Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק ושלא יהיה במוסך יותר מידי.

התקציב היה באזור ה30. אבל אז ראיתי שחברת ליסינג אחת מציעה את הi20 במחיר די אטרקטיבי.

40 אלף בהתחלה ואז 350 כל חודש למשך 30 חודשים.

מה שרציתי לדעת זה האם הדיח בזה נראה לכם שווה? ומעבר לזה הייתי רוצה לדעת קצת מעבר למה שרשום בביקורות באינטרנט על הרכב מניסיון אישי.

ודבר אחרון מישהו יודע מה תצרוכות הדלק האמיתיות שלו, ולא מה שמסופרת ע״י היצרן

פורסם

דבר ראשון,

לא ממליץ לך ללכת על הקומבינות של הליסינג המימוני, עדיף לקחת הלוואה דרך הבנק ברוב המקרים יש לחברות הליסינג הסדרים והטבות דרכם (אני יודע שאוויס עובדים לדוגמא עם מזרחי ויהב והתנאים דרכם יותר טובים מאשר בבנק עצמו)

לגבי תצרוכת הדלק- ממה שאני יודע אז נתוני יצרן - 12.9 ק"מ לליטר, נתוני מבחן - 10.5 ק"מ לליטר

אתה יכול להסתכל גם כאן

ממה שאני יכול להגיד לך שבחברה שלנו מי שלקח את הרכב מאוד מרוצה ואומר שהוא יחסית חסכוני לעומת האחרות בקטגורייה,

שוב זאת רק דעה אישית

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

היי שלום רב לך,

אני בעלים מרוצה של יונדאי I20 1.6 פרטית שנת 2010 , דגם המפואר SUPREME , אשמח לפרט לך על הרכב בפרטי.

רוני.

SWIFT 07' 2007-2010

NEW I20 SUPREME 1.6

פורסם

רק חשוב לציין שאני עד עכשיו חיפשתי רכב ב30-35 אלף יד שניה (והתחלתי לזלוג לכיוון של הפונטו).

אבל אז הראו לי את הדיל. אני אישית לא אוהב ליסינג בגלל שמשלמים על משהו שהוא לא שלי. אבל מקבלים רכב חדש שזה יתרון משמעותי.

בכל אופן אם אני לא אלך עליה זה יהיה רק בגלל הליסינג (אני לא מצאתי תחרות אפילו לא בליסינג למכונית הזו) וכנראה אלך על הפונטו. השאלה היא האם זה כיוון נכון.

מלבד הליסינג גם ממש מפריע לי התצרוכת דלק,10.5 זה כלום.

• תוכן חדש...