Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר מהעבודה מתלבטבין שני המכוניות שצוינו לעיל,

מדובר באיש שנוסע כ תשעת אלפים קילומטר בשנה בממוצעבשנה (רכב שני בבית)

ברצוני לדעת איזה רכב עדיף זאת על פי הפרמטרים הבאים:

1.חיסכון בדלק,בהתחשב במספר הקילומטרים הנמוך שהרכב אמור לנסוע בשנה.

2.עלויות אחזקה של כל אחד מהרכבהים.

3.בעיות מיוחדות שידועות לאחד מהדגמים.

4.התרשמות של בעלי מכוניות מהדגמים שבינהם ישנה התלבטות.

עצות ותגובות יתקבלו בברכה

פורסם

שתי המכוניות נראות כ-overkill לנסועה כה נמוכה, אלא אם הוא מסיע 4-5 נוסעים מרבית הזמן. בנסועה כזו החסכון בדלק שיושג על ידי הפריוס לא יכסה את הפרש המחיר במשך כמה שנים. לדעתי כדאי לו לבחון רכב יותר קטן שגם יעלה פחות ברכישה וגם יעלה פחות באחזקה.

כמובן שאם התקציב אינו משמעותי מבחינתו כל מערכת השיקולים משתנה, אבל כדאי לדעת מה השיקולים הנוספים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפריוס תהיה מן הסתם חסכונית יותר. אבל גם האוריס לא בזבזנית גדולה, מובן שלא חסכונית ברמות היברידיות.

לדעתי פער המחיר הגדול לא יוחזר בדמות חיסכון בדלק ולכן רכישת פריוס לכמות נסיעה כזאת לא תתרום לחיסכון.

האוריס רכב טוב, מרווח, מציע תא נוסעים נעים ומעט שונה ולדעתי היא בחירה טובה. אני אישית מתלבט לגבי רכישה של אחת כזאת.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם
אני אישית מתלבט לגבי רכישה של אחת כזאת.

אני גם מתלבט לגבי אוריס.

מה אתה חושב, האם מחיר שלו יעלה בינואר?

פורסם

בסוכנות נרמז כי הדגמים שמיובאים מיפן אמורים לעלות בתחילת השנה. האוריס מיובאת מטורקיה לפי מה שהבנתי לכן היא לא אמורה להתייקר.

אני אהבתי את תנוחת הנהיגה הגבוהה ואת התכנון הפנימי. בנוסף אהבתי את הדגם שמוצע כרגע עם סאנרוף וריפודים בהירים שמשדרגים בהרבה את מראה הרכב בתוספת של 3000 שקל בלבד.

מצד שניף אני לא יודע אם לי אישית כרגע מתאים להוציא 130 אלף שקלים על אוטו חדש. האוריס היא דגם שנחשב כבר ותיק ועבר את מתיחת הפנים של אמצע החיים. הוא עדיין עומד בכבוד מול המתחרות, מאובזר בצורה ראויה, בעיקר בטיחותית ביחס לקורולה שחסרה 3 כריות אויר לעומת האוריס. החברונות שאני מצאתי הם מושב אחורי גבוהה שמצמצם את מרווח הראש לנוסעים מאחור, לא בצורה קריטית אבל מצמצם וגיר בעל 4 הילוכים בלבד למרות שהוא מצוי גם ברוב המתחרות.

בקרוב אמורה להגיע גירסה היברידית של האוריס עם יחידת כוח זהה לזו של הפריוס. שווה לחכות ולראות מה יהיה המחיר שלה לעומת האוריס הרגילה.

פורסם

גיר בעל 4 הילוכים בלבד גם מטריד אותי...

ממוצע שלי בשנה - 15000 ואני לא מאמין, שגירסה היברידית של האוריס תהיה משתלמת לי במחיר.

אומרים שזה יהיה בסביבות 140.

פורסם
גיר בעל 4 הילוכים בלבד גם מטריד אותי...

ממוצע שלי בשנה - 15000 ואני לא מאמין, שגירסה היברידית של האוריס תהיה משתלמת לי במחיר.

אומרים שזה יהיה בסביבות 140.

הגיר מצויין ומספק, למרות 4 הילוכים.

מה שמטריד הוא תא המטען הקטן, גם יחסית לקומפקטיות אחרות.

פורסם

תא המטען דיי מקביל ביחס לרוב הקומפקטיות.

יש מנגנון קיפול מאוד נוח כשרוצים להוביל מדי פעם משהו גדול.

לפי מיטב זכרוני רק לסיויק האצ'בק יש תא מטען גדול יותר אך לא בהכרח שימושי יותר עקב מבנה לא סטנדרטי.

• תוכן חדש...