Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2008 גיר רובוטי. האחריות מסתיימת עוד כחודש. כיום אין בעיות מיוחדות ברכב.

היבואן מציע הארכת אחריות לשנה נוספת בעלות 790 ש"ח. כלולים באחריות נוספת זו פחות מכללים מאשר באחריות הרגילה (3 שנים).

בעקרון זה מכסה חלקים מסויימים ב: מנוע, מע' דלק, מע' פליטה, מע' קירור, תיבת הילוכים, מזגן ומע' הגה.

שאלתי היא: האם כדאי לשלם סכום זה ?

פורסם

לפי דעתי קודם כל תקרא את האותיות הקטנות טוב טוב ותראה שמה שמכוסה הוא לא כס"תח מטעם החברה.

דבר שני אני לא חושב שמישהו יכול להמליץ לך לא לשלם על שנה נוספת או לא כי הכל מסתכם בסופו של דבר בכיסך והרגשתך האישית [וכמובן הסיכון הוא אך ורק שלך].

כמובן שמבחינה סטטיסטית רכב בן שנתיים ורכב בן שלוש שנים יהיו אמינים יותר מרכב ישן יותר לדוגמא בן שמונה שנים אבל שוב ברגע שהתקלה תתרחש ואין ביטוח תחשוב שחבל שלא עשית ומצד שני הסכום לא גבוה כלכך לעומת שנה של שקט.

שוב הכל תלוי בך [אני לא בטוח שאני הייתי עושה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לדעתי, כדאי לשלם 790 ש"ח לשנה נוספת של האחריות. הסכום לא גבוה .

כאשר בזמנו שאלי, כמה עולה שנת אחריות נוספת ( שלישית ) לרנו קנגו , קיבלתי תשובה מהיבואן - 3600 ש"ח.

מספיק שאחד הדברים שברשימה יתקלקלו, תשלם הרבה יותר ללא כיסוי האחריות.

ואני לא מדבר על החלפת מנוע, מדחס או מעבה של המזגן, מאוורר , ממיר קטליטי ועוד - כל אחד מהם עולים הרבה מעבר ל 790 ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא שמעתי על גיר רובוטי בסיטרואן

וגם לי מוזר שיש דבר כזה גיר רובוטי בסיטרואן :|

אתם קצת נרדמתם בשמירה,

95% מרכבי C4 פיקאסו בארץ הם בעלי גיר רובוטי. רק בגרסה היקרה יותר שלא הגיעה לליסינג יש גיר אוטומטי רגיל.

בעבר גם נמכרו סיטרואן C3 עם גיר רובוטי.

פורסם
לא שמעתי על גיר רובוטי בסיטרואן

השאלות הן מה הק"מ של הרכב והאם יש לו היסטוריה של תקלות שדרשו את הפעלת האחריות?

הרכב כרגע עם 85,000 ק"מ. אצלי הוא נמצא שנה, לפני כן ליסינג. אצלי עשו פעם אחת תיקון כלשהו בגיר במסגרת האחריות. לא ידוע לי על בעיות אחרות שהחיו.

פורסם

אלון תחשוב על זה שהכניסה הראשונה שלך למוסך עקב תקלה תעלה לך את הסכום הזה לפחות אם לא יותר.

אני חושב ששווה הייתי משלם סכום כזה על מנת שיהיה לי שקט בטוח מהוצאות על הרכב מעבר לטיפולים השיגרתיים.

• תוכן חדש...