Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
quote=franz0987;2776277]מכונית באיזה שהוא מקום הפכה לנטל

כמה שאתה צודק...

אני עובד בתור מתדלק, וסתם פעם בתור "ספורט" אמרתי ל"קולגה" שלי: "שים לב, תסתכל על מכוניות חדשות, ועל מכוניות טיפה יותר ישנות (שנת 95 ומטה כבר נחשב ישן...) - בוא נראה באיזה רכב אנשים נראים שמחים ובאיזה הם נראים סובלים"

כמובן שהכוונה סובלים לא לסבל פיזי, אבל מראה שהראש של האנשים במקום אחר.

ואכן, למעט כמה קשישות בטויוטה קורולה, כמעט ללא יוצא דופן - בעלי הרכבים החדשים שנסעו בהרכב של למעלה משתי נוסעים הוכחתי את צדקתי.

אנשים עסוקים באיי-פון, החלון סגור ונפתח רק לצורך שיחה עם המתדלק, המזגן/חימום פועל בפול כוח, והראשים מופנים כלפי חוץ. אבות שצועקים על ילדהם הקטנים שסה"כ מצביעים על המתדלק שנראה כמו דרדס... מזעזע. אנשים שיושבים הכי קרוב אחד לשני (גם משפחות) מתנתקים אחד מהשני בזמן שהם יכולים להיות הכי קרובים שיש.

ברכבים הטיפה יותר ישנים, החלונות פתוחים, יש מוזיקה, האמאות / אבות מסבירים לילדים על המתדלק (שנראה כמו דרדס) שהוא ממלא דלק ואסור להפריע לו, כמובן שגם לעיתים קרובות משאירים "טיפים" על ניגוב שמשות או בדיקת שמן-מים. אנשים מנהלים שיחה אחד עם השני. ושהם אומרים לך: "תודה" - אתה מרגיש שזו תודה ולא תודה שנאמרת מתוך נימוס באי-רצון.

יש יוצאים מן הכלל אבל ב95% מן המקרים התיאור קולע ומדוייק.

והיה שם הכל:

סובארו DL של משפחה ממוצעת מרחובות, טויוטה קורולה של אפלייד מטריאלס, מיצובישי לאנסר של אמא-חד הורית, ניסאן טיידה של מפעל בטון ליד פלמחים, הונדה סיוויק חדשה ודייהטסו שרייד של סטונדטית.

איך אמרת? המכונית הפכה לנטל.

יש אנשים שבשבילם זה נכון.

תודה רבה לך.

יש לך חוויות משנים אלו ? אם לא יהיה די קשה להסביר כאן בפורום כיצד המגרעות שצויינו כאן הפכו לחוויה משלימה .

גם אינטרנט להתייעצות לא היה ...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוויות?

אני יליד 87', ככה שאין לי חוויות משנות ה60 וה-70 העליזות. אולי פה ושם חוויות מעורפלות מתחילת שנות ה90 בנסיעה במושב האחורי של קורטינה XL שנת 74'.

אבל באמת שפעם בלי מזגן, בלי מערכת מפוארת ובידוד רעשים מצטיין אנשים לקחו נסיעה בתור חוויה והיו יותר מעורים בה.

היום זה נהפך לדבר מובן מאילו.

היום כל נוסע מרוכז בעצמו, עם המשענת שלו, השקע טעינה ומחזיק הכוסות. לא פלא שהורים שוכחים תינוק במושב האחורי...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...