Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת שעיקריה כוללים-מגבר4 ערוצים סאב וסט קומפוננט

המגבר חותך את הקומפוננט בהיי פאס

הסאב מגושר,חתוך על לאו פאס ומופעל עליו באס בוסט

מתי שכיוונתי את המערכת אצל מישהו מקצועי הוא שם לי את הבאס על בהד יוניט על אפס. אני לעומת זאת הרגשתי צורך עז בבומים והגבהתי את הבאס במערכת כמעט עד הסוף. אני מרוצה מאוד מהשמיעה כרגע והסאב פשוט דופק כאילו אין מחר. השאלה היא אם למרות שגם כרגע הסט מוציא בקושי באס(כי הוא חתוך) קיימת סכנה לפגיעה ברכיבים למיניהם?

פורסם

אם אתה מרוצה זו כבר ה תחלה טובה.

אבל שהוא לא כל כך בטוח האבל הזה,יש מצב שאתה מאמץ את המגבר הפנימי של המערכת ממש הרבה אבל אני לא רוצה לזרוק סתם השערות באויר אז אם יש מישהו שיאמת את הטענה אני ישמח ואם לא אז רק ניסיתי לעזור

חוץ מזה אין שום סכנה לשום רכיב

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תוריד את הסאב - ניתוקו.

תבדוק אם המידים מתאמצים יתר על המידה בגלל שהעלת את הבאס עד הסוף.. אם תשמע זיופים אני ממליץ להנמיך אותם עקב א. שמיעה באיכות ירודה (הרמקול מפרפר) ב.מתאמצים מאוד עקב סיבה א. :).

בכל אופן תבדוק זאת . אם הקומפוננט מסתדר עם הבאסים בצורה טובה ללא זיופים אתה יכול להשאיר את זה איך שהוא :)

תהנה.

פורסם

אם הקומפוננט חתוך בקרוס פסיבי אז למה שאם הוא יגביר בס בHU הוא יעלה גם בקומפוננט?

בשביל זה יש קרוס כדי שימנע את זה ולא יעביר לרמקול מה שלא צריך.

• תוכן חדש...