Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיביזה של אחותי יש שני פלסטיקים שחורים בכל צד.

עכשיו היא מעוניינת לצבוע אותם, בצבע הרכב.

הפלסטיק עצמו לא חלק כמו פלסטיק של טמבון, זה פלסטיק מלא גבשושיות.

השאלה היא איך אני מחליק אותו, האם אני שם עליו שפכטל ומשייף עד שנהיה חלק או משייף את הפלסטיק עצמו?

ולאחר מכן איזה צבע שמים לפני הצבע רכב, האם זה צבע יסוד מיוחד או יסוד רגיל כמו שצובעים פח.

תודה מראש.

פורסם

תשייף את הפלסטיק בשביל להוריד ממנו את הצבע שלו ובשביל להשטיח אותו כמה שאפשר, ולאחר מכן תעשה שפכטל ותשייף גם את השפכטל בשביל להשטיח אותו שיהיה חלק ואז לצבוע בצבע יסוד ובצבע שאתה מעוניין.

פורסם

הייתי במוסך היום וזה מה שנאמר לי:

"אל תעשה, זה לא יחזיק"

שאלתי למה:

"כי זה לא פלסטיק שנועד לצביעה, יש גבשושיות עליו רואה?"

לא ניתן לשייף אותן?

"אל תעשה, זה לא יחזיק"

מה אתם אומרים?

פורסם

בזמנו, עשיתי פרויקט כזה על אחד הרכבים שהיו לי, כמוך בהתחלה עברתי בכל מיני מוסכים שיעשו בשבילי את העבודה, אך כולם אמרו שהפלסטיק יהרס או שהצבע לא יתפוס ושהחלק גם לא יוכל לחזור למקום שלו מכיוון שהצבע יוסיף לו עובי ולכן לא יכנס חזרה למקום.

בכל אופן, מכיוון שראיתי המון רכבים שעברו את התהליך ואף אחד לא נתקל באחד מהתופעות שהוזכרו, החלטתי לקחת את העבודה לידיים שלי ולבצע אותה לבד.

חיפשתי באינטרנט פרויקט מצולם שנעשה על רכב כמו שלי שהתלווה אליו מדריך, וביצעתי.

החלקים יצאו מדהים, לא נוצרו שום בעיות והעבודה נשארה שלמה עד ליום מכירת הרכב ואני מאמין שגם הרבה אחרי.

בקיצור, המלצה שלי, חפש מדריך באינרנט על פרויקט כזה שבוצע על רכב כמו שלך ועקוב אחרי ההוראות (אני מאמין שלא יהיה קשה למצוא פרויקט כזה של איביזה)

פורסם

האמת שמצאתי פרוייקט כזה אבל אין לי פיסטולט (אפשר לקנות) אבל צריך גם לחץ אוויר שזה גם בעיה.

אין לי נסיון עם צביעה ולכן הלכתי לצבעי מלכתחילה.

אבל תודה על התגובות.

פורסם

מדובר בפלסטיק מסוג ABS" אין בעיה לצבוע אותו. מה שכן צריך זה פריימר באיכות גבוהה שמתחבר לפלסטיק. צריך להרויד עם מסירים כל שיירי סיליקון ו/או צבע מהחלק, לאחר מכן לשים מרק פחחים ע"מ ליישר את החלק. אחר כך מניחים 2 שכבות של פריימר, ולאחר מכן צבע (תלוי מטאלי או לא). שים לב שיכול להיות שהחלק לא ייתיישב בצורה מושלמת אחרי התהליך מכיוון שהתהליך יוסיף עובי שלא תוכנן לחלק מראש ולכן הוא יכול לא לשבת בצורה מושלמת במקומו המקורי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ולמה להחליק ,יותר יפה לטעמי מחוספס.גם אצלי צבעתי את הד"ש (שהיה חלק)באפור מט.ובצבע "אכותי"ספרי מבקבוק ב10ש.ועד היום (שנתים אני חושב)ניראה כמו חדש.

PICT0077.JPG

PICT0013.JPG

• תוכן חדש...