Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הלכתי לעשות טסט לאוטו. נכשלתי ובטופס נכתב "כיוון גלגלים קדמי ואחורי"

נכנסתי למוסך קרוב למכון הטסטים וביקשתי ממנו לבצע את התיקון הנדרש וזה היה התהליך:

1. ביקש ממני לעלות עם גלגל שמאלי קדמי על איזה משטח מתכת.

2. טען שהמצב חמור וביקש ממני לרדת מהמשטח ולסובב את ההגע עד הסוף ימינה

3. הוא התעסק עם כמה ברגים מאחורי הגלגל (שוב, רק שמאלי קדמי) בעזרת מפתח פתוח וג'פקה.

4. ביקש ממני לעלות חזרה על המשטח

5. זהו

לאחר מכן חזרתי לטסט ועברתי בהצלחה.

אני לא מבין כלום בנושא אבל זה היה נראה לי מוזר ולכן שאלותי:

1. מה זה בדיוק כיוון גלגלים ולמה הוא נדרש?

2. האם התהליך שתיארתי כאן נשמע כמו טיפול הולם בבעיה של כיוון גלגלים?

עוד כמה דברים:

- נכשלתי בטסט גם על זה שלא היה לי פח אשפה ועד שלא קניתי לא העבירו אותי :evil:

- האם נראה לכם מקרי שנכשלתי על פח אשפה וכיוון גלגלים ו"במקרה" במכון עצמו מוכרים פחים וצמוד למכון שוכן לו לבטח מכון לכיוון גלגלים? לי לא..

- המכון הוא מ.מ.מ באיזור תעשיה בני ברק. זו פעם ראשונה ואחרונה שלי שם. לקח לי 3 שעות (!!!!) להעביר את האוטו טסט (ומי שיטען שחלק מהזמן הזה עסקתי בתיקון הליקויים שיחזור כמה שורות למעלה, הזמן שלוקח לקרוא את תיאור הפעולות זה בערך הזמן שלקח לבצע אותן...)

תודה לעונים

פורסם

לגלגלים יש זוויות שיפוע וזוויות התכנסות .

בטסט בודקים את הגלגלים .

יכולת לקנות פח אשפה ולתקן את הגלגלים גם במקום אחר .

תבוא לטסט בפתח תקווהותראה שגם שם העסק דומה .

פורסם

לא טענתי שלא צריך לבדוק את הגלגלים, להיפך: אם יש בעיה של כיוון גלגלים אני רוצה לפתור אותה ושאלתי האם מה שעשו לי במוסך נשמע כמו הדרך הנכונה והמלאה כי זה הרגיש קצת חווץ' כמו שאייל שני אומר...:-D

נ.ב

אכן לא ביצעתי את התיקון במוסך שצמוד למכון אלא במוסך בהמשך הרחוב, גם פרנציפ וגם היה יותר זול...

פורסם

הליך הביצוע שגוי מיסודו.

כיוון גלגלים יש לבצע משני זרועות ההיגוי, זאת ע"מ לשמור על רדיוס סיבוב אחיד ומרכוז גלגל הגה.

לא כל שכן, אין להשתמש ב"ג'פקה"/"פלאייר פטנט"!!!

כפי ש"בני ל." לא פעם ציין - "גפקה" זהו לא כלי עבודה - זה כלי משחית!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אהלן..

גם אני נכשלתי בטסט על כיוון גלגלים... והמכונאי שעשה לי את הכיוון כמה ימים אחר כך ביצע את אותו התהליך שתיארת. הכיוון עלה לי 90 ש"ח.

דוד.

פורסם

עושה רושם שכיוון גלגלים עושים במוסך מקצועי או שלא עושים בכלל, החאפרים רק עושים נזק לפי התגובות פה.

החכמה היא לא לעבור טסט, החכמה היא שהתיקון יבוצע כמו שהוא צריך להתבצע.

במקומכם הייתי הולך לבדוק את הכיוון גללים שעשו לכם במוסך מקצועי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...