Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תיבה אטומה 22 ליטר. התקנתי עליה סאב Hertz Hi Energy HX 250.

לפי המדריך של הרץ http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx250.pdf הם ממליצים לתיבה בגודל כזה להוסיף פורט, קוטר 70 אורך 250מ"מ ומבטיחים שיפור בעוצמת הבס והדיוק שלו.

עכשיו השאלה היכן אני משיג פורט איכותי כי הבנתי שסתם צינור יוצר רעשי אוויר ואי דיוק וצריך פורט איכותי, כזה שבא עם מבנה שמזכיר חצוצרה.

תודה,

אייל

פורסם

הם גם ממליצים צמר על הדפנות , כמו לכל סאב... אבל בכל זאת אף אחד לא עושה את זה.

בכל מקרא צינור PVC פשוט , 70 מ"מ זה 3 אינץ' , יש כאלה הרבה ב ACE וחנויות כאלה ...

כמובן יש גם כאלה : http://www.psp-inc.com/products_3.html , שהם טובים יותר קשיחים יותר ובגלל שהם מעוגלים מבפנים ומבחוץ אין PORT NOISE וכדומה , עולים כ 15 דולר אבל שווה את זה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מניח שההמלצה לצמר על הדפנות מגיעה כי הנפחים של התיבות הם די קטנים והבאס נשמע פאנצ'י. הצמר כנראה מרכך.

לגבי חברת CRC, מצאתי אותם בחיפוש אבל לא מצאתי ולו חנות אחת שאפשר להזמין דרכה לארץ. יש כאלו שנמכרים מסודר בארצנו?

פורסם

EBAY.

ההמלצה לצמר על הדפנות לא נובעת משיקולים של גודל התיבה , ברמת העיקרון זה משכך ויברציות והופך אותם לחום , זה טוב מהרבה בחינות שלא אכנס אליהם עכשיו... גם לתיבות גדולות במיוחד , בעיקרון כל רמקול ( סאב או לא ) מומלץ שיהיה מותקן בתיבה עם צמר כזה או אחר , ואם לא אז התיבות צריכות להיות סופר סופר חזקות ( אני מדבר על אלומיניום יצוק או קארבון פייבר ) :)

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...