Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבודה על הרכב שלך לא פשוטה וכל פחח שתלך אליו לא ירצה לקבל את הרכב שלך כי הם עושים הרבה יותר מהר ויותר בקלות את הכסף מאיזה רכב ליסינג ואם הם יסכימו לקבל את הרכב שלך אני מבטיח לך שהסכום יהיה לפחות 10 אלף ואם איזה פחח יסכים למחיר כזה אתה תצטרך להיות שם כל יום (מה שאתה לא יכול לעשות בגלל צהל) ולראות שבאמת יש טלאי כמו שצריך, תאמין לי שאחרי השפכטל הכל יראה מעולה אבל אם הוא לא יעשה טלאי ויעשה רק עבודה בעיניים תוך חורף אחד הכל מתפוצץ.

מתוך ניסיון אף אחד לא נותן אחריות על חלודה וזה המוקש שלך כי יש לך הרבה מזה.

אני כרגע משפץ פורד אסקורט במצב יותר טוב משלך אבל עם מלא רג'קטים ואני כל יום שם ואין מנוס מלהיות שם בישביל לקבל עבודה ראויה למחיר.

איזה שנתון הרכב?

האם זה רכב זמין בשוק מבחינת חלפים אוו עוד רכב זהה לחלפים\מרכב במצב יותר טוב משלך

האם יש לך מקום לבצע את העבודה של פירוק והרכבה לבד?

נדב

פורסם
העבודה על הרכב שלך לא פשוטה וכל פחח שתלך אליו לא ירצה לקבל את הרכב שלך כי הם עושים הרבה יותר מהר ויותר בקלות את הכסף מאיזה רכב ליסינג ואם הם יסכימו לקבל את הרכב שלך אני מבטיח לך שהסכום יהיה לפחות 10 אלף ואם איזה פחח יסכים למחיר כזה אתה תצטרך להיות שם כל יום (מה שאתה לא יכול לעשות בגלל צהל) ולראות שבאמת יש טלאי כמו שצריך, תאמין לי שאחרי השפכטל הכל יראה מעולה אבל אם הוא לא יעשה טלאי ויעשה רק עבודה בעיניים תוך חורף אחד הכל מתפוצץ.

מתוך ניסיון אף אחד לא נותן אחריות על חלודה וזה המוקש שלך כי יש לך הרבה מזה.

אני כרגע משפץ פורד אסקורט במצב יותר טוב משלך אבל עם מלא רג'קטים ואני כל יום שם ואין מנוס מלהיות שם בישביל לקבל עבודה ראויה למחיר.

איזה שנתון הרכב?

האם זה רכב זמין בשוק מבחינת חלפים אוו עוד רכב זהה לחלפים\מרכב במצב יותר טוב משלך

האם יש לך מקום לבצע את העבודה של פירוק והרכבה לבד?

נדב

כמה דברים.

דבר ראשון הרכב כבר מפורק כמעט לגמריי ואתה יכול להתרשם מהתהליך בשרשור בשם "יומן שיפוץ סאאב 96- סוף סוף מתחילים..."

חוץ מזה אני מחפש פחח שיעשה רק את עבודת הטלאים ולא את השפכטל ככה שאני אוכל לבקר את העבודה בכל שלב כמעט.

הרכב לא כל כך זמין וגם לא נדיר ויש לי עוד רכב שאני יכול להשתמש בו רק לחלקים מכיוון שיש בעיה בהעברת הבעלות.

פורסם

הפתרון הכי זול יהיה לקחת את הרכב אם אני לא טועה קוראים לו אנואר והוא נמצא ליד אריאל.

תגיד לו שאתה חייל בקרבי וכל היום בשטחים ותבקש הנחה.

תגיד לו גם שיקח את הזמן ויעשה עבודה טובה כי אתה לא לחוץ.

