Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מידע על אופנוע BMW K100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אמנם עדיין לא אספנות, אבל אני בטוח שיש פה את האנשים שישמחו לעזור לי בנושא.

נתקלתי באופנוע מדגם bmw k100, אף נתקלתי בכיתוב ABS על האופנוע.

הוא "תפס" לי את העין במשך דקות ארוכות ועורר לי את התאבון. :evil:

תוכלו לשפוך לי אור על הנושא ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אכן יש לך טעם טוב ,

אופנוע תיור של BMW עם מנוע 1000 עד כמה שאני זוכר ,

האופנוע הסידרתי הראשון שבא עם ABS בין שאר הפינוקים .

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בבקשה: זהו אופנוע ה"לא-טיפוסי" של הבמוו, לפחות לאותה התקופה, כי המנוע שלו במקום בוקסר- "שוכב" 4 בוכנות (אם אינני טועה) לאותו הכיוון. מה שכן- הדבר הזה כבדדדדדדד! לא יצא לי לרכב עליו, אז לא יכול להעיד על הביצועים, רק לנסות להחזיק- אבל נראה מרשים, זה בטוח! ובכלל סידרה "K"- סידרה עם המנועים האלה!

בבקשה, הינה לך הסברים מפורטים:

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_K100

אני אישית אוהב את הגירסת "פול-פיירינג", שהיא לא בדיוק אותו האופנוע- אבל על אותו העיקרון: K1!

1990-bmw-k-1-1.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ידעתי שאמצא פה את האנשים הנכונים :mm_yeah:

מה המחירים של הכלים האלה?

גלוק אני אהבתי את ה k100 בעיקר בגל הזנק הסולידי שלו, קשה לי לתאר את התחושות שהכלי הזה עושה לי כשאני מסתכל עליו.

הוא בנוי מצורה מטריפה, יפה בהרבה מהאופנועים של היום.

כשאני עומד לידו הוא ממש מזמין אותי לשבת עליו ולעשות "וון וון" בכאילו.

אךךך :-)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

הממממממ..... חפש ב"יד2", ואל תשכח שגם כאן די עובד העיקרון של רכב אספנות- מה שיסוכם בסופו של דבר, כי אין להם כבר מחירון של ממש, אם אינני טועה. בעיקרון- בסביבות כמה עשרות אלפים, אני מניח, יכול להיות גם הרבה פחות על משהו ישן ולא ממש שמור!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האקסמפלר שאני ראיתי היה שמור להפליא ולא היה עם שלט למכירה.

מה שגןרם לי עוד יותר לרצות אותו :oops:

ועוד לא סיימתי עם האסקורט, מה יהיה איתי מה ?

נ.ב

מישהו מכיר מכון גמילה ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ה-K100

17049_0_1_2_k%20100_Ilija.jpg

ה-R100

BMW_R_100_RT_1988.jpg

מנוע ה-R שייך לגירסה הקלאסית של מנועי הבוקסר של החברה, בעוד מנוע ה-K הם התשובה המודרנית!

לא ניתן לערבב בין החסידים של כל חצר, הליטאים לא מתערבבים עם "תולדות אהרון" ולהיפך וכל אחד מאמין

שלו נתן הקב"ה את האמת הצרופה!

חסידי הרב "בוקסר" לא יתפסו רוכבים על מנוע ה-K ורבני ה-K לא יניחו פלחי עכוזם על אוכפו של ה-R....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אתה חייב להפסיק לכתוב ככה ! אתה גורם לי להחמיא לך כל הזמן !

כיף, כיף לקרוא את התגובות שלך.

ולענינינו, ממה שאני מבין, מדובר באופנוע קלאסי, עם המון הערכה בקרב מביני דבר, אני מבין נכון ?

