Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי קרבורטור בקפריס 88

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רן, כאן אתה קצת נסחף, גם ברז בבית אתה לא מחליף ? מסמר בקיר ? אולי להחליף נורה :roll: ?

יש קצת הבדל בין ניתוח מוח שבכדי להגיע לשם צריך ללמוד 7 שנים רפואה כללית + 5 שנות התמחות בכרירוגיה , לעומת ניקוי קרבורטור שאכן, צריך כלים יעודיים (כמו למשל מקדחה בשביל בורג בקיר) אבל אני חושב שההתמחות לוקחת קצת פחות זמן,

כן וצריך לקחת בחשבון שאם אתה מחרבש את העסק, במקרה הגרוע תצטרך לקנות קרבורטור חדש.

וגם כאשר אני הרכבתי את הברז הראשון בבית הוא בהתחלה קצת נזל, ואחרי קרב קצר (או ארוך , תלוי את מי שואלים) הוא עבד תקין.

אני טוען שאם זה בכיף שלך , ולא מדובר בבלמים, אפשר לנסות מתוך ידיעה שבמקרה הגרוע תצטרך עזרה של איש מקצוע , ואז קרוב לוודאי זה יעלה יותר .....

אם מדובר במטרה של לחסוך כסף בלבד, לך לאיש מקצוע, זה הפתרון הזול ביותר.....

ירון

זו כבר גישה הרבה יותר מקרבת את הגולשים לתואר אספנים או חובבי רכב.

ככה לפחות צריך לחשוב , לעשות לא חייבים ,אבל לא לעשות ולייאש אחרים , נראה תמוה .

פורסם
לא הייתי מנסה לבצע ניתוח מוח לבד, למרות שקראתי המון חומר באינטרנט.עזוב מוח, אפילו הורדת אפנדציט מדולק לא הייתי עושה לבד.אולי תיקון קטן בשן, לא טיפול שורש, רק חור קטנטן, אבל אני כניראה תבוסתן, או אולי סוג של...אני עושה איתך עסק יש לי קרבורטור וובר 45 מורכב על אלפא, אני צריךרק כיוון, לא יותר. המון חומר יש לי גם בנט וגם בספרות, רוצה לנסות לכוון אותו?רק תביא סט שעוני וואקום, ושאר כלים יעודיים.אני לא מכיר את הקרבורטור של פותח השירשור, ממוחה לקרב' אמרקאים אמרלך שמדובר באחד בעייתי... אבל אתה יכול לנסות לבד.רן- ששיפץ לבד:קרבוקטור של ICM (בגיל 16)קרבורטור של ווספה 4Xקרבורטור של חיפושית 2XBING 40 MM-שייך ל- BMW R100RS (יש שניים כאלה)

:roll:

רן ,תתחיל באחד פשוט , למד את העקרונות של הזרימה הונטורית , פרק , חקור , נסה , עבור הלאה למסובך יותר , חזור על השלבים , תלוי גם כמה נסיונות היו לך בעבר וכמה כלי רכב כגון שברולט כזה או איזה פיירבורג גרמני.

תאמין לי רן , אחרי שמצליחים זה רץ , אותך הלקוחות לא ילחיצו בזמן , קח הכל באיזי בלי לחץ , אתה תצליח.

אני עושה המון תחזוקה מונעת ,חלקה מורכבת יותר חלקה פחות ,כל עוד איני זקוק לליפט והנט פתוח או איזה מדריך מקצועי פתוח לפני (ספר) אין גבולות ליכולת למי שרוצה.

ואין בושה לשאול ,אני שאלתי כאן ענו לי , ניגשתי ליישם , הצליח , לא היה מצליח ? הייתי חוזר לכאן לשאול .

יש כאן אחד צביקה קרבורטור שתמיד שמח לעזור.

