Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי BSPLAYER.

אבל הוא לא מריץ HD בצורה חלקה לגמרי...

אז אני מחפש נגן אחר שגם מציג כתוביות.

בתודה מראש!

פורסם

לאט יותר?! תתקין את COREAVC כמו שאלון המליץ ותחזור שוב לדווח..

מה דגם הנייד?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התקנתי אותו וזה לא שינה כלום.

אבל אח"כ גליתי שהבעיה היא כנראה בגלל סוג החיבור - כלומר, המחשב מחובר לטלוויזית LCD בחיבור VGA.

וברגע שאני מעביר את התצוגה למסך של המחשב זה עובד חלק.

על הטלוויזיה ה - KMPLAYER עבד הכי טוב.

יכול להיות שאם המחשב היה מחובר ב HDMI זה היה עובד טוב? (אין לי HDMI במחשב. יש לי רק S-VIDEO ו- VGA)

המחשב הוא MSI PR600

פורסם

מניסיון, תתקין רק MEDIA PLAYER CLASSIC HOME CINEMAE.

דבר ראשון תסיר את ה K LITE CODEC PACK, זו אחת החבילות הגרועות ביותר להתקנה אם לא הגרועה שבהן, יש שם המון מקודדים לא מתאימים, היא משתלטת על המחשב ותגרום לך רק לבעיות (למען האמת, הייתי ממליץ לך לפרמט את המחשב אחרי ההסרה של ה K LITE).

לאחר שהסרת, תתקין את ה MPC HC, תכנס להגדרות ותגדיר כמו במדריך הנ"ל:

http://www.hometheater.co.il/article01838

במידה וכרטיס המסך שלך תומך תהיה לך גם האצת חומרה (תראה את זה ע"י אינדיקציה של DVXA בנגן)

פורסם

התקנתי אותו, אבל אין אפשרות להוסיף כתוביות.

תודה על המדריך. אני אעדכן אתכם אחרי שאבצע אותו...

• תוכן חדש...