Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נתחיל מלמה שחברה מסחרית תעבוד לפי היגיון של קנס הפוך? למה הקנס דווקא גדל ככל שהזמן עובר? אם תסביר לי את זה, אולי אשתכנע שזה הגיוני לשלם עלות חיבור חודשית שלמה בגלל שאני רוצה להתנתק 4 חודשים לפני תום ההתחייבות.

אבל יודע מה? אתה באמת לא חייב להסביר לי, בדיוק כמו שהוט לא חייבים לוותר לי על הקנס (שאגב, לא זכור לי שחתמתי עליו בחוזה, אבל יודע מה - נחליק את זה). מה שאני אומר הוא כזה: אני מתנתק לא בכדי להתחבר ליס, אלא מכיוון שאין לי זמן לצפות בטלוויזיה כיום. אולי בעוד חצי שנה-שנה ארצה לחדש את החיבור לחברת הכבלים או הלווין. אם הוט מעוניינים לקבל אותי כלקוח פוטנציאלי עתידי - מוטב יהיה אם ילכו לקראתי כבר עכשיו. לא רוצים? לא צריך...

רוני

כי זו שיטת חישוב הקנס של החברה. אתה רשאי לא להתחבר, במידה ואתה מתחבר אתה הסכמת. ב- YES ובסלולר אין קנסות של אלפי שקלים?

כל מי שמגיב ל-Stio, שיקרא רגע את הפסקה הבאה ויחשוב פעמיים:

כבר רשמתי בשרשור הזה לפני כמה ימים שהדיעה שלי עליהם היתה "לא בשמיים" עד שלפני שהתחלתי לעבוד שם. אתה יודע מה אומרים... "דברים שרואים משם (בתור עובד) לא רואים מכאן" (בתור לקוח).

בזמנו (שנת 2006) התחברתי והבטיחו לי את ערוץ גוגו בחינם, בפועל חייבו. כל חודש התקשרתי, כל חודש הבטיחו לזכות. מה מתברר בדיעבד? שכחו (בתום לב) להזין זיכוי במערכת. לפי מה שראיתי מדובר בטעות בתום לב.

גם שמתי לב שרשמתי שב- YES אין בעיות... מאז זרמו הרבה מים בנהר: התקשרתי יום אחד כדי להתעניין ביס מקס טוטאל, אמרו לי תוספת 50 ש"ח בחודש - חטפתי סרחרורת קלה. על הדרך ביקשתי מהנציג להחליף את חבילת המשחקים בחבילת מוסיקה, קיבלתי תשובה בנוסח "אי אפשר". מכיוון שאני יודע שאפשר (אולי היה מדובר בנציג חדש) שלחתי מייל לפניות הציבור, לאחר 3 ימים קיבלתי מייל חזרה בנוסח "הנציג טעה, השינוי בוצע". אז מה? טעות. קורה. הנציג ההוא היה בן אדם, לא מכונה - ובני אדם טועים לפעמים.

בוא אסביר לך את ההיגיון: ממיר שלא נתקע כל שני וחמישי, כזה שלא גורם לי עצבים ושאני לא מוצא את עצמי מתחנן בפני החברה המשוקצת הזאת שיחליפו לי אותו, שווה לי בתשלום חודשי עוד 50 ש"ח. גם יותר. למזלי, הניתוקים בשאר המדיות אינם מאוד נפוצים. מצד שני, כאשר הם מתרחשים... אני בהחלט שוקל לפנות לחסדי שמיים ולהתחיל לחשוב מה עשיתי שעוררתי עלי את זעם האלים.

ההפרש במחיר בין הוט ליס בכל מה שקשור למדיה הטלוויזיונית אינם גבוהים ביחס לתועלת של יס. לעומת זאת, המחיר שבזק גובה עבור תשתית אינטרנט או עבור קו טלפון הוא מעבר לכל פרופורציה, ולכן בלית ברירה אני ממשיך לפרנס את החברה הזאת.

אבל בכלל, אני לא מבין מדוע אני ממשיך להגיב לך. ממילא ראינו את השינוי שחל בך רק משום שהתחלת לעבוד בהוט. אין ספק שיש כאן מקרה קלאסי של דר' ג'קיל ומיסטר הייד. אני לא רוצה להמשיך ולומר באיזה עוד תחום אתה מתנהג ככה - מי שמכיר אותך מספיק טוב מהאתר הזה יכול כבר להבין לבד לאן אני חותר.

