Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

נתחיל בזה שהמגבר שיפעיל את המערכת ע"פ התכנון שלי הינו SUNDOWN AUDIO SAX-100.4

הוא יגביר את הקומפוננט וסאב מתוכנן.

אך אני עדיין מתלבט בבחירת סט קומפוננט הוגן לרכב , המידה היא 5.25 (בקצת יותר עבודה יהיה אפשר לשים 6.5)

בעבר היה לי יותר תקציב ורכשתי את הפוקאל K2P שהינו סט שמדהים אותי עוצמתי ואיכותי,

כך שאני מחפש סט שבו הטוויטר יורגש והוופר יהיה דינאמי , אני שומע את כל סגנונות המוזיקה ולרוב מזרחית

התקציב שלי קיום הינו עד 1500 ש"ח לסט קומפוננט ורצוי אף פחות בכדי שיהיה עודף להמשך !

כמו כן אבקש המלצה לסאב בתקציב של 1000 ש"ח +- (קצת לפה וקצת לשם לא עקרוני)

הסאב יישב בבגש של פונטיאק כך שהוא צריך להיות חזק בכדי שיורגש וכמובן שיהיה נציל ע"י המגבר הנ"ל .

לגבי HU התקציב הינו גם עד 1000 ש"ח וחובה שיהיה כניסת USB !

ושוב תודה לכולם פשוט אני רוצה להיות בטוח לפני החלטות ורכישות !

אדם

:roll:

פורסם

מגבר סאנדאון SAX100.4

סאב {אהובי שי} Earthquake DBXi-12

רדיודיסק חדש פיוניר 7250 או משומש קלריון 785\786

סט חדש מורל הייבירד \הרץ HSK165 \

ריינבו SLC265 \

משומש : DLSUP6I

HAT קלארוס

הרץ MLK165

והמומלץ ביותר ביחס להעדפות שלך :

KRX2

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=352000

פורסם

אם חדש אז HSK165 + Alpine 103BT

אם משומש אז MLK165 ואלפיין מסדרת 9

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

היי חברים

לגבי מגבר הוחלט על הסאן דאון 100.4D

כמו כן לגבי קומפוננט זה או הקלארוס חדשים או ההרץ מילה יד 2

כמו כן אני מתלבט לגבי HU בשל ש הHU המוצעים למכירה באתר עד 1000 ש"ח האיכותיים

לאלפיין 9855R אין חיבור USB כידוע לי

ואילו הקלריון 785 שיש USB אז הוא ללא תדרי רדיו בישראל

אנא המלצות ודעות לגבי HU בטווח של 1000+- לא חריגה קריטית ושיהיה בעל איכות כראוי !

פורסם

ידידי

נראה שאתה הולך על מערכת שהיא "יחסית" זולה אבל היא תהיה פשוטה וט-ו-ב-ה לפי מה שאני קולט

הכוון שלך הוא לא מוראל לפי מה שקלטתי ממך

HAT או פואקל או הרץ יהיו בהחלט לכוון שלך אם אתה מוצא סטים יד שניה של MBQ מסדרות גבוהות (אך ורק סדרות גבוהות) גם יכול להיות מעניין עבורך הלוואי והיו מוכרים בארץ דיימונד אודיו והיה לך איפה לשמוע אותם - יתכן וגם היתה מהווה אופציה רצינית ביותר עבורך.

אני הייתי בודק את הEARTHQUAKE - זה סאבים שלרוב מהווים פשרה טובה בין עוצמה לאיכות בתג מחיר נמוך.

בהצלחה ובבקשה תפתח שרשיר התקנה ורשמים לאחר ההתקנה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי מוראל הייבריד אוביישן מי יכול לפרט לי מעט לגבי הרמקול

כלומר מתאים לכל סגנונות המוזיקה ? הוא שונה מהדוטק שנשמע לדעתי מעט נטול באס וטרבל ?

פורסם
לגבי מוראל הייבריד אוביישן מי יכול לפרט לי מעט לגבי הרמקול

כלומר מתאים לכל סגנונות המוזיקה ? הוא שונה מהדוטק שנשמע לדעתי מעט נטול באס וטרבל ?

לא - הוא לא שונה מהדוטק בהרבה

הוא פשוט יותר ממנו בכל פרמטר אבל האופי הכללי נשמר

הוא יותר מדוייק, יותר חזק, יותר מפורט אבל בגדול הסאונד הרך והנעים והמתוק של מוראל נשמר שם לאורך כל הדרך.

טוויטרים של מוראל לא מצטיינים בשחזור מוצלח של צליל ברגע שמדובר בכלים עם צליל חד וגבוה כשהם מגיעים בקצב מאוד מהיר או כשמגיעים הרבה כלים ביחד - מוזיקת רוק כבד או מטאל למשל עם הרבה מאוד דיסטורשן או כמה גיטרות ביחד ואתה תתחיל להרגיש איפה המגבלות של הסטים של מוראל.

אם אתה אוהב לשמוע קלאסית, ג'אז, סלון, אמביאנט ואפילו שחורה ואלקטרונית לרוב אתה תהנה מהם מאוד ברגע שאתה מגיע לסגנונות קצת יותר "כסחיסתיים" אתה תרגיש שהם לא עומדים בקצב.

מדובר ברמקולים נהדרים סה"כ אבל לא נראה לי שזו כפית התה שלך לפי מה שאתה מתאר.

אני באופן אישי בהחלט הייתי מתגאה בסט רמקולים שלהם ובמשך שנים ארוכות בעבר גם עשיתי זאת היות ואני לא שומע הרבה מוזיקה עם הרבה דיסטורשן או הרבה כלים שיכולים ליצור אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...