Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, החלטתי שאני לא הולך להוריד את כל הכסף שלילפני הגיוס על חו'ל בפעם הרביעית עם החברה, אני רוצה להשאר עם כסף לקראת הגיוס שמגיע בסוף נוב'.

אז החלטנו שנלך לצימר יפה ברמת הגולן בסופ'ש הבא (11.11-13.11) ל2 לילות, חמישי שישי שבת.

כבר טבעתי מרוב צימרים באתרים ובפעם האחרונה שהיינו בצימר היה בקיבוץ גרנות ליד נהריה והפעם רוצים יותר צפונה,

התקציב בערך 1000 שקל ל2 לילות- חשוב שיהיה עם ג'קוזי בחדר, שלא יראה כמו איזה עליית גג או חדר בבית זקנים, עם נוף יפה חיבור אינטרנט וטלוויזיה.

מחפש המלצות טובות לצימרים.

תודה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

את רוב הצימרים ברמת הגולן תוכל למצוא בקישור הבא

http://www.zimmer.co.il/sSearch.asp?Stype=1&Sreg=4&Scity=&Ssubtype=

חיבור לאינטרנט זה דבר דיי נדיר בצימרים נכון לעכשיו, אני בספק אם תמצא צימר כזה במיוחד שהתקציב שלך לשני לילות אינו גבוה במיוחד לצימר בסופ"ש אבל אשמח להתבדות.

פורסם

Derish - גדול! :lol:

אני יכול להמליץ על צימר ב"שאר ישוב" (10 דקות מקריית שמונה, ומאוד קרוב לשמורות הטבע).

לנו לחבר'ה עלה 700 ש"ח לילה כולל ארוחת בוקר בלבד.

אם אתם חבר'ה שאוהבים לטייל. חשוב לציין שלא כמו בעבר, אין יותר כניסה למים בשמורות טבע. בכלל!

הרבה "בני דודים" ועוד חבר'ה לא נחמדים שניסו בכל זאת להיכנס למים ניתקלו בפקחים עצבניים שמשו אותם דיי במהירות.

*המלצה חמה למסלול כיפי ולא מטורף 2 דקות נסיעה מהצימר - נחל שניר.

פורסם
ממליץ לבדוק שבצימר יש DVD, ולשכור את הסרט "הר ברוקבק".

זה ילך יופי עם האווירה של חבר'ה לפני גיוס בג'קוזי. :-)

תודה אבל לא תודה.

התכוונתי חברה ממין נקבה, אל תסיט אותי :lol:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ממליץ בחום על הצימרים במושב לימן - "ביק תפוז".

עוד אחד טוב זה אוטופיה, במושב אבן מנחם.

בהצלחה! :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

עצוב לי קצת שאתה מחפש טלויזיה ואינטרנט בצימר.

נסה באמת לצאת לחופש, אם תדע להנות מזה תגלה עולם מופלא.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אל מול הזריחה, ליד שלומי.

יש אינטרנט אלחוטי, YES, בריכה מאוד גדולה (יחסית לצימר), אחלה אירוח, ארוחת בוקר נחמדה, מסעדה מצוינת 2 ק"מ מהצימר (ארזים) ועוד.

את המחיר אני לא זוכר, אבל יקר זה לא היה.

בכל מקרה, אם אתה הולך על זה, תתעקש על הצימר הקרקעי או העליון, לא את זה באמצע.

• תוכן חדש...