Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יום בהיר אחד אני מתעורר, בום, איזה בחור נחמד שפשף לי קצת את הטמבון, או יותר נכון הפלסטיק שמגן על הטמבון?

אנערף.

בכל אופן, זה קרה לפני דיי הרבה זמן, מעל חצי שנה.

כל פעם שאני שוטף את הרכב, יש לי צביטה בלב, כי כל הרכב בובה, וזה סוג של צלקת.

הייתי רוצה לדעת, אם אפשר בכלל להוריד רק את החלק הזה : תראו בתמונה.

ומה אני עושה איתו?

לאן הולך?

מצטער על האיכות הגרועה, לא רואים את השריטות..

אבל הנה המיקום

42128861.png

Uploaded with ImageShack.us

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אם זה לא צבע של הרכב השני ווקס יכול לסייע ואף להעלים את זה בכלל.

אם זה משהו חמור יותר רק צביעה תעזור.

פחח יכול לעזור לך עם זה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

חבל על המאמץ - שגיאה אחת בחניה (שלך או של השכן) - ותהיה שריטה חדשה. ואם החניה תהיה מושלמת תהיה זו משאית שתעיף עליך חצץ. זו דרכו של עולם הרכב, וחבל להתאמץ לתקן שריטות קלות. כאשר יצטבר מלאי מספיק של נזקים בצע את התיקון במרוכז, וכיון שהצבע לא יצטרך להכין לך 2 טיפות צבע במיוחד סביר שגם העלות תצטמצם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שתי אופציות עומדות לרשותך, בהנחה ואתה לא הולך על צביעת פגוש מלאה:

1. להשיג צבע תואם (יש בקבוקונים כאלו של היצרן עם לקה בנפרד, או לחלופין פחח יכול להכין לך כזה בעלות סמלית משולב עם לקה) ולצבוע בעצמך עם מכחול.

היתרון - יעלה גרושים, החיסרון - לא ייראה מדהים. ניתן "לטשטש" אח"כ לקבלת מראה אחיד יותר עם פוליש + ווקס, אבל זה עדיין לא יהיה מושלם.

2. לעשות "צביעה מקומית" רק של האיזור הפגוע אצל פחח רכב או לחלופין צבעי אופנועים, יהיו אולי הבדלי ברק קלים אבל זה ייראה יותר טוב מאופציה מס' 1.

היתרון - נראה יותר טוב, ויהיה יותר עמיד בהמשך הדרך. החיסרון - עולה קצת יותר מבקבוקון צבע, ועדיין לא יראה מושלם כמו צביעה שלמה של הפגוש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם זה לא צבע של הרכב השני ווקס יכול לסייע ואף להעלים את זה בכלל.

אם זה משהו חמור יותר רק צביעה תעזור.

פחח יכול לעזור לך עם זה.

כאחד שעושה ווקס על בסיס קבוע, לא עוזר.

זה שריטה שריטה

באורך של 10 ס"מ ורוחב של כ חצי ס"מ

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מאופן היכרותי עם תגובותיך בפורום הבנתי שאתה חולק את האוטו עם אנשים נוספים (המשפחה), מניסיון תשאיר ככה.

אני לדוגמא נהנה מכל לקרוא פה על אנשים ששומרים על רכביהם נקיים מצוחצחים ובמצב טוב, וכל פעם שאני לקראת נסיעה ביונדאי אלנטרה המשפחתית אני מקבל דוגמא איך לא צריך להראות רכב כיוון שאמא שלי (שהיא אגב בעלת הרכב) נהנית להרגיש את רוחבו ואורכו של הרכב בעזרת עצמים מזדמנים מפעם לפעם ובטמבונים של הרכב יש מספר שפשופים שונים, שלא נדבר על רכב בן 5 שנים שעשה מס' קילומטרים של מונית מצליחה ב3 השנים שבהן הוא משרת אותנו.

כמו שאמר כאן חבר פורום נוסף, פשוט חכה לפגיעות נוספות ע"מ לבצע תיקון, ואם לא יהיו כאלו, מה טוב. רק פגיעה אחת יש לך וגם היא לא נוראית כל כך (אם לא רואים אותה בתמונה כמו שצריך סימן שהיא לא כל כך נוראית, אשמח לצלם לך תמונה של הרכב בו אני נוסע להשוואה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
שאמא שלי (שהיא אגב בעלת הרכב) נהנית להרגיש את רוחבו ואורכו של הרכב בעזרת עצמים מזדמנים

אתה מזכיר לי הודעה שהעביר לי אחד הילדים: לשם מה קיימת הזרת ברגל? כדי לבדוק אם הרהיטים במקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה מזכיר לי הודעה שהעביר לי אחד הילדים: לשם מה קיימת הזרת ברגל? כדי לבדוק אם הרהיטים במקום.

בהחלט כן, אפילו שהזרתות ברגליים שלי מודעות היטב למיקום הרהיטים ואני יודע שהם במקומם ואין צורך לבדוק :lol:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...