ממיר יכול להיתקע, סה"כ מדובר במוצר חשמלי - מוצר חשמלי מתקלקל לפעמים. אתה חושב שהממירים של YES לא היו נתקעים לי? מה אתה עושה בימים האלה כשיורד גשם ואתה מקבל הודעה בנוסח "אין קליטה", את זה אתה לא מחשיב, נכון?

בנוגע לשינוי: אכן שינוי של 180 מעלות. רק אחרי שאתה רואה איך הדברים מתנהלים מבפנים אתה יודע להבדיל בין טעות של נציג לשירות כושל. לגבי "ההתנהלות שלי" אולי נשווה אותה עם ההתנהלות שלך, לרבות אירועי אוקטובר 2008 שלא יישכחו לעולם. ואגב התנהלות, כל פעם כשאני רואה הודעה שלך אני נזכר בשרשור העקיפה שלך והמשטרה עם האלפא.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוודאי שממיר יכול להיתקע. העניין הוא שמאז היותי לקוח של YES, מזה קרוב לשנתיים, זה לא קרה אצלי אפילו פעם אחת. לעומת זאת, אם ממיר של הוט הצליח לעבור שבועיים מבלי להיתקע, מבחינתי זה סוג של נס טכני. אגב, מעולם לא קיבלתי הודעה של "אין קליטה", כך שלא ברור לי על מה אתה מדבר. עד כאן בעניין זה.

לגבי שאר הדברים שכתבת: "אוקטובר 2008 - לא נשכח ולא נסלח!" :lol::lol::lol:

ולגבי הסיפור הקטן שהיה לי עם המשטרה: בהתחשב בכך שבזכות עצמי יצאתי זכאי מכל העסק, אינני מבין על מה אתה מנסה להוכיח אותי, אבל זה רק אני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמה תום לב כבר יכול לקרות כשאתה רודף אחריהם כמה חודשים?

פעם אחת אני מבין, פעם שניה וואלה נציג חדש שכח לא ידע נפל בין הכיסאות, מה הלאה? כמה פעמים אצלך נחשבות בתום לב?

אתה יודע, בית משפט לא רואה את זה כמוך, ואף אדם הגיוני לא רואה את זה כמוך. מבחינת הרוב זה לא תום לב, זאת שיטת מצליח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בזמנו (שנת 2006) התחברתי והבטיחו לי את ערוץ גוגו בחינם, בפועל חייבו. כל חודש התקשרתי, כל חודש הבטיחו לזכות. מה מתברר בדיעבד? שכחו (בתום לב) להזין זיכוי במערכת. לפי מה שראיתי מדובר בטעות בתום לב.

"תום לב?!"

"חודשים" מתעלמים מהפנייה שלך, ככה, בלי כוונה?! בלי רשלנות?!

שכחו את הפנייה שלך כל חודש מחדש?!

אם היית מבקש להתחבר, כמנוי חדש, גם היתה להם אטימות לב, והיו שוכחים, באטימות, להזין במערכת?!

אה סליחה, לא אטימות, תום. תום לב...

אז לא!

לא תום - אטימות, ולא שכחו להזין, דווקא זין זרקו, רק אתה מתעקש שהטפטוף זה גשם.

פשוט, עניין הזיכויים לא מי יודע כמה מנוהל באותה אינטנסיביות, כמו עניין הטיפול בלקוחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Stio,

אם אתה רוצה להיות הוגן בשרשור הזה ושיתייחסו לתגובתך ברצינות , תעבור על הקישור הראשון שהבאתי בהודעה הקודמת.

אחרי שתקרא שם את הפירוט שלי לגבי מה ש"הוט" עשו לי במשך יותר מחצי שנה עד ההתנתקות מוחלטת, תגיד לי שוב מה ההגדרה שלך ל"תום לב".

התעלמות מהפקסים שלי, המכתבים ושאר הבקשות? בתום לב.

פתיחת תיק אצל עו"ד? בתום לב.

התשה בין נציגי השירות לאורך שעתיים שיחה שלא יוצא ממנה שום תועלת? בתום לב.

חיובים שונים שאסורים על פי חוק? בתום לב.

איומים בטלפון שיעקלו לי את האשכים? בתום לב.

