Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שבפולו 1.2TSI החדשה חסר שמן ברכב ? אתמול בלילה נדלקה לי נורה שמתריעה על שמן.

בדקתי שמן והמפלס היה באמת נמוך :?

על איזה שמן אתם ממליצים להשתמש בשביל מנוע 1.2TSI ? הסתכלתי בספר רכב אבל לא ממש הבנתי משהו.

פורסם

תגיע למוסך היבואן, הרכב באחריות.

אל תמלא שמן בעצמך.

לא טוב לערבב סוגים שונים של השמן.

אני מאמין, שבמוסך ימלאו לך שמן ללא החיוב.

המחסור בשמן יכול להיות בכמה אלפי קילומטרים ראשונים, במיוחד כאשר מדובר ברכב מוגדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי , תודה רבה.

האמת היא שכבר אתמול בלילה הייתי בלחץ וקניתי סינטטי מלא של MOBILE 1 , עדיף לגשת ביום ראשון למוסך ולבקש לרוקן את השמן ושימלאו חדש?

אני מפחד שהשמן שהם ישימו לי הוא על הפנים.

פורסם

אל חשש, מוסך מורשה יתעד את פניית בנוגע לתצרוכת שמן (מאוד חשוב!), ישלים שמן אשר מתאים לרכבך וישלח אותה לדרך לתקופת מעקב.

פורסם

אין צורך לבקש לרוקן את כול תכולת שמן המנוע ולמלא שמן חדש מכיוון שהשמן שהוספת מתאים למנוע.

החלפת השמן ומילוי שמן חדש עולה כסף וזה על חשבונך.

במידה ולא קיימת נזילת שמן אזי אין צורך למהר למוסך אלא פשוט לעקוב אחרי מפלס השמן במשך השבוע שבועיים הקרובים ואז להחליט האם יש צורך לגשת למוסך.

אני מציע לך לבדוק אם לא קיימת נזילה מהחלק התחתון של אגן השמן באיזור בורג הניקוז וחיישן מפלס שמן מנוע שאותו תוכל לראות בקלות מכיוון שהוא חלק בולט בתחתית האגן ומתחבר אליו קונקטור.

בדוק שאין נזילה מאיזור מסנן השמן ומחליף החום (קולר שמן מנוע במידה וקיים בדגם הזה).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...