מה בעניין התנהגות האופנוע, ספורטיבית? או שהוא מכוון יותר לגמוע מרחקים ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
ולענינינו, ממה שאני מבין, מדובר באופנוע קלאסי, עם המון הערכה בקרב מביני דבר, אני מבין נכון ?

תשובות כאן:

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=45650

בהחלט אופנועים מעניינים: המנוע ב- K100, אם אני לא טועה, הוא מנוע של פיז'ו 104 שהושכב על הצד.

לדעתי ה- K75 אפילו יותר מעניין (3 צילינדרים ששוכבים על הצד).

ביצועים לא יהיו כאן בהשוואה לאופנוע מודרני, אבל חלקי חילוף תמצא באירופה בקלות, וגם ידע כיצד לטפל. לאחר שיחזור טוב (אם יש צורך), הכלי אמור להיות מאוד אמין.

אורן

פורסם
רן, אתה חייב להפסיק לכתוב ככה ! אתה גורם לי להחמיא לך כל הזמן !

כיף, כיף לקרוא את התגובות שלך.

שוב, אין תשובה חד משמעית, ובסופו של יום אתה הולך לישון עם זו שבחר ליבך!

אופנועי ה-וי טווין-מנוע הבוקסר, והטכנולוגיה "המיושנת" נחשבים לאופנועים קלאסיים מרגע יצורם.

אופנועי סידרת ה-K נחשבים לאופנועים יקרים ויוקרתיים בחו"ל.

מחירם של אופנועי ה-BMW יחד אותם לאורך השנים, ומיתג אותם כאופנועים לעשירים, ופחות למשחיזי

רגליות שבחרו בסחורה היפנית הפוזלת למרוצים נטו.

בארץ בשלולית האופנועים, הם תופסים אחוז זעיר מכלל הדו"ג ונמכרים בתוך חוג מצומצם ופנאטי,

את הבחירה עושה כל אחד לעצמו.

האופנוע הוא אופנוע יחודי ונדיר אבל רק בארץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אופנוע יוצא מן הכלל. הציג גישה חדשנית מאד של ב.מ.וו. דאז, יום אחד הוא ייחשב לקלאסי. כבד למדי אבל נוח לניהוג ומהיר - זה בוודאי לא אופנוע ספורט 180 ק"ג 200 כ"ס ב 17,000 סל"ד 300+ קמ"ש - אבל מאיץ יפה ושמור קצב גבוה, סה"כ זה היה אופנוע-על לא לפני יותר מדי זמן. המנוע מתכנון מקורי של ב.מ.וו - שום פז'ו כלשהו.

לטעמי דגמי ל75 הם אילוץ שיווקי וסוג של פשרה - אופנועים אפורים וחסרי ייחוד למעט הקונפיגורציה של המנוע. "כמעט" ל100 אבל פחות מהכל.

פורסם

נ.ב

מישהו מכיר מכון גמילה ?

לגבי מכון גמילה אתה במקום הלא נכון, מקסימום א.א. (אספנים אנונימים )

אבל המון הבנה ורגשות דומים תקבל כאן בכיף

בהצלחה

ירון

פורסם

נ.ב

מישהו מכיר מכון גמילה ?

הדגם החל להיות משווק ב 1983

יש לך 3 שנים לסיים עם האסקורט , לאגור מעט מזומנים

ולהביא את זה

http://cgi.ebay.de/BMW-K-100-Bj-83-rot-metallic-TUV-NEU-/320603558856?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item4aa57613c8

ירון

פורסם

כמה, כמה ידע, איזה כיף!

ידעתי כבר מהרגע הראשון שראיתי את האופנוע, שמסתתרת מהאחוריו הסטוריה ממעניינת.

ירון- את האסקורט סיימתי, נשארו לי ממש דברים קטנים כמו גומיות לחלק מהחלונות וכמה חלקים לרפד.

כך שהרבה לפני אני מתפנה לאופנוע כזה :-)

תודה רבה על המידע והנדיבות.

אעדכן בקרוב.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...