Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בABS ברובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

אז ככה אחרי הגשם שירד רציתי לבדוק את תקינות מערכת הבלימה שלי, לחצתי ברקס חזק וגיליתי שהגלגלים ננעלים ומעכרת הABS לא נכנסת לפעולה ואין הגה בבלימה.

לא מופיעה לי שום נורה על הסקאלה רציתי לדעת איפה נמצאת המערכת באוטו אולי המגעים שמקשרים אותה למחשב רופפים אולי ניתקו אותה בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אני מציע שתפנה למוסך של רובר, שיוכל לאבחן את הבעיה. אני לא מאמין שיקחו לך כסף על האבחון, אבל לך תדע.

אני מצטער שהתשובה היא לא מה שביקשת, אבל הבעיה יכולה לנבוע מהרבה מקומות (מחשב לא תקין, חיבור רופף באחד מכמה מקומות, וכו').

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כשאתה פותח סוויץ', עדיין לא מניע, האם יש נורית ABS שדולקת, ולאחר ההנעה כבית?

אם אין נורית דולקת עת פתיחת הסוויץ' (נורית התראת ABS) , לא מן הנמנע שרכשת רכב עם תקלת ABS ו ושהחיווי נותק.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כשאתה פותח סוויץ' אמורות להידלק 4 מנורות 2 של השמן והמצבר מימין ועוד שתיים שמאליות של ABS בכתום ועוד אחד SRS באדום ברגע שהן נכבות אפשר להניע את הרובר.

המערכת של הABS ברובר נמצאת בצד שמאל (הצד של הנהג) מעל המצבר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

וואלה בכלל לא מצאתי תבורר [=את הבורר] של הABS כאילו אני יודע איך זה נראה ולא מצאתי ויש לי ABS רשום אפילו ברישיונות של האוטו מישהו יכול לעלות לי תמונה של מנוע עם רובר 216 ולראות לי בידיוק איפה זה אמור להיות אולי לא מצאתי אולי לא הסתכלתי טוב ובקשר לתגובה שמעלי יש לי את כל הנורות שאמרת על הסקאלה חוץ מהABS

פורסם

כן אני יודע איך זה נראה אבל רציתי לדעת איפה זה נמצא במנוע של הרובר אולי זה במקום אחר משל מכוניות רגלות

פורסם

אנחנו לא עוסקים בהשערות וניחושים.

שלב א' , צלם את תא המנוע והעלה את התמונות לכאן, אז נמשיך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...