Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי Laser Pro Park - האם הלד הירוק מהבהב בנסיעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים התקנתי Laser Pro Park ברכב. היום נסעתי לראשונה מאז בחושך ולכן זו הפעם הראשונה שבה אני רואה את התופעה. הלד הירוק מהבהב במהלך הנסיעה כאילו חיבורי החשמל שלו רופפים. המכשיר לא מאתחל את עצמו בכל היבהוב (לא מצפצף כמו בהפעלה של הסוויצ') והלד לא הופך לאדום אלא מהבהב בצבע ירוק בלבד. גם בהתקרבות לעצם מלפנים המכשיר לא מראה סימני נפילת מתח.

יש לציין שהוולנטיין מחובר ביחד ולא מראה סימני נפילת מתח לעולם. כמו כן המכשיר נבדק בזמן אמת ביום ההתקנה ונמצא עובד.

אשמח לדעת האם אצל בעלי LPP נוספים התופעה מופיעה.

תודה.

פורסם

5 דקות בגוגל:

DARK MODE - To stop the system's LED flashing green when the unit is powered up, hold down the mute button for 10 flashes of the green LED and release. The LED will then flash Green/Red with a series of bleeps. This will have activated DARK MODE, which means the LED will flash upon start-up, but will then only illuminate in an alert state.

או בקיצור זה נורמלי

http://www.speedtraps.co.uk/bel-pro-park.htm

פורסם

תומר, תודה אבל זה לא הכוונה.

ההבהוב לא מופיע בדפוס קבוע ואני מאמין שבזמן ההבהוב עצמו המכשיר לא פועל.

הצלחתי לבודד את הבעיה: ההבהוב מופיע בזמן האצה או בלימה ואחרי שיחה עם יוסי אלפיין שהתקין את המערכת הבנתי שכנראה המכשיר רגיש מאוד לשינויים קטנים במתח ושאפשר לפתור את הבעיה בעזרת מייצב מתח.

פורסם

יש לי את החיישן חנייה הנ"ל,לא קיימת אצלי התופעה שאתה מסביר בהאצות חזקות,בלימות וסיבובים חדים.

מה שאתה מתאר לא תקין.

מקווה שימצאו את התקלה ויטפלו.

• תוכן חדש...