תהליך התנתקות של למעלה מחצי שנה? זה באמת מתום לב...

פורסם
בוודאי שממיר יכול להיתקע. העניין הוא שמאז היותי לקוח של YES, מזה קרוב לשנתיים, זה לא קרה אצלי אפילו פעם אחת. לעומת זאת, אם ממיר של הוט הצליח לעבור שבועיים מבלי להיתקע, מבחינתי זה סוג של נס טכני. אגב, מעולם לא קיבלתי הודעה של "אין קליטה", כך שלא ברור לי על מה אתה מדבר. עד כאן בעניין זה.

לגבי שאר הדברים שכתבת: "אוקטובר 2008 - לא נשכח ולא נסלח!" :lol::lol::lol:

ולגבי הסיפור הקטן שהיה לי עם המשטרה: בהתחשב בכך שבזכות עצמי יצאתי זכאי מכל העסק, אינני מבין על מה אתה מנסה להוכיח אותי, אבל זה רק אני.

אני יכול לומר לך שיש לי 4 ממירים דיגיטליים של הוט, כאשר שניים הם HD שיצאו חדשים מהאריזה, ועוד 2 ישנים (ממיר אחד בשימוש כבר מעל 7 שנים לפי תאריך הייצור) ובשום ממיר אין בעיות. אולי נפלת על ציוד מקולקל, ובמקרה כזה זכותך להתקשר לשירות הטכני ולהזמין טכנאי ע"מ להחליף את הממיר. אתה משלם על מוצר שמסופק לך באמצעות הממיר, וזכותך לקבל מוצר תקין ולא פגום - רלוונטי כמובן גם למודם טלפוניה/אינטרנט. לגבי בעיות הקליטה ב- YES הן נגרמות כתוצאה של גשמים חזקים, אני אישית זוכר בחורף שעבר שהיו לי המון בעיות קליטה, פעם אחת צילמתי את השקופית בטלוויזיה - אני יכול להעלות את התמונה אם תחפוץ בכך.

לגבי אוק' 2008 אני עדיין חושב (וגם ממעבר על השרשור שוב) שנגרם פה סוג של עוול - ולא לך. חבל לי שאתה מקובע בדעתך, אבל מכווון שחלפו למעלה משנתיים אני לא מתעסק בזה. לגבי השרשור עם מתנ"א והאלפא - אילו היית נשאר בימני ולא עובר לשמאלי ביותר ע"מ לעקוף לא היית מקבל בכלל את הדו"ח, לא עוברים 3 נתיבים שמאלה רק בגלל רכב שנוסע באמצעי ע"מ לעקוף, ובטח לא עם רכב כמו שלך שמושך תשומת לב מכחולי המדים - פשוט ממשיכים ישר בימני וזהו. גם אם אני הייתי שוטר והייתי רואה דבר כזה מרחוק הייתי עוצר את הרכב כדי לברר על מה מדובר.

יצאת זכאי אך ורק שנפלת על שופט נחמד. שתבין: אני עדיין חושב שאתה זכאי וטוב שהוציאו אותך זכאי (כי אם לא אבוי למערכת המשפט שלנו), אבל אני דווקא מכוון לסוג ההחלטה שקיבלת ברגע שהחלטת לעקוף.

"תום לב?!"

"חודשים" מתעלמים מהפנייה שלך, ככה, בלי כוונה?! בלי רשלנות?!

שכחו את הפנייה שלך כל חודש מחדש?!

אם היית מבקש להתחבר, כמנוי חדש, גם היתה להם אטימות לב, והיו שוכחים, באטימות, להזין במערכת?!

אה סליחה, לא אטימות, תום. תום לב...

אז לא!

לא תום - אטימות, ולא שכחו להזין, דווקא זין זרקו, רק אתה מתעקש שהטפטוף זה גשם.

פשוט, עניין הזיכויים לא מי יודע כמה מנוהל באותה אינטנסיביות, כמו עניין הטיפול בלקוחות.

העיניין הוא שהבטיחו לי את ערוץ גוגו בחינם בנוסף לחבילה, מכיוון שלא היה ניתן לעדכן את ערוץ גוגו אז אמרו שיחייבו עליו ובמקביל אני אזוכה עליו בחשבונית הבאה ב"מכה" אחת כפול 12 חודשים (בזמנו היתה התחייבות לשנה). הבעיה היתה שהמחלקה שהיתה אמורה לאשר את הזיכוי לא אישרה בגלל שהנציגה לא רשמה את השתלשלות האירועים כנדרש במערכת, ולכן העיניין נגרר כמה חודשים טובים.

