Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כשיורופקאר ניסו להשחיל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על שירות לקוחות שמעת?

אני לא רוצה מהם כלום. אני רק חושב שהוא בתור לקוח קבוע של החברה (כמו שהוא ציין) בפעם החברה שהוא ירצה להשכיר רכב הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא יבוא אליהם אם בכלל (כי הוא חושב שניסו להשחיל לו, אם הצלחתי לקרוא את הכותרת נכון).

הוא כתב שיותר לא ישכירו

אני בתור מנהל שימור הלקוחות בחברה, אחרי טעות כזאת ידאג לפצות את הלקוח - גם אם לא מגיע לו.

משהו בסגנון של שדרוג קבוצת רכב או מיכל דלק חינם בהשכרה הבאה רק כדי לגרום ללקוח לחזור אליהם גם בפעם הבאה (כי יצא לו יותר זול) למרות הטעות.

אבל כנראה שאתה מבין בניהול קצת יותר טוב, כמו כל ישראלי טיפוסי.

כידוע, בארץ יש אחלה שירות לקוחות...

כל מילה בסלע

ולא ברור לגמרי איך חברת ההשכרה כתבה מכתב כזה בלי להתנצל בכלל , והמכתב חתום לא על ידי אחד אלא על ידי שני "מנהלים"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נהלים של חברות השכרה שונים ממקום למקום. במקרה שהזכרתי היו חסרים אולי 2 ליטר ומד הדלק היה בקצה העליון, ובכל זאת חוייבתי, אבל אין לי כוח להלחם על כמה אירו בטיול שעלה אלפים. רק הדואר הרשום יעלה יותר מהחיוב.

בעבר נתקלתי בנוהלי החזרה מוזרים: בכרתים השארתי את הרכב בחניון ומסרתי מפתחות בדלפק בשדה התעופה. לא שמעתי יותר מהחברה. ברודוס ההחזרה היתה עוד יותר פשוטה - השארתי את הרכב בחניון המלון ואת המפתחות ליד דוושת הבלם. שוב - בזה נסגרה ההשכרה.

היעילות הגדולה ביותר היתה באמסטרדם - מסרתי רכב וניגשתי לדלפק ההחזרות (בעיר, לא בשדה התעופה), עד שגמרתי את ההתחשבנות הרכב כבר היה מוכן למסירה ללקוח הבא.

אבל שיא השיאים היה דווקא בחיפה: שכרתי קיה קרניבל לטיול עם המשפחה המורחבת - קיבלתי רכב חבוט עם מיכל דלק ריק! לפחות היו מספיק הוגנים כדי לסמן בטופס המסירה את מצבו של הרכב, ולא ניסו לסחוט ממני כסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני נוהג ברכב שכור באופן קבוע ובעבר הייתי מחליף לעיתים גם פעמיים בשבוע. הייתי מוציא את הנציג גם בגשם כדי לעבור מסביב לרכב, לכתוב כל סריטה ופגם ברכב, כולל בתא הנוסעים, כולל טאסות או מצית חסרים - פשוט כל דבר, אני הייתי עובר ומכתיב לו את הפגמים אחד אחרי השני. את הטופס הזה באוויס מצלמים ומניחים עותק ברכב. איתו הייתי מחזיר שוב עם אותה בדיקה קפדנית.

את היונדאי הנוכחית קיבלתי עם 1200 ק"מ על השעון. במבט ראשוני היא נראיתה חדשה ונוצצת. סיבוב אחד מסביב הבהיר שכבר הספיקו לקשט את הפגוש האחורי בסריטה וגם את אחת הדלתות והדבר כמובן נרשם.

פורסם

במסגרת העבודה, יוצא לי לשכור רכבים לעיתים קרובות ולצאת איתם לנסיעות ארוכות. ישנם שלושה כללים שמנחים אותי:

1. אני תמיד משתדל להעיף מבט מבעוד מועד בחניון של חברת ההשכרה, ובמידת האפשרות, לבקש את הרכב הכי חבוט שיש להם. ככה אם אני מוסיף כמה מכות, הם בד"כ לא ישימו לב מרוב שכל הטופס מלא מראש בהערות. כמובן שזה לא ממש בר ביצוע בחניון של נמה"ת במינכן ודומיו, אבל כשיש אפשרות אז למה לא.

