Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב. החלטתי שאני מביא את הפורד אדג' בייבוא אישי דרך אדם שזו עבודתו. ברצוני להביא את הדגם החדש (2010- עם הגריל הקדמי הגדול יותר, מסך lcd', מערכת טאץ' של סונ וכו'). ברצוני לדעת מה המחיר שאני אמור להתמקח עליו- מה המחיר הריאלי של הרכב הזה בייבוא אישי? כמו כן רציתי לדעת מה המחיר לאותו רכב לשנת 2009 - לא מגיע עם כל מה שציינתי, דגם sel).

האם מישהו יודע האם הרכב שנקנה בחו"ל עדיין יהיה במסגרת האחריות היצרן בארץ? או לחופין, המוסכים המורשים יטפלו בו? (כי הבנתי שמוסכי היבואן לא "מתלהבים" לטפל ברכב שנקנה בחו"ל ולא אצלהם....)

תודה לעונים.

פורסם

גם אם הם לא "מתלהבים " לטפל ברכב הם מחוייבים על פי חוק.

היה לפני מספר חודשים בעל מרצדס בייבוא אישי שסרבו לטפל בו בתואנה שהמזרקים ברכב שונים ולכן זה דגם שלא אושר לתקינה בארץ.

הבחור הביא להם דעת מומחה שקבע שלא דובים ולא יער המזרקים בדיוק כמו בדגם אחר ובימ"ש הורה על מתן טיפול.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני יודע שהדגם הזה, זהה לדגם שנמכר בארץ. האם ידוע לך/מישהו האם האחריות יבואן היא גורפת לכל העולם? (הבנתי שיש יצרנים שהאחריות שלהם היא גורפת לכל העולם וחלק רק לאותה מדינה שבה נקנה)

יש תשובה לגבי המחיר?....

פורסם

אין אחריות

לי הציעו לייבא 2009 חדש ב160 אלף

אני בטוח שאפשר להביא 2010 באותו המחיר.

מדובר בדגם המפואר, עור, גג וכיוצא בזה.

פורסם

צור קשר עם חברת פורד העולמית ותברר את עניין האחריות שלהם.

אני חושב שזאת אמורה להיות אחריות בינ"ל שתקפה בכל מצב, אם יש פה יבואן שהוא הנציג הרשמי של פורד אז הוא מחויב לטפל בפורד גם אם היא לא באה דרכו. זה שהם מטפלים במסגרת האחריות זה לא איזה טובה אישית שהם עושים לך כי הם כאלה גברים, אלא זה מה שהם מחויבים לעשות ע"י חברת פורד.

לא הגיוני בעליל שהם "ישתמטו" מטיפול במסגרת אחריות רק כי במקרה לא קנית את הפורד דרכם ולא תרמת לרווחים שלהם.

V5

פורסם

כמו שכתב קודמי, למה האדם שמייבא לך את הרכב לא נותן לך מענה?

חלופה נוספת היא לבדוק עם פורד העולמית איזו אחריות יש על רכבים שעברו מיבשת ליבשת.

לפי מה שאני זוכר, בארה"ב האחריות היא רק לתחומי ארה"ב ורכב שעוזב את תחומה לא מכוסה באחריות

בינ"ל. אולי יש הרחבה לגבי מדינות כמו קנדה ומקסיקו, אבל אני לא בטוח, ובגדר השערה.

פורסם

כל בעל עסק שנותן שרות לא אוהב לתקן בחינם במיוחד אם זה לא נקנה אצלו.

הם יתנו לך אחריות אבל יסבנו אותך ויסובבו אותך הרבה זמן , בטח שלו תקבל שרות עם חיוך .

חלק יקר לתיקון יוזמן מחו"ל יאלץ אותך לחכות כמה שבועות עד להגעת החלק בטוענה שאין במלאי , אחר כך יחיבו אותך על כל מני דברים כמו ברגים במחיר של 100 ש"ח לבורג שלא במסגרת האחריות.

חוץ מזה שהיבואנים היום כבר הורידו מחירים ובעצמם מתחרים ביבוא המקביל , רכב מודל 2009 משומש לא שווה כמו רכב חדש מדגם 2011.

פורסם

אתה מדבר על אדג "2011"

בארץ רק יושק ביום שישי הקרוב באולמות.

אין שום מקום להשוואה בינו לדגם הקודם

קח בחשבון שהרכב לא מגיע עם יחידת הgps

וגם לא עם תוכנת ניווט לארץ

כרגע גם אין לזה פיתרון-יגיע בהמשך...

אין שום יבוא מקביל כרגע-לא רלוונטי

שים לב לפנסים הראשיים-אם לא יהיו לך פנסים עם תו תקן אירופאי אתה יכול לזרוק את הרכב לים.

• תוכן חדש...