אתם ראיתם בעצמכם מה חשבתי על הוט בזמנו ומה אני חושב כיום, ואני אגיד לך יותר מזה: כשהתחלתי לעבוד שם בזמנו הייתי בכלל מחובר ל- YES ובזק, תאמין לי שאם לא הייתי מאמין בחברה או במוצר עצמו הייתי נשאר אצל המתחרים.

Stio,

אם אתה רוצה להיות הוגן בשרשור הזה ושיתייחסו לתגובתך ברצינות , תעבור על הקישור הראשון שהבאתי בהודעה הקודמת.

אחרי שתקרא שם את הפירוט שלי לגבי מה ש"הוט" עשו לי במשך יותר מחצי שנה עד ההתנתקות מוחלטת, תגיד לי שוב מה ההגדרה שלך ל"תום לב".

עברתי על כל השרשור ההוא.

בנוגע לניתוק (על קצה המזלג - מעבר לכך אני לא יכול להרחיב): לקוח שמבקש להתנתק עקב מעבר דירה צריך להקיש בנתב "למחלקת מעברי דירה" ולא "לשירות לקוחות". מה שאתה עשית זה הגעת לשירות (מחלקה לא מתאימה) ואז העבירו אותך למעברי דירה, ואז היית צריך להמתין שוב. שם לוקחים ממך את הפרטים, מזהים אותך ופותחים לך בקשת ניתוק - אח"כ מעבירים אותך למחלקת ניתוקים כדי לקבוע מועד ניתוק.

לגבי החזרת ציוד - לחברה יש מרכזי שירות בקניונים ואכן יש בדיזינגוף סנטר. לקוח שמתנתק (אחרי שהוא מתנתק בפועל!) אכן מופנה להחזיר את הציוד תוך 21 ימים לנקודה שקרובה לאיזור המגורים שלו, בדיוק כמו שכתבת שאמרו לך שם - זכותה של החברה לא להגיע אליך ע"מ לאסוף את הציוד, וזה שבסופו של דבר קיבלת את זה בחינם זה באמת מחווה שירותית גדולה. במידה ולקוח לא מחזיר את הציוד הנושא עובר להיות מטופל מול חברה חיצונית שאוספת את הציוד מהלקוחות, וכן - זה יכול לקחת כמה שבועות בשקט.

לגבי הסחבת וכל השאר - מכיוון שלא ראיתי את הנתונים שלך קשה לי לדעת ע"פ התיאור שלך מה בדיוק קרה, אתה מספר פה את הצד שלך ואנחנו לא יודעים מה בדיוק קרה שם. על פניו אני מסכים איתך שסחבת כזאת לא תקינה בכלל, אבל אני בטוח שיש איזה הסבר הגיוני לנושא.

פורסם

ומה לגבי האתר המפורסם I Hate Hot ?

נכון אפשר להגיד שישנם המון משתמשים מזוייפים , אבל עצם העובדה שזו החברה היחידה שנפתח נגדה אתר מחאה שמתמקד רק בה , מראה משהו על החברה ואופן ההתנהלות בה , מה גם שיש פעילות ענפה בפורום נגד הוט הן מצד לקוחות והן מצד עובדים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

רק לי לא ברור העניין מדוע לקוח הוט שמתנתק,אמור לפנות זמן (יום חופש) לחפש מרכז שירות (או לנסוע לעיר אחרת ממקום מגוריו) ולבזבז דלק וזמן יקר,כל זה בשביל להחזיר ציוד שלא שלו בכלל ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לגבי השרשור עם מתנ"א והאלפא - אילו היית נשאר בימני ולא עובר לשמאלי ביותר ע"מ לעקוף לא היית מקבל בכלל את הדו"ח, לא עוברים 3 נתיבים שמאלה רק בגלל רכב שנוסע באמצעי ע"מ לעקוף, ובטח לא עם רכב כמו שלך שמושך תשומת לב מכחולי המדים - פשוט ממשיכים ישר בימני וזהו. גם אם אני הייתי שוטר והייתי רואה דבר כזה מרחוק הייתי עוצר את הרכב כדי לברר על מה מדובר.

