Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi A1-פרטים

qtl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערכות מדברות על 130K לדגם עם המנוע הבסיסי ו145K לדגם החזק יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז לפי ה"הערכות" שכתבת, היא תהיה רבת מכר ככל הנראה.

בהחלט רכב מאוד מעניין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ו-145K לאוטו עם 122 כ"ס וכל התוספות הטובות של אאודי (דיפרנציאל אלקטרוני, תא נוסעים מואר בלדים, גג בצבע שתחפצו בו ועוד ועוד). אני נוטה להאמין שגם בגרסא הבסיסית יש את התוספות האלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שחזרתי מגרמניה לפני שלושה שבועות היה בשדה התעופה של מינכן תצוגה של הA1.

אני חייב לציין שאני אישית מאוד התאכזבי! המראה משעמם, סלון פנימי כמו בשאר רכבי הקונצרן.

בשביל ה150K ל122 יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

בטח כל ה"כבדים" יקנו לילדים שלהם כזאת כדי להגיד "הילד שלי נוסע באוודי".

Got To love It

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה עם זה. גם אלפא מיטו היא סופר מיני. גם 207 GT, ויש עוד אחרות. אין שום בעיה עם קניית קטנה מאובזרת ואיכותית - בתנאי שזה מה שאתה צריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, תוכל להגיד לי איזו הצדקה יש ל-45 אלף שקל הפרש בין האוודי הזו לבין כל סופר מיני מאובזרת אחרת?

ההשוואה למיטו ול-207 GT היא לא נכונה, מפני שאלו מכוניות עם מנוע הרבה יותר חזק, אשר אמורות לתת לך ערך מוסף של ספורטיביות.

אגב לעניות דעתי גם מכוניות אלה מתומחרות באופן מוגזם, על אף התמורה שהן נותנות.

פורסם

בחול היא מתומחרת לנגח ישירות את MINI.

בארץ..........

הלוואי ומחירי מיני היו יורדים לרמה שפויה........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
רוני, תוכל להגיד לי איזו הצדקה יש ל-45 אלף שקל הפרש בין האוודי הזו לבין כל סופר מיני מאובזרת אחרת?

ההשוואה למיטו ול-207 GT היא לא נכונה, מפני שאלו מכוניות עם מנוע הרבה יותר חזק, אשר אמורות לתת לך ערך מוסף של ספורטיביות.

אגב לעניות דעתי גם מכוניות אלה מתומחרות באופן מוגזם, על אף התמורה שהן נותנות.

א. לא אני ולא אתה יודעים עם איזה אבזור תגיע ה-A1. בוא נניח לרגע שבגרסת ה-145K היא תגיע מאובזרת יותר מכל סופר-מיני אחרת, ועם מנוע ה-122 כ"ס. קח סופר מיני מאובזרת כמו הפיאסטה, שעולה 105. תוסיף לה אבזור כמו לאודי, איכות חומרים כמו לאודי ומנוע+גיר מתקדמים. צרף לכל זה את השווי של המותג "אודי" ביחס למותג "פורד", נניח, ותקבל ש-40K עשוי להיות מחיר הגיוני.

ב. ההשוואה למיטו ול-207 היא כן נכונה. הערך המוסף שלהן הוא המנוע. הערך המוסף של האודי יכול באותו האופן להיות האיכות והיוקרה. אפשר באותה המידה להגיד ש-A3 וגולף זה אותו האוטו, אז למה לשלם עוד 30K על האודי? אם תביט על שתי המכוניות מבחוץ ומבפנים, התשובה לשאלה הזו תהיה לך ברורה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
א. לא אני ולא אתה יודעים עם איזה אבזור תגיע ה-A1. בוא נניח לרגע שבגרסת ה-145K היא תגיע מאובזרת יותר מכל סופר-מיני אחרת, ועם מנוע ה-122 כ"ס. קח סופר מיני מאובזרת כמו הפיאסטה, שעולה 105. תוסיף לה אבזור כמו לאודי, איכות חומרים כמו לאודי ומנוע+גיר מתקדמים. צרף לכל זה את השווי של המותג "אודי" ביחס למותג "פורד", נניח, ותקבל ש-40K עשוי להיות מחיר הגיוני.

ב. ההשוואה למיטו ול-207 היא כן נכונה. הערך המוסף שלהן הוא המנוע. הערך המוסף של האודי יכול באותו האופן להיות האיכות והיוקרה. אפשר באותה המידה להגיד ש-A3 וגולף זה אותו האוטו, אז למה לשלם עוד 30K על האודי? אם תביט על שתי המכוניות מבחוץ ומבפנים, התשובה לשאלה הזו תהיה לך ברורה.

רוני

אוודי לא יכולה להרשות לעצמה למכור מכוניות במחירים עממיים, בלי קשר לאיכות, אבזור וכו'.

אם משווים אותה לפולו TSI החדשה (שאין לה אבזור) או לפאביה (ספורט) ה30 אלף שקל האלו.

בשביל סמל ואיכות קצת יותר טובה, זה לא משתלם.

מי שבאמת מבין יעדיף במקום לשלם 145K על A1 לקחת מיטו 155 לדוגמא.

אני רואה שהמכונית תיהיה להיט בכפר שמריהו והסביבה בעיקר אצל בחורות בשנות העשרה ועל זה נאמר: לבריאות! ותבלו!

ולי לא זכור מכונית בארץ עם 86כ"ס ב130 אלף שקל. :|

פורסם

רוני

אם אתה מאמין שכל התוספות הייחודיות והאיכות המשופרת שאתה מקבל באוודי הזו (וכאמור עדיין לא בטוח שזה יהיה המצב) שווים 40K, ואין לך בעיה של כסף, הייתי אומר לך - לך על זה. אני חושב שרובו של האקסטרה כסף שאתה משלם פה הוא רק בשביל המותג וסמל סטטוס. ולגמרי אין לי בעיה עם מי שזו הבחירה שלו.

אני במחיר שכזה הייתי מעדיף משפחתית משודרגת ומאובזרת בגרסת 2.0 ליטר. ואם בכל זאת חשקה נפשי בפוזה לעיר בלבד, הייתי לוקח לי איזו פיאט 500 חמודה, ועל הדרך חוסך כמה שקלים.

• תוכן חדש...