פורסם

אני קניתי קיט לקרבוראטור עלה 9 דולר ואבטיה 1 דולר

לקח לי בדיוק 6 שעות עבודה

והמנוע אפילו לא עושה ראש כוס הקפה לא זז ממנו

מי שרוצה מצליח אם הרכב סבלנות וכמבון כלים לזה

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

קוביסו, אאמץ את המלצתך,STP

ואם כבר בקרבורטורים עסקינן-

מישהו מכיר קרבורטור אדלברוק 600CFM למכירה?

(היה אחד לפני חצי שנה ופיספסתי...)

בכבוד

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם
אני קניתי קיט לקרבוראטור עלה 9 דולר ואבטיה 1 דולר

לקח לי בדיוק 6 שעות עבודה

והמנוע אפילו לא עושה ראש כוס הקפה לא זז ממנו

מי שרוצה מצליח אם הרכב סבלנות וכמבון כלים לזה

אלו מילים שמתאימות לפורום חובבי רכב .

כבוד ! :idea:

פורסם

שרייד 993

אם אתה רוצה לעשות שיפוץ לבד לקרבורטור, תתחיל מלמצא סכמה מפורטת, חומר ניקוי, קיט חלפים , וקרבורטור חליפי,

כי ממש לא כדאי שתעשה את השיפוץ הראשון שלך על הקרבורטור שמורכב אצלך ברכב,

נ.ב

אני לא מתכוון חלילה להרפות את ידיך, להיפך !!!

רק עדיף שאם יהיו בעיות , לא תתקע בלי רכב להתנייד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
נסה אצל איציק ראובני

0544779944

תגיד שאני שלחתי

אז זהו...שהיה לו לפני חצי שנה, והמלצת לי על איציק, שהתגלה כבעל מקצוע ואישיות משכמו ומעלה

ופספסתי אותו...

תמיד אפשר להזמין באי ביי

צריך מאוד לסמוך על המוכר, ולשמחתנו רוב המוכרים האמריקאיים אמינים

בטוח שיש בארץ אחד שמסתובב, אולי הוא יגיע לאוזניי...

בכבוד

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

דבר עם איציק,

תמיד מסתובב לו דברים ואם לא הוא יכול להזמין לך ולהרכיב ולכוון בלי בעיה ככה יש לך מקום לפנות אליו במקרה של בעיה.

אני אף פעם לא אמליץ על בעל מקצוע שאני לא סגור 100% על המקצועיות והשרות שלו.

לכן אין מה לדבר בכלל על העובדה שאיציק היינו בעל הידע הכי נרחב בארץ בנושא אמריקאיות

וכמו כן בעל איכות עבודה כמו לבעלי מקצוע בארה"ב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הוא מתעסק גם עם ונדורות ישנות.

הונדורה שלי מטופלת אצל עומר מגלגוליה והוא תותח אך המרחק בעייתי .

להזכירכם ונדורה 84 קרבורטור

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תודה ,תמיד טוב שיש עוד מקום שיודע ומוכן לטפל באוטו שלי.

כבר נתקלתי במספר מוסכים שטוענים שהם מומחים לאמריקאיות במיוחד בנתניה ,כשבאתי אליהם עם נזילת מים כולם זרקו אותי ולא רצו לפתוח מכסה מנוע כי הם לא נוגעים בזה. בעיה שלהם אני סידרתי לבד את הנזילה והם הפסידו לקוח.

(שוב תודה קובי רק בזכות החבר'ה שלך אני עדיין מחזיק את האוטו הזה)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
שרייד 993

אם אתה רוצה לעשות שיפוץ לבד לקרבורטור, תתחיל מלמצא סכמה מפורטת, חומר ניקוי, קיט חלפים , וקרבורטור חליפי,

כי ממש לא כדאי שתעשה את השיפוץ הראשון שלך על הקרבורטור שמורכב אצלך ברכב,

נ.ב

אני לא מתכוון חלילה להרפות את ידיך, להיפך !!!

רק עדיף שאם יהיו בעיות , לא תתקע בלי רכב להתנייד.

8) אחלה

• תוכן חדש...