Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מבקש המלצה, איזה צמיגים כדאי לשים לגולף GTI, כזו שנוסעת ביום יום, שמצד אחד תהיה להם אחיזה טובה לנהיגת ספורט ומצד שני ישמשו אותי ביום יום ולאורך זמן ??

פורסם

לא ידוע לי המידה, היה עוזר אם היית נותן,

אבל המלצה שלי בכללי לצמיגים שאתה מבקש, הם T1R . אחיזה מעולה, ואורך זמן יחסית גבוה!

A.R.T Performance

פורסם

רבים ממליצים על טויו T1R אבל אחרי שנה שיש לי אותם אני מעדיף לקנות סיט הבאה של מישלן פילוט 2 או 3 או קונטיננטל קונטי ספורט 3 או גודד אייר איגל F1.

טויו בסדר ליום יום אבל מרחקי בלימה של מישלן יותר טובים. בנהיגה מהירה במסלול טויו מגלים דופן חלשה שנשחקת מהר וגם מתחילים להחליק יחסית מוקדם ביחס למישלן.

פורסם
רבים ממליצים על טויו T1R אבל אחרי שנה שיש לי אותם אני מעדיף לקנות סיט הבאה של מישלן פילוט 2 או 3 או קונטיננטל קונטי ספורט 3 או גודד אייר איגל F1.

אין לי מידת השוואה לרכות הדופן של צמיגים אחרים, אבל אחרי ניסוי וטעייה מצאתי את לחץ האוויר האופטימלי בין אחיזה מספקת ואי-קריסת הדופן.

בכל מקרה, יתר הצמיגים שהזכרת יקרים בעשרות אחוזים מה T1R וזה מה שהופך אותו לצמיג משתלם כל כך, צמיג UHP במחיר מצויין.

אם התקציב והמבחר מאפשרים פזילה למותגים אחרים מה טוב, אם לא מדובר בבחירה טובה ומשתלמת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחרי שעברתי מF1 לR1R (לאון 4) אני יכול להבטיח לך שבפחות 40% בכסף תקבל 40% יותר הנאה.

לגבי אורך חיים אני עדיין לא יכל לספר כלום, אבל אם להביא בחשבון שה GSD3 עברו כ30K קמ' ועלו לי כ1K ש"ח, הטויו יכולים לעוף אחרי 20K קמ' ולהשאיר חיוך גדול בלי לחורר את הכיס.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

good year אכן צמיגים יקרים, אבל מישלן וקונטיננטל נמכרים במחיר מתאים בהחלט. לפחות במידה שלי (195.45.16)

מבחינת נהיגה על שלוליות אז R1R מהר צף על המים אז עם כבר סמי סליקס אז R888.

פורסם

היה לי את הפרוקסס4 במשך שנתיים ומשהו על ה GTI הקודמת במידה המדוברת, אחלה צמיג באחלה מחיר וביצועים טובים מאוד.

לאחר מכן החלפתי לT1R , צמיג עוד יותר טוב , אבל ברטוב הוא פחות טוב מהPROXES4.

אתה יכול לבצע חיפוש בפורום לראות התרשמות מפורטת.

המישלין פיילוט מעולים אך מאוד מאוד יקרים , יותר מפי 2. אני בטוח שיותר משתלם להחליף פעמיים T1R בתקופה של זוג פיילוט אחד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גודייר, אקסלנס במידה הזאת, לעניות דעתי בהחלט שויים בדיקה.

אין לי מושג מה המחיר של חדשים, יש לי אותם בתור משומשים (כנראה מאד) ועדין מפתיעים.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...