Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עד 30K, אנין וזול לאחזקה, והגעתי למסקנה שמה שאני רוצה זה גטס.

קיבלתי הצעה לרכישה של גטס ידנית, 2006 הגרסה החדשה, עם מנוע של 1.4 דגם GLS, עשתה 154,000 ק"מ אבל מחיר של 29,000 במקום 51,000 שזה המחירון.

הרכב הוא יד ראשונה מפרטי.רציתי לשאול האם הקילומטרז הגבוה לא בעיתי, למרות שכמובן שיחסית למחיר הוא סביר, מהבחינה שאח"כ אולי יהיה קשה להיפטר ממנו או שזזה נחשב שסביר?

כמו כן ראיתי עוד הצעה, של גטס GLS ידני 2004 עם 90,000 מחיר של 32,000 אבל נפח מנוע של 1.35 יד ראשונה מפרטי.

לצורך הבהרה, הרכב מיועד לשרת זוג סטודנטים, נסיעה פעמיים בשבוע באר שבע נתיבות ופעם בשבוע - שבועיים לאזור המרכז, חוץ מזה רק עוד נסעיות פנימיות בתוך העיר בב"ש.

תודה!!!

פורסם

אני חש חמלה רבה כלפי מי שנאלץ לנסוע יותר מ-30,000 ק"מ בשנה בגטס. מדובר בנסועה שמצדיקה קניית היברידית/דיזל,

ובמיוחד בהתחשב בכך שחסכון בדלק זו לא ממש אחת מהמעלות הבולטות של הגטס. או נוחות נסיעה.

בכל מקרה, הנסועה ברכב מ-2006 אסטרונומית, אלא אם אתה נוסע 1,000 ק"מ בשנה וזה יתקזז, הייתי מוותר על ה"תענוג".

לגבי הרכב השני - נשמע הרבה יותר סביר (לפחות מבחינת ק"מ).

אפשר לשאול למה ננעלת דווקא על גטס? לטעמי פיאט פונטו ספייס או פיז'ו 206 יהיו הרבה יותר נעימות לאופי הנסיעה שלך,

ובמקרה של הפונטו גם זולה יותר לאחזקה (ה-206 תהיה דומה או טיפה יותר יקרה מהגטס בתחום זה, אבל מכפרת בנוחות

נסיעה עדיפה בהרבה). שתיהן עדיפות מבחינת תצרוכת דלק ויהיו לא פחות מרווחות/בטוחות מהגטס.

פורסם
אני חש חמלה רבה כלפי מי שנאלץ לנסוע יותר מ-30,000 ק"מ בשנה בגטס. מדובר בנסועה שמצדיקה קניית היברידית/דיזל,

ובמיוחד בהתחשב בכך שחסכון בדלק זו לא ממש אחת מהמעלות הבולטות של הגטס. או נוחות נסיעה.

בכל מקרה, הנסועה ברכב מ-2006 אסטרונומית, אלא אם אתה נוסע 1,000 ק"מ בשנה וזה יתקזז, הייתי מוותר על ה"תענוג".

לגבי הרכב השני - נשמע הרבה יותר סביר (לפחות מבחינת ק"מ).

אפשר לשאול למה ננעלת דווקא על גטס? לטעמי פיאט פונטו ספייס או פיז'ו 206 יהיו הרבה יותר נעימות לאופי הנסיעה שלך,

ובמקרה של הפונטו גם זולה יותר לאחזקה (ה-206 תהיה דומה או טיפה יותר יקרה מהגטס בתחום זה, אבל מכפרת בנוחות

נסיעה עדיפה בהרבה). שתיהן עדיפות מבחינת תצרוכת דלק ויהיו לא פחות מרווחות/בטוחות מהגטס.

ננעלתי על הגטס, בגלל האמינות של הרכב וגם שבמקרה שיש צורך לתיקונים הם זולים, בניגוד לאירופיאות.

היה חשוב לי לקחת כן את הדגם הבטיחותי יותר.

ךגביח הרכבים שתיארתי, ההפרש קילומטרז לא "מתקזז" עם השנתון? כנראה שהרכב של 2004 ימכר, אבל יש אותו שנתון עם 124,000 ק"מ במחיר של 28K זה נשמע סביר?

כמו שאמרתי הרכב אמור לסוע בערך 15,000 ק"מ בשנה ואני רוצה אותו לשנתיי בערך

תודה

פורסם

הכי חשוב שהיא תהיה ידנית , המחירים שהציעו לך ביחס למצב הרכב (שנה וקילומטרז) גבוהים מידי.

אני נתקלתי בהצעות הרבה יותר מעניינות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ברמ איבזור הגבוהה? למשל הרכב הראשון שרשמתי עליו, הוא ב 40% פחות מהמחירון, זה לא הרבה? תוכל סתם לפרט שאני אדע מה המחירים?

פורסם

סתם דוגמא : שנת 2003 בדיוק 100,000 קילומטר בפחות מ25,000 לא זוכר סכום מדוייק.

גילוי נאות הרכב של חבר שלי שבדיוק רכש רכב חדש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
סתם דוגמא : שנת 2003 בדיוק 100,000 קילומטר בפחות מ25,000 לא זוכר סכום מדוייק.

גילוי נאות הרכב של חבר שלי שבדיוק רכש רכב חדש.

כן אבל איזו רמת איבזור, GLF, GLS או GLI ? זה די משנה במחיר

פורסם

אז עם כל הכבוד זאת לא "מציאה" כ"כ גדולה, זהבערך המחירון, מה גם שאני מעדיף לשים עוד כמה שקלים ולצאת בהפסד עתידי כשאני קונה רכב שיש לו ABS ויותר כריות אוויר, שלא נדע מצרות

פורסם

גטס זה רכב שמביא אותך מ-a ל-b , היתרון הגדול ברכב הוא המחיר הזול והאמינות היחסית (תיקונים וטיפולם)

בכל מקרה אני אישית אנטי גטס אבל לאנשים שלא מחפשים "ריגוש" בנהיגה או עיצוב מיוחד זה רכב לא רע.

בקשר לבטיחות לabs ולכריות האויר , תמיד יש עדיפות לרכבים מאובזרים יותר.

פורסם

צודק, זה בדיוק רכב שאני מחפש, להגיע מנקודה a ל b, נכון לעכשיו לפחות.

תודה בכל מקרה על העזרה, יש לעוד מישהו דעה בנושא, אשמח לשמע

פורסם

שבוע טוב,

ברשותי גטס ידנית, 2005 דגם GLS כבר שלוש שנים.

מבחינת אמינות הרכב לא ראה מוסך מעבר לטיפולים הרגילים.

צריכת הדלק שלו סבירה אבל זה רק בגלל שמדובר בדגם הידני. הרכבים האוטומטיים מהשנתונים הללו שותים והרבה.

לגבי מכירה עתידית - מכיוון שרוב הגטס עברו בשלב זה או אחר בחברות ליסינג / השכרה, אני משער (משער=מקווה - מתישהו גם אני אצטרך למכור :wink: ) שרכב שעבר רק בבעלות פרטית יימכר יותר בקלות.

מהבחינה הזו אתה צודק לגבי הדגם (GLS), הוא מאובזר יותר ולכן כנראה שלא תמצא רכבים כאלו מליסינג.

• תוכן חדש...