יצאת זכאי אך ורק שנפלת על שופט נחמד. שתבין: אני עדיין חושב שאתה זכאי וטוב שהוציאו אותך זכאי (כי אם לא אבוי למערכת המשפט שלנו), אבל אני דווקא מכוון לסוג ההחלטה שקיבלת ברגע שהחלטת לעקוף.

אדם שהקילומטראז' השנתי שלו משתווה לקילומטראז' החודשי שלי מטיף לי בענייני נהיגה. מעניין.

אני לא מנסה לענות לך בנוגע לממירים, מהסיבה הפשוטה שהדיון הזה לא הולך לשום מקום. אתה רוצה להאמין שהחברה שמעסיקה אותך היא התגלמות השירות הטוב ביותר עלי אדמות? שיבושם לך. בינתיים, הלקוחות מצביעים ברגליים.

אתה בסדר, זה העולם דפוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עברתי על כל השרשור ההוא. כנראה שממש לא!

בנוגע לניתוק (על קצה המזלג - מעבר לכך אני לא יכול להרחיב): לקוח שמבקש להתנתק עקב מעבר דירה צריך להקיש בנתב "למחלקת מעברי דירה" ולא "לשירות לקוחות". מה שאתה עשית זה הגעת לשירות (מחלקה לא מתאימה) ואז העבירו אותך למעברי דירה, ואז היית צריך להמתין שוב. שם לוקחים ממך את הפרטים, מזהים אותך ופותחים לך בקשת ניתוק - אח"כ מעבירים אותך למחלקת ניתוקים כדי לקבוע מועד ניתוק.

כשהוסבר לי כי מדובר במחלקה אחרת, חיכתי בסבלנו שתיפנו אותי אליהם. מזה הרגע והלאה (למעלה מחצי שנה ומאות טלפונים/פקסים) התנהלתי רק מול המחלקה הזאת ובשרשור מופיעה השתלשלות הארועים בהתנהלות מול המחלקה הנכונה! בקיצור, התשובה שלך בנושא זה לא קשורה לעניים עצמו.

לגבי החזרת ציוד - לחברה יש מרכזי שירות בקניונים ואכן יש בדיזינגוף סנטר. לקוח שמתנתק (אחרי שהוא מתנתק בפועל!) אכן מופנה להחזיר את הציוד תוך 21 ימים לנקודה שקרובה לאיזור המגורים שלו, בדיוק כמו שכתבת שאמרו לך שם - זכותה של החברה לא להגיע אליך ע"מ לאסוף את הציוד, וזה שבסופו של דבר קיבלת את זה בחינם זה באמת מחווה שירותית גדולה. במידה ולקוח לא מחזיר את הציוד הנושא עובר להיות מטופל מול חברה חיצונית שאוספת את הציוד מהלקוחות, וכן - זה יכול לקחת כמה שבועות בשקט.

מלמדים אותך בהוט לחרטט גם מחוץ לשיחה עם לקוח אה?

אני משלם להוט על שירות!!! אני כלקוח משלם על השירות!! אם את השירות הזה הם יכולים לספק לי רק עם ממיר/מודם זה בעיה שלהם! שיביאו את הציוד שלהם שבעזרתו ניתן לי השירות או שמראש לא ימכרו לי חוזה עבור השירות!

החליטו בהוט שחיבור לכבלים מצריך ממיר? הביאו אותו ביום שביקשתי להתחבר? שיקחו אותו גם ביום שבחרתי להתנתק!

הוא לא שלי, לא רכשתי אותו, לא שילמתי עליו אגורה ואם גם הייתי גורם לנזק הייתי משלם פיצויים על הרס של מוצר שאינו שלי.

אין להם שום זכות לבוא לבקש ממני להחזיר להם את הציוד באופן אישי! למה?

-אני לא שליח או סבל שלהם ואני לא צריך להיסחב עם 2 ממירים HD, מודם טלפון ומודם אינטרנט, (אולי אפילו בתחבורה ציבורית כי אין לי רכב נניח)! ומה קורה אם בדרך אליהם קורה משהו לציוד? נגיד בתאונה חלילה? אז הזד$%נתי פעמיים?