2. אני תמיד, ללא יוצא מן הכלל, מבקש שיעשו את הצ'ק אאוט במעמד המסירה, גם אם אצטרך לחכות חצי שעה נוספת. לאחר שהבדיקה בוצעה, אני דורש לקבל מסמך שאומר שהכל תקין, גם אם בשבילו צריך ללכת לקומה אחרת ולדבר עם 5 פקידות שונות. בטווח הרחוק, זה שווה את זה.

3. כלל האצבע לגבי ביטוח - קח את המקסימום שאתה יכול להרשות לעצמך, עם השתתפות עצמית כמה שיותר נמוכה, גם אם זה יחייב רכב מקטגוריה נמוכה יותר, או השכרה במקום מעט יותר מרוחק (למשל בעיר ולא ישר בנמה"ת).

למשחק של השכרת רכב יש כללים משלו, ואם משחקים לפיהם, ברוב המקרים אפשר לצאת נקי. כמו כל עסק אחר, הם צריכים לעשות רווחים ממשהו, והתחרות העזה בימינו מורידה את מחירי ההשכרה לקנטים, לכן אין מה להתפלא כשהם מחפשים את הלקוחות על כל מיני סעיפים שטותיים.

פורסם

אתם לא יודעים שצריך לקנות ביטוח מורחב נגד גניבות ונזק? ככה חוסכים כסף וכאב ראש. אני תמיד קונה את הביטוח וממליץ לכולם לעשות את זה. לי בשדה התעופה בגרמניה ניסו לעשות תרגיל: בחניה של חברת ההשכרה מישהו מהעובדים של החברה דפק דלת ברכב כאשר הייתי בפנים. כאשר יצאנו להחזיר את הרכב פתאום איזה יופי יש נזק לרכב. צחקתי להם בפנים. רק ביטוח מורחב תמיד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קניית ביטוח מורחב היא רווחית בד"כ לחברת ההשכרה .אתה קונה שקט במחיר לא זול.

כאשר אתה מחזיר את הרכב ונציג לא מקבל את פניך ולך אין חשק לעלות קומה ולחפש את הפקידה תעשה דבר פשוט

צלם את הרכב מכל צדדיו וסע /טוס לשלום

צלם גם את לוח השעונים המראה את מד האוץ ואת מצב מחוג הדלק המלא!!!

השכרה בחברה בינלאומית מוכרת היא מתכון מועדף להימנעות מהטלת אשמות שווא על השוכר.

אפילו הדוגמה כאן מוכיחה זאת . פניה והדרישה בוטלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
צלם את הרכב מכל צדדיו וסע /טוס לשלום

צלם גם את לוח השעונים המראה את מד האוץ ואת מצב מחוג הדלק המלא!!!

יש לנו בעבודה כמה חוכמולוגים כמוך. הם היו הראשונים לגלות שלטכניקה הזאת אין שום תוקף חוקי.

אין לך שום אפשרות ממשית להוכיח מתי צולמו התמונות, וגם אם כן (בתיאוריה),אזי תתקשה להוכיח

שנזק לא נעשה ודלק לא נוקז/נשרף בנסיעה לאחר צילומן.

מה שקרה פה זה או טעות פקידותית או "שיטת מצליח". בניגוד לדעה הרווחת, הישראלים לא המציאו

את השיטה הזאת, הם רק שכללו והשחיזו אותה לכדי שלמות.

פורסם

מניסיוני, הייתה לי השכרה אחת בגרמניה דרך יורופקאר ולא אחזור אליהם יותר.

שהוצאתי מהם את השובר, נתנו לי 800 ק"מ, החזרתי את הרכב עם 798 ק"מ וחייבו אותי על 198 ק"מ.

בקבלה ששלחו לי בדואר נרשם 600 ק"מ ולא 800 ק"מ. ניסיתי ליצור איתם קשר, אך לא ענו לי לאי מייל. היה חיוב נוסף של 33 יורו עקב ה"תוספת" ק"מ.

לא התווכחתי על זה איתם, אבל מאותה השכרה. אני סיימתי עם יורופקאר.

מה גם שהם החברה היחידה מכל הגדולות(אוויס, סיקסט, הרץ) שלא נותנת ק"מ ללא הגבלה והמחירים שלהם לא בדיוק הכי זולים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בשביל חוכמולוגים כמוני המציאו מצלמות שמראות גם את התאריך וגם את שעת הצילום.

עד היום טפו טפו טפו לא נתקלתי אף לא פעם אחת בנסיון "מצליח" מחברת השכרה.

גם לא בטעות , שכמובן יכולה לקרות כאשר יש לך אלפי השכרות מדי יום ביומו.

מוזר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...