו-ד גבוה ופעם שנייה באחריות מאוד קצרה ביחס לחו"ל ?

.

אז תביא לבד. היום אף אחד לא מחייב אותך לקנות מהיבואן הרשמי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
+1 לזה שמעליי.

היתי מעדיף את כל המחירים הסינגפוריים לולא היתה כאן תחבורה כזו גרועה,

בקיצור היתי מוכן שהמצב כאן יהיה כמו המצב בסינגפור.

אני בספק רב אם היית רוצה משטר כמו בסינגפור. אני מעדיף ללמוד מאירופה הצפונית והמרכזית (כבר מזמן לא כתבתי על גרמניה ושויצריה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקיי, ראו בלינק למטה את המחירים בארה"ב (אלו מחירים לפני מס רכישה של כ-7-8%) ותבינו שיחסית ל 100%+ מס, המחיר בארץ הוא לא נורא.

אני מסכים שלעתים המחירים בארץ הם גבוהים באופן לא פרופורציונלי, אך לא זה המקרה.

http://www.cars.com/for-sale/searchresults.action?sf1Dir=DESC&alMdId=38443&mkId=20041&mdId=38443&crSrtFlds=stkTypId-feedSegId-mkId-mdId&zc=33140&PMmt=1-1-0&stkTypId=28880&sf2Dir=ASC&sf1Nm=price&sf2Nm=location&alMkId=20041&rpp=50&feedSegId=28705&searchSource=GEO_SEARCH&pgId=2102&rd=100000

פורסם

עידן, אני מצטער אבל כמה שלא תרצה, אין מצב שעלות של STI היא כ-80000 שקלים ללא מיסים. אני נוטה להאמין שישה צודק בדבריו, ואמנם אין לי כוח לבדוק את זה מספרית, אבל אם תעשה את זה תגלה שאמנם היבואנים בארץ גנבים, אבל לא כמו שנדמה לך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה היבואנים בארץ כל כך "חזירים" שהם גם דופקים אותך פעם אחת במחיר מ-א-ו-ד גבוה ופעם שנייה באחריות מאוד קצרה ביחס לחו"ל ?

גישתך פשטנית למדי. אינני בא להגן על היבואנים, אך תבדוק למשל באירופה - הרכב הספציפי עולה 50 K אירו ואחריות כלשהי בא בתוספת תשלום.

ואני אומר לך - בארץ יוצא זול יותר להחזיק רכב מאשר בהונג קונג. כך למשל קניתי את רכבי בשנת 2008 במחיר 130 K ש"ח וכיום המחירון לוי יצחק - 109 K ש"ח. ונניח שבהונג-קונג הייתי קונה אותו בחצי מחיר (שזה גם לא מדויק), אבל מאז 2008 מחירו הרי היה יורד לאפס עגול. אז אשיר לך להסיק את המסקנות לבד.

פורסם
הפער במחיר הוא לא משהו חדש לצערי. אצלנו היבואנים הם גם "שקרנים" (לכאורה...) - אם תכנסו לסוכנות המרכזית של הונדה בת"א תזכו לראות שם S2000 כמודל 2010. להזכירכם הדגם הזה ירד מפס הייצור במהלך 2009....

לפי מיטב ידיעתי, הS2000 המדוברת שאותה ראית (צבע לבן אם אני לא טועה) היא יד 2 של היבואן. 0 ק"מ.

היא אכן הגיעה ב2009, אבל עלתה על הכביש ב2010 כך שאוטומטית זה הופך אותה ברישוי ל2010.

אף אחד לא שיקר לך, לעומת זאת אתה יכול להיתבע דיבה על היציאה הלא מחושבת שלך :lol:

Confidence In Motion

פורסם

אוקיי,

בדקתי את עניין המיסוי יותר לעומק ואפילו השקעתי ונסעתי שוב לסוכנות סובארו.

מחיר הרכב לפני מיסוי (אגרת רישוי ראשונה) הינו 218,000 דולר הונג קונגי, המיסוי הראשוני הינו 141,000 דולר הונג קונגי, משמע 65% על כל הסכום (ולא ממדרגה של 150K דולר).

בקיצור, אכן זה לא 100% (למרות שכך נאמר לי לא מעט פעמים ומכאן הטעות), אבל בהחלט לא 35%.

ואני אומר לך - בארץ יוצא זול יותר להחזיק רכב מאשר בהונג קונג. כך למשל קניתי את רכבי בשנת 2008 במחיר 130 K ש"ח וכיום המחירון לוי יצחק - 109 K ש"ח. ונניח שבהונג-קונג הייתי קונה אותו בחצי מחיר (שזה גם לא מדויק), אבל מאז 2008 מחירו הרי היה יורד לאפס עגול. אז אשיר לך להסיק את המסקנות לבד.

איך הגעת לזה שערכו היה יורד לאפס עגול רק אתה ואלוהים כנראה יודעים או מבינים.

בהונג קונג בוודאות זול יותר להחזיק רכב מאשר בארץ,הדבר היחיד שמייקר את החזקת הרכב הינה עלות החנייה, פרט לזה ולמחיר הדלק שדומה למחירי הדלק בארץ- הכל זול יותר (טיפולים,ביטוחים,אגרות רישוי שנתיות וכו').

בניגוד לארץ שבה רכב חדש צריך לעשות טסט בפעם הראשונה לאחר שנתיים מרכישתו, בהונג קונג צריך לעשות טסט פעם ראשונה לאחר 5 או 7 שנים.

• תוכן חדש...