Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום דבר ראשון אני חדש פה =] חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

קיצור קניתי מערכת חדשה רציתי תגידו לי מה אתם חושבים

קומפונט hertz esk 165L 6.5 200w

מגבר kicker ZX650.4

סאב וופר kicker C12

הכל חדש

איך המערכת ?.. תודה מראש

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי תשתף אותנו בדעתך עד עכשיו על מה שקנית?

וחוץ מזה, למה לשאול מה דעתנו אחרי שכבר קנית?

מתחדשת*

פורסם

כי קניתי ואני מתקין אותו ביום שישי.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה או משהו שיגיד לי איך זה

אני שמעתי שזה מערכת טובה לאללה

פורסם

תמכור את הסאב , בתקציב הזה אין מקום לסאב כי הוא רק יהרוס לך את הסאונד.

רכוש כמויות של איטום ותאטום את הדלתות ( Dynamat xtreme , 2nd skin וכו ... ) .

אופציה לשדרוג נוספת היא לעבור לאקטיבי וזה עם יחידת ראש מתאימה דוגמת Clarion alpine שנמכרים בזול ביד שניה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. חשבנו שכבר ביקשנו ממך לקרוא את הכללים, לא?*** לא הבנתי למה לימכור את הסאב ?... תסביר לי שאני יבין באמת

המערכת לא טובה?...

פורסם

הסאב הזה הוא אסון סביבתי.

אם אתה רק רוצה בום בום בום בלי קשר לחיים אז הוא יספק אותך , אם אתה רוצה השלמת תדרים נמוכים זה לא זה.

עדיף לך להתייעץ לפני שאתה קונה רכיבים לבד מסוחרים שיגידו לך שזה "הכי טוב אחי יש לי 4 כאלה באוטו" , אני לא מכיר חנות\מוכר\סוחר\יבואן אחד שהוא אמין ולא יעשה הכל בשביל שתקנה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא מסכים, במשך יותר משלוש שנים הייתי עם הסאב הזה, והייתי מרוצה מכל רגע.

מכרתי אותו רק כי העגלה של הילדה לא נכנסה לבגאז' יחד איתו.

אביב, אם כבר קנית אז תהנה, טוב להתחיל מנמוך כי אחר כך כל שדרוג מורגש לטובה.

מתחדשת*

פורסם

וזה מדגיש את הבעיה של הציבור בכל מה שקשור ל"תקנה מה שנשמע לך הכי טוב" וכמה זה לא נכון.

הסאב הזה הוא לא משהו בלשון המעטה , זאת עובדה ואפשר למדוד את זה , העובדה השניה שהוא נשמע לך טוב לא אומר עליו כלום , ולהפך ... אתה גורם לאחרים לחשוב שהוא טוב בגלל שאתה נהנתה ממנו , מה תגיד לי אם אני לא נהנה ממנו כי הדרישות שלי הן אחרות ? הנאה זה הרבה מאוד דברים., אמא שלי נהנת מהמערכת שבאה עם הרכב , למה שאני לא אמליץ עליה גם ?

אני מאמין שאם אדם רוצה להמליץ על מוצר הוא צריך להוציא את עצמו מהמשוואה כי הוא לא רלוונטי , ולדון רק על המוצר עצמו ולא איך שהוא נשמע , כי אם הוא איכותי מספיק והוא נמדד מצויין הוא ישמע מצויין , אם לא הוא ישמע זוועה , ולמרות זאת יש מספיק אנשים שהאוזניים שלהם יגידו להם שזה נשמע טוב , מה שלא נכון.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בסופו של דבר מה שחשוב לנו זה מה שאנחנו שומעים.

אם משהו נשמע לי טוב, מתאים לתקציב ולדרישות שלי אז אני אמליץ עליו, גם אם הגרפים אומרים אחרת.

מתחדשת*

פורסם

הסאב הזה הוא לא משהו בלשון המעטה

אתה סותר את עצמך בלי לשים לב אפילו, מצד אחד אתה אומר את זה, ומצד שני את זה:

העובדה השניה שהוא נשמע לך טוב לא אומר עליו כלום

אז זה שהוא לא נשמע לך טוב, לא אומר עליו כלום.

מספיק כבר עם כל ה"עובדות המדעיות" האלה.

אם יש לי מערכת שפשוט גורמת לי להרגיש מאושר, ממש כאילו אני בגן עדן, אבל ה"עובדות המדעיות" אומרות שהיא זבל - למי איכפת?

אני נהנה מהמערכת, היא מספקת לי את ההנאה שאליה ציפיתי - וזה מה שחשוב.