-אולי זה בכלל סבתא שלי שבקשה להתנתק? היא תקח את הציוד למרכז שירות הקרוב? ואם הוא רחוק? הנכדים שלה יקחו את הציוד?

וזה באמת על קצה המזלג..

לגבי הסחבת וכל השאר - מכיוון שלא ראיתי את הנתונים שלך קשה לי לדעת ע"פ התיאור שלך מה בדיוק קרה, אתה מספר פה את הצד שלך ואנחנו לא יודעים מה בדיוק קרה שם. על פניו אני מסכים איתך שסחבת כזאת לא תקינה בכלל, אבל אני בטוח שיש איזה הסבר הגיוני לנושא.

עזוב "לא ראיתי", "לא מכיר". נדמה כי לא באמת קראת את השרשור המפורט (קראתי אותו פעמיים כדי לראות אם אני זה שלא מבין כאן מבין שנינו את התהליך המפורט).

התשובה הזאת שלך- "יש הסבר הגיוני" נשמעת כמו ברירת מחדל אידיאלית בחברת "הוט"!

הנה הסבר הגיוני בשבילך:

המועצה לצרכנות טענה שהוט אשמה בכל הסעיפים!

הוט הודתה שהיא אשמה בכל הסעיפים!

בטולו כל הסעיפים והחוב המקורי של מאתיים ומשהו שקל, שהפך במהרה ללמעלה מ-1600 ש"ח , הפך להיות 70 ש"ח בתוספת התנצלות מנציגה בכירה.

בקיצור, כפי שכבר אמרו, שטיפת מוח!

פורסם

בוא נדייק,לקוח שמתנתק קובעים לו תאריך ושעה שיבואו לאסוף את המכשירים, וכשלא באים, מאשימים את הלקוח שלא היה בבית ושולחים אותו למרכז השירות לבזבז עוד כמה שעות וכסף על חניה.

מוזר שכשהתנתקי מיס (ברוב טימטומי בשביל 30 שקל בחודש), באו לקחת את המכשירים בזמן ואף אחד לא שלח אותי לאמצע תל אביב כדי להחזיר את המכשירים המהוללים שלהם.

פורסם
כי זו שיטת חישוב הקנס של החברה. אתה רשאי לא להתחבר, במידה ואתה מתחבר אתה הסכמת. ב- YES ובסלולר אין קנסות של אלפי שקלים?

אם כך, אז החברה יכולה להגיד לי שלום ולא אחזור להיות לקוח שלה. אם היא תוותר לי על הקנס, אולי אחזור להיות לקוח. אתה מבין את הקונספט? בוא נראה אם הם יבינו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

/quote]

איזה הגיון צריך כדי להגיד על זה "בתום לב" ? אולי של מישהו שחי על הירח ויש לו מערכת הגיון שונה משלנו.

והנה עוד דוגמאות ל"תום לב" של "הוט".

פסק דין 1

פסק דין 2

פסק דין 3

לכל המקרים יש מכנה משותף -

1. "הוט" סיכמו בטלפון עם הלקוח ואח"כ התכחשו לסיכום וגבו יותר.

2. אין חוזה בכתב

3. השופט פסק נגד "הוט"

גם במקרה שלי "הוט" התכחשו להסכם בטלפון ולא מסכימים לשלוח חוזה כתוב גם היום, למרות ש"הוט" כבר מקבלים את ההסכם הראשוני ( רק בעקבות טיפול של גורם אחר).

ויש עוד דוגמאות לשיטת השקר הזו.

יהודה

פורסם
רק לי לא ברור העניין מדוע לקוח הוט שמתנתק,אמור לפנות זמן (יום חופש) לחפש מרכז שירות (או לנסוע לעיר אחרת ממקום מגוריו) ולבזבז דלק וזמן יקר,כל זה בשביל להחזיר ציוד שלא שלו בכלל ?

כי לא מדובר בציוד של הלקוח ולכן על הלקוח להחזירו לנקודת השירות הקרובה - אתה ענית על השאלה בעצמך. מעבר לזה לא מדובר ב- "יום חופש" אלא בשעה אחת מקס', איך תמיד אתם אוהבים להוסיף חמאה על הלחם גם כשלא צריך...

אדם שהקילומטראז' השנתי שלו משתווה לקילומטראז' החודשי שלי מטיף לי בענייני נהיגה. מעניין.

