Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 18 מהרצליה ומתלבט בקניית רכב חדש.

התקציב שלי עומד בין 100-180 אלף שקל ורציתי לדעת את דעתכם ,האם לקנות את הפולקסווגן שירוקו1.4TSI

או את האיביזה קופרה,איזה רכב מבין השניים היה מספק אתכם יותר ובמה הייתם בוחרים בסוף מבחינת

בטיחות , אמינות , נוחות וכמובן מהירות והנאה.

תודה רבה לכל העוזרים:-)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההתלבטות שלך צריכה להיות בין השירוקו לבין המיטו,מעוצבות,בטוחות,בעלות כוח אך גם פושרות ליום יום.

משוכנע שהן נוחות מהכיול של הקופרה הקשיחה,שלא תמיד נעימה ליום יום.

אינני מזלזל בך,אך כנהג חדש עדיף ש"תלמד" לנהוג על רכב פחות חזק מהקופרה.

שלא לדבר על שיפשופים,שריטות וכד' שנגרמות בעת ה"שפשוף" על הרכב כנהג חדש.

אם זה בכיוון יותר של סטייל ופוזה ישנם עוד אלטרנטיבות

בהצלחה.

פורסם

גש ותעשה נסיעת מבחן.

השירוקו תהיה יותר נוחה, ״בטיחותית״, ונעימה מבפנים.

לעוד פרטים על השירוקו כנס לפורום http://www.scirocco.co.il.

תמצא שם את כל התשובות על השירוקו ספציפית.

על הקופרה לא יצא לי לנהוג ככה שאני לא יכול לתת חוות דעת אישית.

ושירוקו, היא שירוקו. עד עכשיו 20 אלף קילומטר והיא לא איכזבה אותי אפילו לא לרגע!

Got To love It

פורסם

השירוקו מבחינת תא נוסעים הרבה יותר מפנק צורת הישיבה הנמוכה הכיסאות , הקופרה זה רכב שהמטרה שלו זה ספורטיביות זה מהירות זה הנאה מנהיגה ספורטיבית בלי התיימרות להיות רכב נוח או שכיף להגיע איתו לאילת

לעומת זאת השירוקו גם מצליחה להיות ספורטיבית לא כמו הקופרה לפחות בדגמים של ה1.4 ומפנקת , באמת שאני מאוהב בשירוקו

פורסם

הבוקר עברתי ביגאל אלון ונכנסתי לראות את האבארת.

הייתי שם אותה במשוואה כי עפ"י השמועות היא משהו אחר מכל האחרות שיש היום (אני מתכוון לטובה כמובן).

מעבר לכך שלדעתי היא מאוד מיוחדת .

הבוקר ראיתי גם את הפונטו שהגיע לשם . איש המכירות טוען שהיא הגיע רק ביום שישי לארץ . מכונית מרשימה מאוד!

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם

מצטרף להמלצתו של Real - תן גיחה לסוכנות אבארת', בהחלט שווה ביקור :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יסלחו לי כל יפי הנפש,נהג חדש בן 18 לא צריך לנהוג ברכב כל כך חזק ומהיר,לא בשירוקו ולא קופרה

ואבא של השואל צריך לקבל על הראש

פורסם

שבוע שעבר הזדמן לסוע בסיאט איביזה קופרה בוקה נגרה. מדובר ברכב מדהים מבחינת גימור פנימי של תא הנוסעים הן מבחינת עיצוב, חומרים ונוחות המושבים. הרכב עצמו די חזק ומהיר אבל לא בצורה מטורפת לכן לבחור צעיר אני חושב שזו אחלה אופציה.

פורסם

לא מדובר על זה שהרכב מאיץ ב7 + שניות ל100 או סוגר 200+ קמ''ש.

ניתן לקחת פניות במהירויות נמוכות יחסית ברכב שעלול "לנשוך" ולאבד שליטה מה שיוביל לחוויה לא נעימה במקרה הטוב.

שיש כוח זמין וקצת עזרה מחברים...

הרעיון הוא רכב סלחני יותר לנהג חדש.

זה נחמד שיש ממון ורצון אבל צריכים להיות גם ריאליים.

במידה וכן הולכים על רכב ספורטיבי ובכלל רצוי לעבור קורסים שיעשו טוב לכל אחד וישפרו את רמת הנהיגה והכיף מהרכב.

פורסם
יסלחו לי כל יפי הנפש,נהג חדש בן 18 לא צריך לנהוג ברכב כל כך חזק ומהיר,לא בשירוקו ולא קופרה

+1.

