Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mercedes ce 300

mb450
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם מעניין, אני מתאר לעצמי שמדובר בce של סוף שנות השמונים תחילת תשעים

מנועים נפוצים בארץ,2.3 4 ציל' ו3 ליטר 6 ציל' ו3 ליטר עם 24 שסתמים

הרכב היינו מבוסס על e class של אותם שנים,וכל המשתמע מכך,כמו איכות בנייה והרכבה מהטובות ביותר שמרצדס עשו אי פעם,יכולת לספוג קלימוטרז' גבוהה עם בלאי נמוך.

למיטב ידעתי אין מבחר גדול בארץ פה ושם מתפרסת אחת למכירה,אנא בדוק את הרכב בצורה מקיפה+בדיקה במוסך מומחה,ישור קו בce מוזנחת יכול להיות יקר מאוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש גם את ה:lol: 4-matic .לא בארץ ,בכל אופן. לגבי ההודעה, הרבה אנשים לא יודעים איזה class המרצדס שהם מחזיקים/קונים/מוכרים. בהחלט ייתכן שהבחור שם עין על SE ולא CE (שאגב לפי הסימולים של מרצדס משמעות האותיות זה קופה אי-קלאס).בכל אופן המנועים של 3.0 נפוצים הרבה יותר דווקא בS-CLASS החל משנת 1985 או 1986 אם זכרוני אינו מטעני. יש מעטים בתצורה של W124 בעלי מנועים של 3.0.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כבעלים של mercedes ce300 convertible משנת 93 ומנוע 3000 סמ"ק 6 צלינדרים אני יכל לספר שהמכונית מפנקת מאין כמוה, אבל טיפולים במוסך מורשה יקרים מאוד (מרצדס) ואם צריך חלפים המחירים של כלמוביל בשמיים.

פורסם

אני יבהיר קצת את הדברים אני מתכוון לדגם ce 300 שהינה גירסאת הקופה של ה E CLASS של סוף שנות השמונים ותחילת שנות התישעים , (שווקה עד תחילת 1995) אני בהחלט יודע להבדיל בין ה SE הגדולה לבין הCE הרכב נראה לי דיי מעניין מה גם שלעניות דעתי זה אחד מהדגמים הכי מוצלחים של מרצדס יגאל התברכת בדגם שלפחות בארץ הוא די נדיר אני מעריך אותך על כך וגם קצת מקנא , באם תוכל לפרט קצת יותר לגבי מחירי הטיפולים אשמח .

פורסם

הרכב של יגאל היינו נדיר,לא רק בארצינו אלה בכלל בעולם,

גירסאות ה e קבריולט \sportline בהחלט נחשקות :)

לגבי הטיפולים,יש מוסכים מומחים,אשר ההיו זולים משמעותית ממרצדס מורשה,וניתן לבצע בהם את כל טיפולי הרכב מכיוון שהדגם היינו מיושן ואינו מכיל כמויות גדולות של מיחשוב עדין ומתוחכם,דבר אשר מצריך מוסך מורשה לרב.

Porsche 944 turbo

פורסם

אז מדובר על W124 אם כן. הקופה לא נדיר כ"כ , יש לפחות 3-4 למכירה ביד 2, אם לא יותר. המנוע 6 צילינדר 12 או 24 שסתומים ,תלוי בשנתון.חובה, לבדוק את מצב מכני של הרכב. רכב שמור, יתן תמורה מעולה לכסף, רכב מוזנח, יעלה לא מעט כסף ועצבים. המנועים הם בעלי הספק של 184 כ"ס ל12 שסתומים ויותר מ200 ל24 שסתומים.

הטיפולים כמו שציינו מקודם, תלויים בך ובמקום בו אתה בוחר לבצע אותם. את רוב חלקי חילוף, חדשים ומשומשים ניתן להשיג במוסכים מתמחים (מרכז איילון, רם בחולון ועוד), לא חסר רכבים לפירוק (אגב גם W201 חולק הרבה משותף עם הדגם המדובר).

שים לב לחשמל באוטו (בד"כ ה-3 ליטר מצויידים ברבה פינוקים =ח"ח,סאנרוף,כסא חשמלי, וילון אחורי חשמלי ועוד).

הדגם הנ"ל מצוייד בהמון חיישנים יחסית לרכב בן גילו, רובם מוסרים לאחר שהפסיקו לפעול ולבעלים לא היה כח/כסף להחליף אותם. תן דעתך גם לעניין זה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

השנתונים שמועדפים עלי הם מ - 1988 ועד 92-3 האם אתה יכול לומר לי התחילו לשווק א מנוע 24 שסתומים ?

פורסם
במוסכים מתמחים (מרכז איילון, רם בחולון ועוד),

רם כבר לא בחולון. נמצאים ברחוב בית אלפא בת"א. ואכן הם מוסך מומלץ לטיפול ברכב כזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המכונית שלי נראית כמו זו שבתמונה רק ללא מגבים לפנסים אבל בשני גווני אפור בצבע.

טיפולים יקרים זה אומר שטיפול 175000 ק"מ והעברת טסט עלה למעלה מ- 3000 ש"ח.

קניית מגיני שמש חדשים עלו למעלה מ- 2000 ש"ח.

בוכנות הידראליות לגג עלו מעל 5000 ש"ח.

mercedes 300ce conver.jpg

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יגאל, ממך הייתי קונה רכב משומש...אבל בתור אחד שמתחזק 2 מרצדסים ופורשה קצת חבל על הכסף!!!

יש לי 190 שאכן חולקת הרבה עם ה e class, והטיפולים בה לא יקרים בכלל אם דואגים לעשות אותם נכון. קודם כל חלקים משומשים יש בשפע עצום ולא יקר באי ביי, וגם לראובן ממרכז איילון יש אוצר חלקים חדשים ומשומשים ולא יקרים מידיי.

אגב, מי שמכיר אחת לפירוק מוזמן להודיע...

יש שני כללים חשובים מאוד בקניית רכב כזה: בדיקת בודי מקיפה ביותר לחלודות ותיקוני פח קודמים, ורכב שלא נגעו או אילתרו בו בחשמל ואלקטרוניקה ובקוסמיטקה הפנימית. רכב שלא נגעו בו עדיף בהרבה על אחד מלוקק שעבר "שיפוץ" כזה או אחר אלא אם כן הוא משוקע ברמות של הרכב של יגאל... מרצדס עשו את המכוניות האלו כל כך טוב שכל מה ש"תיקנו" בו יכול רק לגרוע. חפש את הרכב הכי מקורי שאפשר גם אם הוא לא מושלם מכאנית.

מנועים וגירים לדגמים האלה, כוללל ה 24 ש"ס עולים גרושים בחו"ל, ולכן תוכל להשיג אותם גם בארץ מייבוא בלי בעיה ולא ביוקר. אל תפחד מרכב שצריך מנוע או גיר, עדיף בהרבה על כאלה ששופצו ולא תדע מה האיכות.

אגב, נהגתי בשבוע שעבר על אחת כזו 24 ש"ס והאמת הופתעתי לרעה מתגובת המנוע העצלה שציפיתי ממנו להרבה יותר לאור הסוסים הרבים שיש בו, אבל יכול להיות שנהגתי ברכב במצב לא מי יודע מה. בכל מקרה תתכונן לצריכת דלק לא ממש כיפית...

הקופה יפה מאוד, אבל אם הייתי הולך על רכב כזה הייתי מחפש e 420 ....היו כאלה שתיים ביד 2 למכירה, יש עדיין אחת ואני מחזיק את עצמי בכח לא לקנות אותה:x

• תוכן חדש...