Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התגובות, כרגע אני שכיר עם משכורת יציבה, אין משכנתא ואין התחייבויות כלכליות.

 

אין לי בעיה לקחת סיכונים, כרגע אני חושב פשוט לזרוק את הכסף לאיזה ברוקר ולראות לאן זה יתפתח, מה אתם אומרים?

 

srack, יש שתי הצהרות בהודעה שלך, ושתיהן לא נכונות.

 

הבנק לא מרוויח על כסף בעו"ש ולכן הוא ימשיך להזכיר לך כשיש לך כסף שם. לכן, אתה טענת שבלי לשים לב חסכת 100 אלף בעו"ש, אני אומר, אין סיכוי שלא שמת לב. הבנק היה מודיע לך. ואם הוא לא, אז אני אומר, אין לך 100 אלף.

מצד שני, מה אני מבין, יש לי אולי 5000 דולר בבנק ומכונית שכורה.

 

פק"מ פחות רווחי ממק"מ, מק"מ אפשר קצר מועד כי אפשר לקנות מק"מ שהוקם לפני X תקופה.

לגבי תיק השקעות, אני מניח שאתה ילד, אל תכנס לזה, עם 100 אלף לא תרוויח הרבה, ושם אתה יכול גם להפסיד.

אם היית זוכה בלוטו הייתי אומר לך ללכת לבית השקעות ולומר "שלום, קוראים לי בני, זכיתי ב5 מליון ואני לא יודע מה לעשות איתם". אבל ב100 אלף שקל? בלי לפגוע, לחסוך 100 אלף שקל זה יופי, ואני שמח שאתה חוסך (זה לא משנה מה הגישה שלי בחיים לכסף, שוב, יש לי 5000 דולר בסך הכל), אבל קשה להרוויח עליהם הרבה כסף מבלי לסכן את הכסף. ולדעתי, אם אתה מחליט לחסוך, אל תסכן. אני בתקופת המשבר, על קופות חסכון, הפסדתי הון, וזה היה יענו "בלי סיכון". קופות חסכון של 12 שנה הפסידו את כל הרווחים +20 אחוז. לך על משהו בטוח. סולידי.

 

לגבי 20 אחוז רווח. על כ150 אלף יורו ומעלה אפשר להשקיע בפרוייקטים נדלניים בחו"ל, או אפילו להשקיע ברוסיה ולקבל מעל 15 אחוז בבנק עצמו. אבל שוב, מה אני מבין. יש לי רק 5000 דולר.

 

אני בטוח שכל חברי הפורום פה עושים מליונים כל חודש רק מהריבית המושקעת בתיק ההשקעות שלהם, הם כולם מסתובבים עם סנטוריון או וולרד סיגניה, וטסים במטוס פרטי כשהם רוצים להגיע לסופר, שם מחכה להם מסוק קטן שלוקח אותם בכל המעברים. כמובן שהאוטו שלהם זה מהדגם המיוחד, הוא רק עובר ליד תחנת דלק, מריח את הדלק וזה מתדלק אותו לבד. :)

הכל בהומור חביבי.

  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור


×
×
  • תוכן חדש...