Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר דבר ראשון על הבוקר אני מתקשר למכון בדיקה ומבקש לדבר עם הבוחן שבדק את הרכב ושואל אותו לגבי הפגיעה.

עכשיו אם הוא אמר לי שזה לא שסי אז האם אפשר להסיק כי הפגיעה אינה כל כך קשה?

פורסם

אל תתעצל. דבר ראשון על הבוקר סע אליו, ותראה לו את הרכב ותתעקש שיראה לך על מה מדובר.

יש לך אחריות 3 חודשים על הבדיקה, נצל אותם.

הבוחן רואה עשרות רכבים ביום, ברוב המקרים אין שום קשר בין מה שכתוב בדף לשיחת סיכום בע"פ.

אל תבנה על זה שהוא יזכור מה הוא אמר לך בע"פ. גש אליו עם תוצאות הבדיקה ובקש שיראה לך את ההלחמה.

אם המכון נמצא באחד מאיזורי התעשיה, בהסתברות של 99% תמצא קרוב לשם פחח, גש אליו , תוך חצי דקה הוא יאמר לך אם זה שאסי או לא.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתם צודקים 100 אחוז. אני אדבר אדבר עם בעלת הרכב היום בערב ואם לא מוצא חן בעיניה אז שתחפש קונה אחר מקסימום הפסדתי את מחיר הבדיקה ואני בטוח שזה הרבה פחות ממחיר ירידת הערך.

אם מישהו אחר יסכים לקנות את הרכב בזמן הזה שיהיה לו לבריאות.

פורסם
אתם צודקים 100 אחוז. אני אדבר אדבר עם בעלת הרכב היום בערב ואם לא מוצא חן בעיניה אז שתחפש קונה אחר מקסימום הפסדתי את מחיר הבדיקה ואני בטוח שזה הרבה פחות ממחיר ירידת הערך.

אם מישהו אחר יסכים לקנות את הרכב בזמן הזה שיהיה לו לבריאות.

יפה מאוד! זאת בדיוק הגישה לרכבים בהם יש חשש שעובדים עליך או מנסים למכור לך חתול בשק.

לך, ברגוע, תבדוק הכל מכל כיוון עד שתהיה מבסוט ורגוע בקשר לרכישה. יימכר עד אז? יש עוד המון דגים בים - במיוחד 1600 משפחתי.

Bimmer

• תוכן חדש...