Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

יש לי בעיה שקיימת אצלי באוטו קרוב לחודשיים +- והולכת וחוזרת לסירוגין.

הבעיה היא ככה:

מידי פעם בעת נסיעה שגרתית שאני עוצר לדוגמא ברמזור ועם ברקס לחוץ, מתחילות רעידות באוטו לא משהו רציני אך עדיין מורגש והסל''ד צונח לסביבות ה600, שאני מעביר לניוטרל הסל''ד עולה ל700 והרעידות מפסיקות אך שוב שאני מעביר לדרייב הרעידות חוזרות.

 

האם מישהו יודע או יכול לשאר במה מדובר?, האם ישנה סיבה לדאגה?, האם הדבר מצביע על תקלה ידועה כלשהי?.

 

תודה מראש!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
תבדוק תושבות מנוע/גיר.

תבצע ניקוי מצערת,הרכב כבר בן 4,סביר להניח שצריך.

 

איך מבצעים ניקוי מצערת? עם איזה חומרים ומה מפרקים?

פורסם

האמת שעשיתי ניקוי מצערת בהרבה רכבים ללא בעיה,בהונדה אף פעם לא עשיתי ולכן אני ממליץ שבעל מקצוע יבצע למרות שזה די קל.

יש רכבים שלאחר ניקוי מצערת צריך להתחבר עם הסורק תקלות המקורי ולבצע לימוד מצערת.

באופן עקוני מפרקים את המצערת מהסעפת יניקה,מפרקים מנוע צעדים אם יש וכו,ומתיזים עם ספריי קרבורטור [שרשום עליו שהוא לא פוגע בחיישנים].

משפר תגובת דוושה של הרכב,מונע גמגומים,שומר של סלד קבוע,בקיצור כדאי לבצע ברכב בן 3-4.

פורסם

דבר ראשון לא ציינת האם מדובר בלס"ד סרק תקין או שלפני כן הוא היה שונה, זה שהסל"ד עולה כשמעבירים לניוטרל לבין עמידה במצב D עם בלם לחוץ זה בסדר גמור. אך כאמור אם לא מדובר בנפילת הסל"ד למה שהיה קודם הרי הבעיה היא לא מזרקים.

מה שכן בהונדות מהשנים הנ"ל יש מחלה קטנה ( ואני מדבר כבעלים של סיוויק 06 5 דל' צורה חדשה) בזמן עצירה כאשר מערכת בקרת אקלים פועלת יש רעידה מוחשית לבין זה כאשר המערכת כבויה אנא בדוק האם בעיה שלך נובעת מתופעה זו, אם כן אין הרבה מה לעשות אלא להשלים אם המצב.

×
×
  • תוכן חדש...