Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

כפי שרשמתי בכותרת ,אני מחפש אתר שדרכו אוכל לראות צפייה ישירה בערוצים 2 ו-10 במחשב . בחיפוש גוגל מופיעים הרבה אתרים ואפילו הורדת סרגל כלים לא הועילה. אני מדבר בעיקר על ערוץ 2 .הצלחתי לראות כשעה ואז זה הפסיק . הלוגו שהופיע דרך כל אתר שנכנסתי היה משהו בסגנון (ג'אסטין TV ).

אשמח לקבל קישור שעובד בטוח.

חברים ,אם לא הבהרתי את עצמי:

לא סדרות מוקלטות ,אלא שידור חי .

תודה מראש

בברכה

מוטי

פורסם

זה בדיוק כמו הממיר עם חמשת הערוצים , הקליטה מעולה יש לי אותו וזה קולט לי בכל מקום באיכות מעולה .

בקיצור שווה .

פורסם
תודה לתשובתך.

האם זה כמו הממיר עם חמשת הערוצים ?

האם הקליטה תלויה במיקום ?

בברכה

מוטי

הקליטה תלוי במיקום

טיפ קטן: לאנטנה יש מגנט בתחתית, הצמד את האנטנה למשהו מתכתי והקליטה תהיה טובה יותר

פורסם

עדכון חברים :

בהמלצתו של zozo קפצתי לחברה מוכרת שלא אפרסם את שמה לרכוש את החלק.

קיבלתי המלצה חמה שלא לרכוש ,מבחור נחמד בדלפק ,מאחר ולטענתו היו הרבה החזרות ע"י לקוחות שטענו שזה לא עובד.

זה באמת עולה 70 ש"ח ,רק שלטענתו זה לא עובד . לשאלתי האם מדובר באזורים ספציפיים שלא הייתה בהם קליטה ,תשובתו הייתה שבכל האזורים.

לא קניתי .

בכל מקרה תודה לך zozo ,ואם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע

בברכה

מוטי.

פורסם

אני חושב שתלוי בעומס כי לפני גמר האח הגדול בשנה שעברה וידאתי מיליון פעם שהכל עובד וכשהתחילה התוכנית זה נתקע, עד שהפעלתי את התוכנה. היא נמצאת איפשהוא על המחשב אצלי אבל אני לא מוצא אותה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...