Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3991653,00.html

לאט לאט, בשקט בשקט, בזמן שכולם מדברים על מצלמות המהירות - הצליחה המדינה להעביר לנו חוק אחר שהציבור כנראה יתקשה לעמוד בו!

אז מעכשיו, אם אני עוד לא בן 24 (לי אישית זה יקח שנתיים), אני לא יכול לשתות כוס בירה ולחזור הבייתה! למה?

כי הורידו את רמת השכרות ל50 מיקרוגרם בינשוף ... בעצם אני גם לא יכול לשתות נסטי, או מיץ תפוזים או לימונענע סחוטרי, כי הרי זה יקפוץ בינשוף ואז יקחו לי את הרשיון.

זה לא שאני אומר בוא נשתה וננהג, אבל תשימו לב שכל אותן תאונות "אלכוהול" נגרמות בגלל נהגים שרמת האלכוהול בגופם היא פי 3-4-5 מהמותר ואף יותר, לא מכיר כוס בירה שגרמה לאדם ממוצע לעשות תאונת דרכים, ושימו לב מה עוד אומרים כאן, גיל 24, לא 18 - ילדים שקיבלו רשיון לפני פחות משנה, לא 19(נהגים חדשים) גם לא 21, גיל שכבר הוגדר כמדרגה בעניין מספר הנוסעים המותר להסיע - אלא 24, אז אני שואל - למה לא 25? למה לא 30? ולמה נראה להם שבחור בן 23 או 21 ששתה 2 כוסות בירה מתפקד על ההגה פחות טוב מסבתא בת 80? הרי לה מותר לנהוג!

בקיצור - ארץ אוכלת יושביה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המממ... לא עומדים לבעוט את הינשוף לכל הרוחות (בעיקר בשל כך שהמשטרה בארץ מתעצלת לכייל אותו כמו שצריך)?... או שגם מזה ירדו?

פורסם

אין שום קשר בין חוסר שתיה ובין 50 מיקרוגרם בינשוף.

אני רוצה לראות מה תגיד אחרי שיחרימו לך את הרכב + ישללו לך את הרישיון לחודשים רבים + יגזרו עליך קנס של אלפי שקלים + יתנו לך עשרות נקודות, וכל זה בגלל שהעזת לאכול בארוחת שישי פרוסת בשר שבושלה ביין.

וזה עוד במקרה ה"טוב", לא הזכרתי אנשים ששתו כוס מיץ תפוזים, עלו לרכב, והתגלו כשיכורים ע"י המכשיר הדפוק הזה.

הח"כ המטומטמם שהציע את החוק הזה (והח"כים המטומטמים שהצביעו בעדו) - או שאין לו טיפת מושג לגבי מה שקורה בעולם עם הינשוף, או שהוא פשוט שם על זה זין כזה גדול וכל מה שהוא מחפש זה כותרת של "מלחמה בתאונות".

פורסם

מעניין מה יקרה אחרי סדר פסח , אפילו תירוש מקפיץ את הינשוף :shock:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

סה"כ מצטרפים למתוקנות שבמדינות. משאירים רק שוליים קטנים של שגיאה לשותי התירוש, מה באירופה לא משאירים. מצד שני סביר שהאירופים מכיילים את המכישר לפי כל הכללים, בניגוד למשטרת ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין שום קשר בין חוסר שתיה ובין 50 מיקרוגרם בינשוף.

אני רוצה לראות מה תגיד אחרי שיחרימו לך את הרכב + ישללו לך את הרישיון לחודשים רבים + יגזרו עליך קנס של אלפי שקלים + יתנו לך עשרות נקודות, וכל זה בגלל שהעזת לאכול בארוחת שישי פרוסת בשר שבושלה ביין.

וזה עוד במקרה ה"טוב", לא הזכרתי אנשים ששתו כוס מיץ תפוזים, עלו לרכב, והתגלו כשיכורים ע"י המכשיר הדפוק הזה.

הח"כ המטומטמם שהציע את החוק הזה (והח"כים המטומטמים שהצביעו בעדו) - או שאין לו טיפת מושג לגבי מה שקורה בעולם עם הינשוף, או שהוא פשוט שם על זה זין כזה גדול וכל מה שהוא מחפש זה כותרת של "מלחמה בתאונות".

הכשרות מגבילה אותך בכל כך הרבה סוגי מאכל, שלא לאכול בשר מבושל ביין ולאחר מכן לנהוג זה בקטנה :lol:

השאלה האם ילד שהוא מקפיד על העניין וסתם נמצא במועדון ונושם את אוויר מלא אלכוהול וסיגריות גם יימצא כעובר על החוק?

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3991653,00.html

לאט לאט, בשקט בשקט, בזמן שכולם מדברים על מצלמות המהירות - הצליחה המדינה להעביר לנו חוק אחר שהציבור כנראה יתקשה לעמוד בו!

אז מעכשיו, אם אני עוד לא בן 24 (לי אישית זה יקח שנתיים), אני לא יכול לשתות כוס בירה ולחזור הבייתה! למה?

