Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמבולנס פז'ו (ישן) בתערוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואיזה שנה זה בערך?

הדגם עצמו יפה וקלאסי אבל אני חייב להגיד שהוא משופץ בצורה מזעזעת!! זה נראה כאילו שצבעו אותו עם ספריי!!! על הפח הרקוב!!

איך הם לא מתביישים להציג רכב במצב כזה???? וברמה כזאת של שיפוץ!! הם פשוט עושים צחוק!!!

וגם את דעתי ! לא חראם ????

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל המקטרגים למיניהם!

כל אחד משפץ ברמתו וביכולתו . לא לכל אחד מצוייה הפרוטה בכיס,ולכן כל רכב שמי מאיתנו מציל אותו מגריטה

מציל עולם ומלואו , ועל כך נאמר : דיינו.

נמנעתי מלפרט בהודעתי הקודמת , אך מיכיון שמפריע לי העליהום על הרכב ובעליו,, אומר רק זאת:

הרכב שייך לאדם נחמד מאוד, שמספק רכבים לסרטים.כך ביקשו את הרכב ליעודו בהזמנה הקרובה, ציינתי

בהודעתי הקודמת שהצרכן ביקש את הפנסים הלא מקוריים בחזית הרכב ע"מ להשוות לו תדמית ישנה יותר.

הרכב בפירוש לא מיועד למצב תצוגה.

אז בואו נירגע כולנו ונפסיק לחפש כל הזמן על מה ומי לרדת.

שנה חדשה, בואו נתחיל לפרגן אחד לשני , ובמקום לחפש את המגרעות , נלמד כולנו להינות עד תום מהתחביב שלנו.

בברכת חג שמח!!!!!!!!!1

צביקה מרגלית

צביקה מרגלית

פורסם
עומד אחד כזה זרוק בשדה בכניסה למושב אליקים

זה בטח לקוח של משה מאלייקים,היחידי שעוד עובד בלי ליפט אלא עם בור.

אגב אלייקים...גן עדן לפגועי איסוף גרוטאות וענתיקות.

פורסם
שלום וחג שמח

קודם כול הרכב הוא אכן פזו' אבל שמו D4A פרגון

וידידינו נועם חצרוני { לופו } רכש לאחרונה רכב כזה בדיוק ועדיין נימצא בצרפת ממתין לעשות עליה

כמו שעופר אמר בהחלט מענין אותנו הרכבים המושבת.

להנעתכם תמונה ראשונה מהכלה של נועם חצרוני.

בברכה בני ל.

הנעה קדמית ?

פורסם
לכל המקטרגים למיניהם!

כל אחד משפץ ברמתו וביכולתו . לא לכל אחד מצוייה הפרוטה בכיס,ולכן כל רכב שמי מאיתנו מציל אותו מגריטה

לא מקטרג ולא מזלזל , רק אומר שחבל שהנ"ל אינו משופץ כראוי , בכל מקרה אני שמח לראות כרכרה כזו ...

לדעתי עם מעט יותר השקעה הרכב יכול היה להראות הרבה יותר טוב , גם את עליזה שיפצתי וצבעתי לבד !

חג שמח !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
לכל המקטרגים למיניהם!

נמנעתי מלפרט בהודעתי הקודמת , אך מיכיון שמפריע לי העליהום על הרכב ובעליו,, אומר רק זאת:

הרכב שייך לאדם נחמד מאוד, שמספק רכבים לסרטים.כך ביקשו את הרכב ליעודו בהזמנה הקרובה, ציינתי

בהודעתי הקודמת שהצרכן ביקש את הפנסים הלא מקוריים בחזית הרכב ע"מ להשוות לו תדמית ישנה יותר.

שנה חדשה, בואו נתחיל לפרגן אחד לשני , ובמקום לחפש את המגרעות , נלמד כולנו להינות עד תום מהתחביב שלנו.

בברכת חג שמח!!!!!!!!!1

צביקה מרגלית

טוב נו צודק,

שיפוץ מדהים! מי בעל המקצוע, אפשר את הטלפון?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לכל המקטרגים למיניהם!

בברכת חג שמח!!!!!!!!!1

צביקה מרגלית

:lol::lol::lol::lol::lol:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לכל המקטרגים למיניהם!

בברכת חג שמח!!!!!!!!!1

צביקה מרגלית

מסכים עם כל מילה :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לכל המקטרגים למיניהם!

בברכת חג שמח!!!!!!!!!1

צביקה מרגלית

צביקה ,

איתך בכל מילה שנאמרה ובמיוחד:

כל רכב שמי מאיתנו מציל אותו מגריטה מציל עולם ומלואו , ועל כך נאמר : דיינו.

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
טוב אז אתם כבר יודעים קניתי D4 .ואני מחפש איפה נמצאים עוד מכוניות כאלה זרוקות?

ומי יקח אותך לכל השדות והמקומות החשוכים האלו שרגל אדם לא דרכה שם שנים????....אני :lol:

פורסם
ומי יקח אותך לכל השדות והמקומות החשוכים האלו שרגל אדם לא דרכה שם שנים????....אני :lol:

ואם יאיר, ירום הודו, יהיה עסוק, יש לך 3 ג'יפים מוכנים לשירותך...8):lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

שלום.

המכונית היא בעלת הנעה קדמית.

המנוע לא כמו בפזו' 505 המנוע זה למנוע של פזו' 203.

ברכב הלבן המזעזע מעל שנת 1960 כי הדלתות ניפחות רגיל

הרב שרכשנו משנת 1958 ןהוא אם דלתות התאבדות כלומר ניפתחים הפוך.

לרבים האלה מגיע כבוד רב כי אלו המכוניות הראשונות שיוצרו אחרי החרבון של מלחמת העולם השניה. והם בנו את ארופה מחדש כולל גרמניה.

לצערי המיפעלים היחידים שלו נהרסו במלחמה היו בצרפת בזכות ממשלת ווישי ימח שמם שעשו יד אחת אם הנאצים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

המכונית היא בעלת הנעה קדמית.

המנוע לא כמו בפזו' 505 המנוע זה למנוע של פזו' 203.

ברכב הלבן המזעזע מעל שנת 1960 כי הדלתות ניפחות רגיל סליחה טעות טעיתי הדלתות גם הפוכות

הרב שרכשנו משנת 1958 ןהוא אם דלתות התאבדות כלומר ניפתחים הפוך.

לרבים האלה מגיע כבוד רב כי אלו המכוניות הראשונות שיוצרו אחרי החרבון של מלחמת העולם השניה. והם בנו את ארופה מחדש כולל גרמניה.

לצערי המיפעלים היחידים שלו נהרסו במלחמה היו בצרפת בזכות ממשלת ווישי ימח שמם שעשו יד אחת אם הנאצים.

בברכה בני ל.

שלום.

אחרי שאילן הסב את תשומת לבי אכן הדלתות הם התאבדות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...