Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט בקיץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות פרוייקט בקיץ.

הכוונה לפרוייקט של שתילת מנוע על כלי מכני מסויים. (צעצוע נחמד)

או לקחת מנוע ולנסות לשפץ\ לתקן אותו.

שתי האפשרויות הן במטרה למוד עוד על מנועים.

שאלתי היא:

מה אני צריך בשביל לעשות כזה פרוייקט חוץ מהפרוייקט עצמו.

כלומר אילו כלים, איזו רתכת, אם אני עובד עם מנועים קטנים אילו כלים או חוברות מיוחדות אני צריך?

תודה,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

רוב האנשים שעבודים במכינקה לרכב יגידו לך שיום אחד השתעמם להם אז הם פירקו את האוטו של ההורים...זה רעיון נחמד תשיג אוטו(זול אם יש לך תקציב) וגש לעבודה.

נ.ב אל תבהל כשאחרי שהרכתבה את האוטו יהיו לך כל מיני חלקים "ספייר" - זה נורמלי לחלוטין.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

תקנה גרוטאה (להלן: סובארו DL, כמה שיותר ישן יותר טוב) ותפרק אותה. זה חלום שלי לקחת רכב ולפרק אותו לחתיכות.

רק תשים לב שאם אין לך מקום לאחסן אותה (להלן: חצר - הכיטוב :wink: ) או את הכלים הנכונים כי אם אתה גר במקום שיש בו בעיות חניה אז הרכב שאותו תרצה לפרק ימצא את דרכו לפח האשפה טרם זמנו.

• תוכן חדש...