Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

ברשותי אאודי A-80 משנת 86

אוטומט, שמור יחסית

ריפוד וכד' חדש, גם מצבר ועוד..

בגדול אני בקושי משתמש בו וחשבתי לתת אותו לגרוטאות תמורת 3000 שקל או משהו

ואז חבר אמר לי לבדוק את הכדאיות לשמור על הרכב 5 שנים בחנייה ולהפוכו לרכב אספנות כי אז מחירו יזנק

יש אמת בדבר? כמה עולה להפוך רכב לרכב אספנות? סך הכל הרכב עובד..

אשמח לעצתכם ואם תדעו להעריך כמה הרכב יהיה שווה? איך מעריכים זאת? יש מחירון?

תודה ושבוע טוב : )

פורסם

עם כל הצער- יותר כדאי לך לתת אותו לגריטה. ולמה: גם בעוד 5 שנים המחיר של האוטו לא יעלה על 3, נניח 4 או 5 אלף. כדאי לך להחזיק אותו כל הזמן הזה רק בשביל להרוויח עוד 1000-2000 ש"ח? -שיקולך. ברמת העיקרון חבל אם האוטו שמור ובמצב טוב יילך לגריטה- תנסה לפחות למכור אותו "ככה", נניח ב-4 אלף- ותראה מה יקרה, אולי תמצא מי שאוהב את הדגם וישמח! אני מכיר כמה חברה "משוגעיי" אאוודי, חלקם בפורום הזה- אבל גם הם להערכתי לא ישלמו עבורו יותר מ-3 אלף, מה עוד שיש לם כבר את הדגם הזה! סטטוס" אספנות" לא מוסיף כהוא זה כלום לערך הרכב- זוהי בגדול רק שורה ברישיון! נכון שרכב שהוגדר כ"אספנות" מקבל הנחות בביטוח וטסט- אבל עדיין אוטו שלא היה עולה הרבה לפני- לא יעלה הרבה יותר "אחרי"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום רב.

חבל לי לכתוב זאת,

אבל גנאדי צודק.

אם אתה אישית חולה על הרכב ורוצה לנסוע בו כרכב אספנות, תשאיר אותו.

אם לא - עדיף למכור למישהו שרוצה בו כרכב נסיעה או אספנות,

ואם לא, למרבה הצער, 3000... וגמרנו :-(

שבוע טוב

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אם אתה אוהב את הרכב שמור אותו!! ואם לא אז לא! אתה לא תתעשר מיזה!!

בכל מקרה אם הרכב שמור מאוד כמו שאתה אומר נסה למכור אותו היום ב 4000- 5000 ש"ח ואם לא תמכור אותו ב3000 ש"ח לאדם שניסע בו!!!

ןאי אפשר לדעת כמה יהיה שווה בעוד 6 שנים!! יכול ש 3000 ש"ח ויכול להיות ש15,000 ש"ח תליו מה יהיה מצב!ו ומה יהיה הביקוש לרכב כזה!!! אולי פתאום יתחיל ביקוש לדגם הזה? מי יודע?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...