הפכת את כל התחום הזה של אודיו ברכב למשהו שהוא יותר גדול ממחקרים ומדע על טילים

במקום הנאה, אתה רק מחפש איפה יש ביקורת יותר טובה, מי המדען שהוכיח ככה, איזה גרף מראה עקומה חיובית יותר ומי ה"אנשים בתחום" שחושבים ככה או ככה.

אז במקום להיות במרדף אחרי גרפים ומחקרי מעבדה טובים יותר, תנסה באמת להנות מהתחום.

ולמה לעזאזל אנשים צריכים להתאמץ כדי לשמוע עיוות? (ואני מצטט) "לשמוע עיוותים בסאונד זה לא דבר פשוט"

למה מישהו שרכש מערכת, ונהנה מכל שנייה שהוא מאזין לסאונד שהיא מפיקה - צריך "לחפש בכוח" עיוותים ובעיות בסאונד. למה?

אתה יכול להגיד שזה נובע מאגו, אתה יכול להגיד שהאוזניים שלהם לא מיומנות, ואתה יכול להגיד שהיבואן עשה עליהם קופה

אתה יודע מה הדבר היחיד שלא ישתנה כאן? העובדה שהבן אדם נהנה מהמערכת שלו (ממתי זה הפך להיות פרט שולי בתחום הזה?! הרי התחום הזה מבוסס כולו על הפרט השולי והקטן הזה - הנאה!)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

דיפורס, לך תתעסק עם הכוכבות פורנו האיטלקיות שלך, או מה שאתה לא מנפח שם בבית,

אבל פעם הבאה שאחת מהן תתפנצ'ר, זה בגלל "העובדות המדעיות" שלך.

מילק, אתה אמיתי.

גבר, אם זאת המערכת הראשונה שלך, זה בסדר גמור, ואפילו מעולה יחסית לאנשים שבתור מערכת ראשונה

קונים מגברים חסרי שם, בעצם יש להם שם "זבל סיני".

תתחדש ותהנה, ואל תקשיב לאנשים שמז**נים את השכל יותר מדי, רק בגלל שיש להם כוכבות פורנו בבגאז'.

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אין לזה סוף ! וכולם צודקים כאן, גם אלו שאומרים" תהנה ממה שיש לך " וגם אלו הביקורתיים יותר .

אין פסול בביקורת. ומבקר טוב ואו איש מקצוע בתחום יכול באמת לבחור ולתפור רכיבים טובים שישמעו טוב יותר ואז רמת ההנאה תהיה גבוהה יותר בקרב ההדיוט שאינו מבין / עשו עליו קופה / האמין למוכר שיש לו 10 כאלו ברכב (מחק את המיותר)

לא יעזור יש הבדלים בין דגמים שונים של אותו מוצר , אחרת לא היו אלפי סוגים בקטגוריות מחירים שונות.

אפשר גם לקנות חליפה שלושה חלקים בשוק רמלה/לוד ולהנות איתה , אבל קרוב לוודאי שהיא עדיין תהיה נחותה מחליפה של ארמאני .

ויש עוד הרבה דוגמאות . שנכנסים לזה אין לזה סוף .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עצם זה שיש לך חליפה מהשוק - לא אומר שתסבול ממנה

עצם זה שהמוכר "עבד" עלייך ואמר שיש לו 10 כאלה ברכב - לא אומר בהכרח שעדיין לא תהנה מהסאב והוא יספק אותך.

עצם זה שיהיה לך C12 - לא אומר שלא תהנה ממנו אם על איזה נייר מדפסת רשום שהוא גרוע.

אם לא שמת לב, לא מדובר פה על יבואן/מוכר/סוחר (מחק את המיותר) שמכר לו C12 ב-10K$

מדובר פה על טענה ש-C12 כביכול הוא סאב גרוע ושבאופן נחרץ אי אפשר להנות ממנו.

אף נייר, אף מדען, אף "בכיר בתחום", שום גרף ושום מחקר מעבדה לא יקבע לי אם אני אוהב את סאב XYZ (לצורך העניין - C12) או לא.

מה שיקבע בסופו של יום אלו האוזניים שלי. נקודה. סוף פסוק.

גם אף אחד לא אומר שאין הבדלים בין מוצר כזה או אחר (איפה מישהו טען דבר שכזה?

*רק כדי להבהיר את הנקודה שלי - מעולם לא שמעתי את הסאב הזה (C12), אני רק מנסה להעביר פה נקודה מסויימת.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...