Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שמוצע למכירה ע"י קבלן לפינוי גרוטאות רכב עירוני - לפירוק

אומר שיש לו הסמכה מעוגנת ניירת מהערייה למכירה .

נטען כי הרכב (סובארו 700) מניע ונוסע , ובמצב טוב מאוד (מוזר)

אין ניירת ובעלים לא ידועים . ואולי ניתן למצא אותם עם קצת מאמץ

האם מישהו נתקל בסיטואציה כזאת ?

האם יהיה ניתן להחזיר את הרכב לכביש כרכב אספנות ?

האם הבעלים המקוריים בר רשות להעברת בעלות לאחר שנלקח ונמכר?

בבקשה תשובות העניין דחוף

תמיר

פורסם

אני הייתי מתחיל מבדיקה במשרד הרישוי, במטרה לוודא שהרכב לא הורד מהכביש. אחרת, הוא יכול לנסוע גם כמו מכונית F1, אבל לא יהיה חוקי לנוע על הכביש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא בטוח שאני מבין את השאלה שלך.

קבלן הפינוי העירוני לא מוכר לך רכב אלא גרוטאת מתכת. אם אתה רוצה להחזיר את הרכב לכביש אז אתה חייב לעבור דרך הבעלים הרשום.

אולי אי אפשר להחזיר את הרכב לכביש כי רישיונו בוטל לצמיתות, ואולי אפשר להמיר אותו לסטטוס אספנות, להעביר בעלות ולהחזיר לכביש. אי אפשר לדעת עד שלא תיגש עם הבעלים הרשומים למשרד הרישוי ותברר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...