אבל לצערנו אין כל כך מה לעשות בנידון.

ובגלל זה עדיף להמליץ לו שירוקו 1.4TSI

122 כ"ס (יש כזאת?)

עכשיו לתשובה עניינית:

תבדוק את המיטו האוטומטית אוטו לא רע בכלל.

והוא מעניין. מצאתי בו אישיות חוץ מאוטו נטו (איזה משפט הזוי8)).

פורסם
+1.

אבל לצערנו אין כל כך מה לעשות בנידון.

אתי זה 2+.

ובהקשר הזה יש לי שאלה, שאולי היא קצת דבילית, אבל בכל זאת ...

רכב מתאים לנהג חדש: בעוד קצת למעלה משנה הבכור אמור לקבל רישיון, וכעת אנו לפני רכישת רכב חדש והשיקול של רכב שיתאים גם לנהג חדש עלה גם אצלנו. ברור שצריך רכב כמה שיותר בטוח, אבל השאלה היא האם רכב חזק מדי עלול להיות מסוכן יותר; לרכב שאנו שוקלים לקנות מנוע טורבו (TSI) בנפח 1800 (160 כ"ס ומומנט גבוה). האם זה רכב כזה יהיה חזק מדי לנהג צעיר? בעיקרון אני גם חושב שכדאי להתחיל לנהוג על רכב ידני ולא אוטומטי (או רובוטי), אבל האפשרויות בכיוון הזה די מוגבלות.

אני מבקש סליחה מפותח הדיון אם התפרצתי לנושא שלו והטיתי אותו, אבל זה מתקשר לכיוון שהדיון הזה תפס.

פורסם

אם אתה לא בוטח בבן שלך אז אל תתן לא לנהוג. אם אתה כן, אז זה לא באמת משנה באיזה רכב הוא נוהג.

נכתב ע"י מישהו שבגיל 17 היה נוהג לבה"ס במכונית עם מעל מ200 כ"ס והנעה אחורית ועדיין חי לספר על זה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

די חבר'ה, תפסיקו עם ההתחנחנויות. אני בטוח שגם הקופרה וגם השירוקו לא יותר מהירות מהג'יפ המגודל או מכונית הסאלון שאבא שלו נוהג עליה. אני יותר מוטרד מהערך לכסף. מכונית בין 100 ל-180 אלף? איזה מין מסר זה מעביר לילדים? ש-80 אלף שקל גדלים על העצים? ש"תפתח את הארנק של אבא ותקח כמה כסף שאתה מוצא שם"?

אז קודם כל - להתאפס על התקציב. יש הבדל ענק בין 100 אלף ל-180 אלף, ובתור ילד בן 18 כדאי שתברר טוב טוב כמה בדיוק אבא מוכן להוציא, לפני שתטריד אותנו בזוטות.

ולשאלתך - אישית נראה לי שהשירוקו מתאימה יותר - יש לה יותר אפקט של פוזה, שבוודאי חשוב לך. היא לא פחות בטוחה ונוחה מקופרה, וההבדלים בביצועים זניחים עבורך בתור נהג חדש.

אגב, מיטו לא יותר נוחה מקופרה.

ול-AmosC - אתה מכיר את הילד שלך יותר טוב מכולנו. אם רכב כזה עשוי לגרום לו לקפוץ מעל הפופיק, אז אל תקנה. אחרת - אין חשיבות אמיתית להספק. הרכבים של היום בטוחים אקטיבית ופאסיבית פי כמה מבעבר, ועדיף רכב מודרני עם 200 כ"ס על פני רכב בן 10 עם 100.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוי אז הרכב חזק ומהיר אז מה ?

אני בן 19 ואני מכוון לרכבים יותר חזקים כרגע (לפני קנייה של רכב) ולהיפך אבא שלי רק מעודד את זה וישלח אותי לנהיגה מיתקדמת (או להישתולל עם אופנוע או עם מכוניות אז תעשה תשיקול) ...

שמע רכב חזק ומהיר לא אומר כלום הכל תלוי בנהג וזה שאני בן 9 או הוא בן 18 לא אומר שאנחנו לא יודעים להיתמודד עם כוח ...

לפותח השירשור, אני הייתי הולך דווקא על השירוקו רק כי אפשר לקחת אותה בידנית, אם אי פעם יהיה חסר לך כוח תשדרג תוכנת ניהול והיא תהיה יותר חזקה ...

• תוכן חדש...