חוץ מזה תגיד גם שלא יעשה כלום חוץ מטלאים לא חומר ולא שום דבר. כך תוכל לראות את העבודה.

אני אוכל לקשר אותך איתו. כל אחד אחר או מישהו בארץ תצטרך לדבר קודם עם מנהל הבנק שלך.

לגביי ההנחה אתה מבין שצחקתי לגביי כל השאר לא.

פורסם
קוראים לו אנואר והוא נמצא ליד אריאל.

מבלי להכיר אותו, אנואר לא נשמע לי כמו הציוני הפטריוט האדוק שיתן הנחה לחייל קרבי בגלל ששניהם בשטחים.

לפותח השרשור - כמו שהסבירו לך, לפעמים עדיף לחפש רכב אחר, שגם יעלה פחות, גם יהיה יותר פשוט לתיקון, גם יראה טוב יותר, וגם יהיה בטיחותי יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מבלי להכיר אותו, אנואר לא נשמע לי כמו הציוני הפטריוט האדוק שיתן הנחה לחייל קרבי בגלל ששניהם בשטחים.

לפותח השרשור - כמו שהסבירו לך, לפעמים עדיף לחפש רכב אחר, שגם יעלה פחות, גם יהיה יותר פשוט לתיקון, גם יראה טוב יותר, וגם יהיה בטיחותי יותר.

רז זה היה בציניות ההסבר הגיע כמה שורות אחרי.

פורסם
הפתרון הכי זול יהיה לקחת את הרכב אם אני לא טועה קוראים לו אנואר והוא נמצא ליד אריאל.

תגיד לו גם שיקח את הזמן ויעשה עבודה טובה כי אתה לא לחוץ.

חוץ מזה תגיד גם שלא יעשה כלום חוץ מטלאים לא חומר ולא שום דבר. כך תוכל לראות את העבודה.

אני אוכל לקשר אותך איתו. כל אחד אחר או מישהו בארץ תצטרך לדבר קודם עם מנהל הבנק שלך.

לגביי ההנחה אתה מבין שצחקתי לגביי כל השאר לא.

אבישי , קודם כל לא צריך להגיד לאנוואר לעשות רק טלאים כי הוא מטבעו לא עובד עם הרבה חומר .

הוא פחח טוב, והמחרים שלו לא גבוהים , אבל אם נראה לך שהוא לוקח איזה 15 על עבודה כזאת

אז אתה טועה , רכב כזה הוא צריך איזה שנתיים לפחות, לא נראה לי שזה יגמר גם ב 20 ובצדק.

יש פה ים עבודה שספק שאפילו הוא יקח אותה.

פורסם

אני רוצה לשתף אותך בניסיון האישי שלי. הגעתי לפחח עם חיפושית במצב קשה מאוד ולמרות זאת הוא הסכים לקחת על עצמו את העבודה. לאורך כל הדרך הוא הסביר לי שיש בעיה כפולה בעבודה על מקומות רקובים כל כך: גם לא ניתן להעלים את החלודה לחלוטין (אלא אם עושים ניקוי חול - מה שבמקרה שלך לא ישאיר לך שום חלק כי הכול נראה מאוד רקוב), ובעיה נוספת היא פגיעה בחוזק המבנה המקורי = פגיעה בבטיחות !

אצלי הייתה בעיה בקורות האחוריות ובצינורות החימום ובסוף החלטתי לקנות גוף אחר במצב טוב יותר ולחבר לשאסי שהיה לי.

במקרה שלך, מכיוון שמדובר בשלדה אחודה אתה לא יכול לעשות 'גזור' - 'הדבק' כי תהיה בעיית רישויי.

אני הייתי ממליץ לך למצוא תורם עם קורות שלמות ונטולות חלודה, לבצע מדידות מדוייקות של אורך החלק ולרתך למכונית שלך "שתלים" של הרכב התורם. ממליץ להתייעץ עם מסגר / פחח לגבי התהליך כך שההלחמה תהיה חזקה ולא תפגע יותר מידי בחוזק המבנה של הרכב שכן לא שווה שחס וחלילה תסכן את עצמך ואת היושבים ברכב.

