Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

P0715 ביחד עם P0421

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא מאזדה לאנטיס LX 2004, עם 140 אלף ק"מ

לפני כשבוע הופיע לי התקלות הבאות ביחד

P0715 Input/Turbine Speed Sensor Circuit Malfunction

P0421 Warm Up Catalyst Efficiency Below Threshold (Bank 1)

(רק היום בדקתי מהם התקלות)

שכשהנורית בדוק מנוע נדלקה, זה קרה ביחד עם קפיצה מסוימת באוטו וכן נורית HOLD התחילה להבהב. לאחר לחיצה על לחצן HOLD בגיר האוט' זה השתחרר והאוטו המשיך לנסוע מצויין עד היום.

אני מכיר כבר את ההתכבויות בנושא P0421, ורציתי לדעת האם משיהו מכיר את תקלה 0715, מה משמעותה, האם יכול להיות שזו תקלה מקרית ? האם יש קשר להופעתה ביחד עם 0421 ?

פורסם

מקרי לחלוטין שקיימת תקלה גם בגיר וגם במנוע אז אל תבהל זה לא קשור

מה שכן אני מבין זה שאתה נוסע עם צק מנוע לא מעט זמן

אז ככה P0421 תקלה שמדברת על שהממיר שלך כבר לא מה שהיה פעם ובמקום לסנן את הגזים שעוברים בו הוא מאפשר מעבר חופשי

P0715 מדברת על תקלה בחיישן מהירות כניסה של הגיר כנראה החלפה של החיישן תפתור את הבעיה

בשני המקרים אני ממליץ לאפס ולראות מה חוזר

כי

P0421 יכול לקפוץ גם מתדלוק בדלק לא אמיתי

P0715 יכול לקפוץ גם אם מישהו החליף לך מצבר או כל דבר אחר והשקע הפריע לו בדרך אז הוא ניתק אותו ונזכר מאוחר מדי להחזיר אותו:p

בהצלחה באבחון

פורסם

לגבי 421 תמחק אם היא חוזרת תבדוק נתונים מחיישן חמצן אחורי אם לא יהיה תיקון בממיר אז יהיה עלייך להחליפו.

תקלה 751 חיישן טורבינה, הוא יושב ממש על הגיר תחת המצבר אין סיבה בעולם שינתקו אותו.

החיישן הוא חיישן מגנטי שנהרס עם השנים תסתכל אם לא נשפכה חומצה מהמצבר עליו תחליף אותו חדש מקורי עולה בסביבות 300 שקלים.

כאשר יחידת הבקרה מזהה את התקלה הזו בגיר הוא נכנס למצב חירום.

ואין קשר בין התקלות.

• תוכן חדש...