Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לפני טיפול 75 והבנתי מהחברה כי יש להחליף פעם ב90000 את הפלאגים.

התעניינתי לגבי המחיר הופתעי לשמוע כי מחיר של פלאג הוא 110 לפני מע"מ.

אז יש לי כמה שאלות:

1. מישהו יודע מי היצרן של הפלאגים המקוריים?

2. האם זה מחיר בכלל הגיוני?

3. איפה ניתן לקנות מקורי של החברה בזו יותר מהמוסך הראשי?

פורסם
שלום אני לפני טיפול 75 והבנתי מהחברה כי יש להחליף פעם ב90000 את הפלאגים.

התעניינתי לגבי המחיר הופתעי לשמוע כי מחיר של פלאג הוא 110 לפני מע"מ.

אז יש לי כמה שאלות:

1. מישהו יודע מי היצרן של הפלאגים המקוריים?

2. האם זה מחיר בכלל הגיוני?

3. איפה ניתן לקנות מקורי של החברה בזו יותר מהמוסך הראשי?

אין צורך להחליף פלגים,יש הכול רשום בספר מה צריך להחליף ומה לא.

1.רק מהחברה מוכרים פלגים המקורים.

2.המחיר הסביר לגמרי למורשה!

3.אני יוכל להשיג לך אבל אם אתה רוצה..

פורסם

1. בד"כ היצרן הוא DENSO.

2. הגיוני? לא, המחירים של יוניון מוטורס לא הגיוניים, אבל בהתחשב שמחליפים אותם פעם ב 90,000 ק"מ נגיד שזה בסדר.

3. שלח לי בה"פ את מספר השלדה של הרכב שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני משער שהורדת את הנתונים הללו מהאתר האמריקאי של דנסו. מנסיוני לא תמיד מה שרשום שם תקף בדגמים שהגיעו לארץ, למרות שכביכול מדובר באותו הדגם והמנוע.

בכל מקרה בהנחה ואלו הם כן הפלאגים המתאימים - מחיר פלאג בודד ומקורי (לא אירידיום) עולה 6$ בארה"ב, לא מזמן הזמנתי כאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המנוע הוא מנוע בעירה פנימית סטנדרטי לחלוטין .

בדוק לפי האתר ששלחתי לך איזה פלג מתאים לך .

לך על הפלג הסטנדרטי .

מנוע בפריוס לא מנוע רגיל המוכר בכלי רכב בנזין רגילים.

זהו מנוע מסוג אתקינסון.ובמנוע הזה חובה להשתמש במצתים לא רגילים אלה מצתים מסוג אירידיום.

פורסם

יש להצמד להוראות היצרן ולהרכיב מצתים אירדיום כמובן, שיהיו מסוגלים להחזיק עוד 90K ק"מ בשקט. כל בחירה אחרת של סוג מצת תהיה לא ראויה.

• תוכן חדש...