Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 195/50/15 - בעיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באוטו (HF TURBO) יש צמיגים במידה הנ"ל ויש לי בעיה קטנה, אני צריך להחליף אותם והבעיה היא שאין כל-כך הרבה צמיגים במידה הזאת.

היום הרכב נועל גודייר NCT2 קדימה (צמיג שכבר לא קיים) ומאחור SP SPORT 2020

כל הצמיגים הקיימים במידה הזאת הם צמגים יקרים ומדגמים ספורטיביים (לא, אני לא קמצן ואני כן שם דגש על בטיחות) מכיוון שאני לא עושה עם הרכב כל שימוש ספורטיבי (אני יותר שומר עליו ומנסה לישר קו) הרכב משמש לנסיעות קצרות (30ק"מ) בכל יום ולטיולים בסופי שבוע, לכן אין לי צורך בצמיגים כמו ה RAINSPORT או ה SP למיניהם.

אני מחפש צמיג בלי יומרות ספורטיביות ואת זה אני לא מוצא ניסיתי כבר בהרבה פנצ'ריות והצמיגים הנורמליים היחידים היו במידה 195/55/15 בלבד שאותה אני לא יכול להרכיב, אז אם יש למישהו רכב שנועל מידה כזאת אני אשמח ליעוץ.

יפתח.

נ.ב: ניסיתי פאלקן,יוקוהמה,דנלופ,יונירויאל,גודייר,מישלין.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הנבלה שלי נועלת צמיגים מהמידה הזו ... 15/50/195 .

אצלי יושבים להם רבעיית DUNLOP SP8000 , עד עכשיו נחמדים וסבירים .

במחיר יצא 350 לצמיג בתשלומים , הייתה לי הצעה של 300 למזומן .

לא יקרים לגודל לאיכות .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

קודם כל, המידה המקורית שלך היא 14-165/65.

הצמיג המתאים ביותר הוא

15-195/45 ולא 15-195/50 ובטח לא 15-195/55.

פתרון זול יחסית ומעולה הוא ללכת על Toyo proxes

כל מחיר מתחת ל-500 ש"ח לצמיג יהיה ממש מצויין.

בהצלחה

HFturbo

פורסם

ממליץ בחום על TOYO פרוקסס,צמיג מעולה במחיר זול.

התמורה שהוא נותן ביחס למחיר שלו,פשוט מעולה.

אצלי מידת הצמיג שונה משלך,אז אין לי מושג כמה זה אמור לעלות למידה שלך.

במידה ואתה גר באיזור חיפה,אני יכול להמליץ לך על מקומות זולים לקניית צמיגים.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הצמיג המתאים ביותר הוא

בהצלחה

תראה, זה שהמקורי הוא 14 אני יודע, לנסוע על 195/45?? אתה רוצה שתהיה לי פריצת דיסק? גם הדש בורד לא יעמוד ברעידות....

195/50 עוד בסדר, הוא כלל לא נוח והאוטו נוסע כמו קרש גיהוץ ובטח תשאל-אז לא, הוא לא נוגע בכנפיים אלא רק במקרים של קפיצות חזקות אז אני ישאר איתם... (אם היתה לי האפשרות הייתי יורד ל 14)

פורסם

הוא כן נוגע עם חתך 50 ב \195\15 מנסיון , וכנראה שאתה ממש ממש נוסע לאט ורגוע אם האוטו אם אצלך הוא לא נוגע ...

כמו שאמר חכם ממני :wink: , ממליץ גם על TOYO בחתך 45 .

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

אכן ... כמו שאמר אחי הרומני ( ליביו ... ) ,

הצמיגים נקנו אצל אנטון , ביפו .

לגבי הTOYO , ישנו דגם חדש יחסית FZ4 ולאחר בדיקת מישהו שמושך את הרכב למגבלות האחיזה והתלהב מהצמיג אני יכול לאשר שהוא מומלץ .

ישנו דגם אחר T1S , רך ומספק אחיזה מדהימה - לא מומלץ לנסיעה יומיומית , יגמר מהר .

הTOYO יחסית יקרים מול ה DUNLOP .

עוד המלצה מנסיון אישי - FALKEN ZE-326 , אהבתי מאוד את ההתנהגות שלהם !

ומאוד זולים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הצמיג המתאים ביותר הוא

בהצלחה

תראה, זה שהמקורי הוא 14 אני יודע, לנסוע על 195/45?? אתה רוצה שתהיה לי פריצת דיסק? גם הדש בורד לא יעמוד ברעידות....

195/50 עוד בסדר, הוא כלל לא נוח והאוטו נוסע כמו קרש גיהוץ ובטח תשאל-אז לא, הוא לא נוגע בכנפיים אלא רק במקרים של קפיצות חזקות אז אני ישאר איתם... (אם היתה לי האפשרות הייתי יורד ל 14)

ההבדל בין נוחות הנסיעה של 195/50 ל195/45 זניח, כל שכן כשמדובר ברכב עם קפיצים מקוריים כמו שלך.

זה שאתה לא משפשף את הכנפיים בזמן שאתה משתמש בג'אנט רחב מדי (15/6.5 (אם אני זוכר נכון) במקום 15/6) זה כבר ממש נס מבחינתי...

בכל מקרה, אם אתה ממש רוצה לחזור ל-14 אני יכול למכור לך סט ג'אנטים מקוריים של HF - אבל זה לא ממש ישנה משהו כי הקוטר החיצוני לא ישתנה , אלא אם כן תלך על משהו משוגע לגמרי כמו - 195/45-14....

HFturbo

פורסם

הסיבה שאני רוצה לחזור ל 14 היא לא רק בגלל הצמיגים, גם ההגה נדפק מה 195/50/15(קושי גדול בסיבוב ההגה-יצירת חופשים במסרק) לחבר שלי יש HF עם 185/55/14 וההגה מרגרינה לעומתי..

ובקשר לנגיעות בכנפיים, אמרתי שהצמיגים נוגעים אבל לא בכל קפיצה או באמפ שיש על הכביש

• תוכן חדש...