כי הורידו את רמת השכרות ל50 מיקרוגרם בינשוף ... בעצם אני גם לא יכול לשתות נסטי, או מיץ תפוזים או לימונענע סחוטרי, כי הרי זה יקפוץ בינשוף ואז יקחו לי את הרשיון.

זה לא שאני אומר בוא נשתה וננהג, אבל תשימו לב שכל אותן תאונות "אלכוהול" נגרמות בגלל נהגים שרמת האלכוהול בגופם היא פי 3-4-5 מהמותר ואף יותר, לא מכיר כוס בירה שגרמה לאדם ממוצע לעשות תאונת דרכים, ושימו לב מה עוד אומרים כאן, גיל 24, לא 18 - ילדים שקיבלו רשיון לפני פחות משנה, לא 19(נהגים חדשים) גם לא 21, גיל שכבר הוגדר כמדרגה בעניין מספר הנוסעים המותר להסיע - אלא 24, אז אני שואל - למה לא 25? למה לא 30? ולמה נראה להם שבחור בן 23 או 21 ששתה 2 כוסות בירה מתפקד על ההגה פחות טוב מסבתא בת 80? הרי לה מותר לנהוג!

בקיצור - ארץ אוכלת יושביה.

קשה לי להסכים לקביעתך ארץ אוכלת יושביה.

אם מנהלי הפורום היו מסכימים הייתי משיב לך .

פורסם

שלייקעס היקר. מדוע אתה משלם ביטוח נהג צעיר שהוא יקר במידה רבה מביטוח של נהג מעל גיל 30 ללא עבר תעבורתי?

כי סטטיסטית חדוות נעורים מועדה לפורענות.

לא צריך להיתמם כאן. עד גיל 24 בן אדם נחשב לנהג צעיר וככזה יש להגביל אותו יותר.

אני לא רואה שום פסול בבחירה שרירותית בנקודת גיל זו.

פורסם

קוראים לזה פופוליזם בשקל .

ולגבי החוק , אכן הגבול מעט דק מידי , מחפשים דוחות ! כמיטב המסורת המשטרתית

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מצד אחד, התקנות אומרות שבחור אחראי בן 23.5, נניח מ"פ או עתודאי בדרך לתואר דוקטור ברפואה, יכול לקחת סירופ נגד שיעול שמכיל חומרים שנדגמים כאלכוהול ולצאת נהג שיכור בבדיקה.

מצד שני, אסור לערבב אלכוהול ונהיגה. באופן מוחלט.

מה צודק? מה נכון? לא יודע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

במילים אחרות, הרמה שנקבעה היא אפס,

ה-50 מיקרוגרם נקבע כטווח ביטחון לטעויות מדידה

או פשוט מאכלים אחרים שיש בהם אחוז מזערי של אלכוהול (לא מורגש אך נמדד).

טוב? לא טוב? שאלה טובה.

אני לא מבין דבר אחד:

אם החליטו ליישר קו עם כמה מדינות אחרות שכבר עשו את זה

ולהציב את הרף על אפס, למה זה חל רק על גילאים מסוימים?

מה, נהג מבוגר אך שיכור הוא יותר אחראי?:roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מישהו בן 30 בדרך כלל יכול להחליט שהוא לא ישתה ובאמת לא לעשות את זה.

מישהו בן 22 יכול להיות מושפע מלחץ של החברים או מפחד להיות "לא מגניב".

אני מצטער אם אני נשמע מכליל אבל עד גיל 24 חלק גדול מהצעירים הם עדיין לא בוגרים מספיק בשביל להבין השלכות.

אחת הטענות היא שאדם אחרי הגיל הזה כבר מתחיל לתכנן קדימה ורואה שיש לו מה להפסיד. יש לו כבר אישה או חברה או ילדים, או עבודה מכובדת, אז הסיכוי שהוא יעשה שטויות פוחת.

תוסיפו לזה עוד כמה משתנים כמו סיכויים סטיטיסטיים לתאונה ותראו שזה חוק מבורך. אם אתה עומד לנהוג, אל תשתה! מה לא ברור כאן?

מי שלא מבין את זה, שלא יעלה על ההגה.

ברור שמה שאני אומר זה לא ב100% אבל צריך לשים את הקו איפשהו.

בימי שישי בערב, באילו גילאים רוב אלו שעושים שטויות ומסכנים את כולנו? נכון! בני פחות מ24!

פורסם

אני מאוד בעד החוק ולמרות שעברתי את גיל 24 לפני כמעט 20 שנים עדיין אני לא שותה בכלל אם אני נוהג (בכלל זה אומר אפילו לא לגימה מבקבוק בירה).

אלכוהול מאט את התגובות שלנו כבר מהטיפה הראשונה רק שקבעו רף מסויים שמעליו זה כבר מסוכן מידי. בדיוק כמו שאדם בן 90 הוא נהג יותר מסוכן מבחור בן 30 כששניהם נמצאים באותה הסיטואציה כך גם אדם עם קצת אלכוהול מולא אותו אדם שלא שתה כלל. תוסיף לזה את חוסר הניסיון והפזיזות שבהכללה קיימת יותר אצל צעירים וקיבלת את הסיבה למה החוק הזה טוב.

לגבי הינשוף אתה תמיד יכול לבקש בדיקת דם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...