בהצלחה.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

אני מציע לך להתייעץ עם ניר בן ארי ממוסך דרך השטח, הוא שחזר מוסטנג ממצב הרבה יותר קשה.

לדעתי ניתן לתקן את המקומות החלודים והרכב לא במצב "מת", הבעיה שלשחזר אותו יעלה הרבה כסף.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

המוסטאנג שוחזרה בעזרת חלקי מרכב שניתן לרכוש בארה"ב בזול יחסית מה שבטח אין לסאאב אולי אני טועה.

הדבר השני הוא שהבחור ציין שהוא חייל והשיקול הכלכלי חשוב.

כל דבר כמעט אפשר לשחזר השאלה אם זה כלכלי כאשר יש חלופות ולכמה זמן יחזיק השיחזור.

פורסם

זה מזכיר לי את הסיפור מהמדריך ללונדון של דני קרמן. זה הולך בערך ככה:

בבריטיש מיוזיאום מוצג גרזן, ומתחתיו הכיתוב הבא:

גרזנו המקורי של וויליאם הכובש משנת 1066 *

(*במסגרת השימור הוחלפו לאורך השנים ידית העץ חמש פעמים והלהב שלוש פעמים)

בהצלחה,

נמרוד

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים על ההיתיחסות, למרות ובגלל כל התגובות, הלחלטתי להמשיך ולהתמודד עם הפחחות הזו בעצמי.

אני מתכוון להשקיע את הסופ"שים הבודדים בתקופה הקרובה להתאמן על ריתוך וכיפופי פח ולראות איך זה הולך.

במקביל אני מחפש אחר רכב נוסף שאוכל להמשיך איתו, אחרי הכל תמיד אפשר לנסות בעצמך ועד שלא נכשלים אי אפשר לדעת למה מסוגלים.

בנוסף הייתי שמח אם מישהו מחברי הפורום היה יכול לעזור לי בעניין השגת מכונת ריתוך CO2, אני מחפש מכונה שאוכל להשאיל או לבוא ולהתאמן עליה (אפילו אחת שאוכל לקנות כיד שניה במידה ומישהו מחפש להפטר מאחת כזו).

שבוע טוב לכולם נתראה עוד 21 יום (;

פורסם

בהצלחה! כפי שאמרתי- אם אתה מצליח לעשות זאת בעצמך- זה סיפור אחר לגמרי! כי גם אם לא ייצא משהו טוב בסוף- לא בזבזת יותר מדי כסף, וגם התאמנת בעבודה מעניינת לטעמי! זה אגב מה שעשה הבחור שקנה ממני את הקאפרי- האוטו היה רקוב מאד, הוא כבר החליף לו את הגג עם הקורות (אל תשאלו אותי איך הוא הצליח להביא איתו במטוס מחו"ל את הגג- אבל לדעתי עשה זאת!:shock: ), והוא עדיין ממשיך לעבוד על האוטו ככל הידוע לי- כבר כמה שנים, וגם הוא לומד הכל לבד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חושב שעם הריתוך לא תיהיה לך בעיה גדולה.

הבעיה זה החיתוך וכיפוף הפח לצורה המתאימה המקומות הם קורות ופרופילים.

בכל מקרה בהצלחה כמו שאמר גנדי לפחות תלמד משהו מהתהליך.

פורסם

שיהיה בהצלחה !

ואני לא צוחק , אל תכנע ותראה שבסוף ( כמו שאומרים בצבא ) אין דבר כזה אין דבר כזה או אי אפשר להגיד אי אפשר ....

וכמו שאמר הגשש החיוור - עם האימונים בא הגובה !

בהצלחה - מחזיק לך אצבעות ... :-D

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...