Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 206 XS.

הנסיעה בהילוך ראשון מאוד לא "חלקה", מה שמציק מאוד על יציאה מהמקום.

השאלה שלי היא קודם כל האם ניתן לעשות משהו בנידון? הרכב שנת 2002, ייתכן וזה קשור לבוכנות? צילינדרים?

שאלה שניה - כרגע אני מתחיל נסיעה בהילוך שני (כשאני עומד במקום אני בשני, ויוצא בשני) מה שעוזר לצאת בצורה יותר "חלקה". נזק למנוע?

אגב אני לא יודע אם זה קשור, אבל בהילוך "idle" , הכוונה כשהמנוע ב RPM נמוך, נאמר 1200 ומטה, הרכב גם נוסע מאוד לא חלק.

תובנות?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

ייתכן שישנה בעיה במנוע צעדים/גיר/כל מה שעשוי להיות קשור להצתה, אך אתן למומחים לחוות את דעתם.

כעקרון עם הפיאט שהיתה לי בזמנו הייתי מתחיל נסיעה עם הילוך שני כשהיה לי קצת מרחב נשימה בעיר, הראשון היה הילוך פשוט קצר מדי, והיה יעיל בעיקר לגלישה בין רכבים כשהתנועה לא זורמת. אני מאמין שהאימפקט העיקרי הינו על צריכת הדלק ופחות ברמת הבלאי למנוע/גיר.

פורסם

הקלאץ' בן 60 אלף קילומטר, אבל אני משתמש בו די הרבה, כלומר בלאי גבוה. הגיוני שזה קלאץ' ?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

בלי לזלזל, אולי הבעיה היא בטכניקת זינוק שלך?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...