אני לא מנסה לענות לך בנוגע לממירים, מהסיבה הפשוטה שהדיון הזה לא הולך לשום מקום. אתה רוצה להאמין שהחברה שמעסיקה אותך היא התגלמות השירות הטוב ביותר עלי אדמות? שיבושם לך. בינתיים, הלקוחות מצביעים ברגליים.

אתה בסדר, זה העולם דפוק.

אתה עושה 11K ק"מ בחודש בנסיעה מהבית לבנק וחזרה? אני מוריד את הכובע... :shock:

ואני לא חושב שהחברה היא עם השירות הכי טוב עלי אדמות, למעשה אם נהייה ריאליים אין חברה בישראל שמספקת שירות טוב ב- 100%. תמיד ייתכנו בעיות, תקלות, אי הבנות... החוכמה היא לתקן את הבעיות גם כשהן קורות לשביעות רצון הלקוח.

הנה הסבר הגיוני בשבילך:

המועצה לצרכנות טענה שהוט אשמה בכל הסעיפים!

הוט הודתה שהיא אשמה בכל הסעיפים!

בטולו כל הסעיפים והחוב המקורי של מאתיים ומשהו שקל, שהפך במהרה ללמעלה מ-1600 ש"ח , הפך להיות 70 ש"ח בתוספת התנצלות מנציגה בכירה.

בקיצור, כפי שכבר אמרו, שטיפת מוח!

אם לומר את האמת התגובה שלך מאוד מכעיסה אותי - אתה מכניס מילים לפה ומתווכח על סרק. זה כמו שאני אגיד לך שעכשיו חושך בחוץ ואתה תאמר שלא.

את דעתי על המקרה שלך רשמתי בתגובה הקודמת, כאמור אתה סתם ממשיך להתווכח על סרק והדיון הזה לא מתקדם לשום מקום. אמרתי שם ואומר גם עכשיו: לא מכיר את המקרה שלך, קראתי את הצד שלך ולא ראיתי בעצמי את המקרה שלך מהצד השני, לכן לא אגיב על משהו שאיני מכיר - וגם אם הייתי יודע על מה מדובר לא בסמכותי להיות דובר החברה.

מוזר שכשהתנתקי מיס (ברוב טימטומי בשביל 30 שקל בחודש), באו לקחת את המכשירים בזמן ואף אחד לא שלח אותי לאמצע תל אביב כדי להחזיר את המכשירים המהוללים שלהם.

דווקא כשאני התנתקתי מ- YES נאלצתי להחזיר את הציוד לבד כי "אין לנו טכנאי בשעה הזאת", "אין טכנאים בשלושת השבועות הקרובים"...

אם כך, אז החברה יכולה להגיד לי שלום ולא אחזור להיות לקוח שלה. אם היא תוותר לי על הקנס, אולי אחזור להיות לקוח. אתה מבין את הקונספט? בוא נראה אם הם יבינו...

זכותך, שוק חופשי. בשורה התחתונה אתה מפסיד.

גם במקרה שלי "הוט" התכחשו להסכם בטלפון ולא מסכימים לשלוח חוזה כתוב גם היום, למרות ש"הוט" כבר מקבלים את ההסכם הראשוני ( רק בעקבות טיפול של גורם אחר).

על איזה הסכם מדובר? למה מסרבים לשלוח לך את החוזה? מדובר על חוזה שחתמת בעת שהגיע אליך המתקין או שאתה מעוניין בהסכם כתוב לעסקה טלפונית?

באופן כללי אין שום בעיה בשליחת חוזה ללקוחות, מדובר בפעולה שלוקחת 10 שניות והחוזה נשלח לכל דורש.

פורסם
והחוזה נשלח לכל דורש.

חבל שאין כפתור/צופר/באזר בפורום שעושה "אאאאאק!" על כל שטות כזאת.

קיבלת לפחות 4 מקרים שבהם לא נשלח חוזה, למרות הדרישה.

מציאות :STIO

0 : 1

כולי תקווה שעוד תגדל עמוד שדרה בהמשך חייך,

ולא תהפוך לתולעת מתרפסת ברגע שיהיה לך קשר עסקי עם גורם מסוים.

הפשיזם הומצא במיוחד בשביל אנשים כמוך... (לא קשור, אני יודע, לא יכולתי להתאפק)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...