Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אמא וסטודנטית, ודי מבולבלת כבר מחיפוש אחר רכב יד שנייה,....

צריכה את עזרתכם ברכישת רכב שני, עד 20000 ש"ח ואני מאוד אשמח לאפילו פחות...

הצרכים שלי:

מקום לעגלה ולכסא לתינוק,

רכב אמין, (מבחינת תיקונים ומוסכים)

וחסכוני.

הנסיעות הן קצרות, ופעם עד פעמיים בשבוע נסיעה ממודיעין לתל אביב וחזרה. צרכים באמת בסיסים ופשוטים.

במיוחד אני חושבת על לאנטיס בשנתון 99-98 כי הבנתי שאם אני מוצאת כזו שטופלה היטב היא יכולה להחזיק עוד הרבה שנים,

או על יונדאי אקסנט, בגלל שהבנתי שהן אמינות (ראיתי בפורום שלא כל כך אוהבים אותן בגלל בעיות בפלסטיק ונוחות אבל זה לא כל כך חשוב לי) כמו כן מקריאה בפורום קיבלתי את הרושם שהן אמינות ובסכום הזה אני יכולה למצוא שנתון גבוה יותר מהלאנטיס - 2003 נגיד.

אז בקיצור - לאנטיס 99 או יונדאי אקסנט 2003

תודה רבה לכולם!

עדי :-)

פורסם

שתיהן בסדר.

תבחרי את זאת שנראית לך יותר אחרי שתעשי סיבוב בכמה מועמדות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדקי שוב את המחירונים. לפי מחירון יד 2 את טועה ב-10000 ש"ח. בסכום של 30000 ש"ח תוסיפי לרשימה גם את הטיויוטה קורולה, שמהרבה בחינות מקבילה ללאנטיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדיף לבדוק מחירון לפי לוי יצחק ולא לפי יד 2.

המחירונים שונים בהערכות שלהם וזאת מניסיון.

לדעתי את יכולה לרכוש מאזדה לאנטיס שנת 2000 במחיר הזה כי אני בדיוק מכרתי כזאת רק שנת 2001

מדובר ברכב מעולה שהייתי מאוד מרוצה ממנו לא היו לי שום תקלות מיוחדות והעלויות במוסך סבירות לחלוטין.

ממש כמו שאמרו לי כשאני חיפשתי כזאת " תעשה טיפולים בזמן ופשוט שים דלק וסע" ממליץ בחום.

פורסם

במקרה אני מתכוון למכור בקרוב את הקורולה שלי (1998 ) - וההפרש בין מחירוני יד 2 ללוי יצחק עומד על 900 ש"ח, לא 10000 ש"ח כפי שצוטט כאן. אין בידי מחירון לוי יצחק כעת כך שאיני יכול להתיחס ללנטיס ולאקסנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברשותנו מאזדה לנטיס 1999 GLX (אגב, ייתכן וגם למכירה).

רכב נוח ומומלץ מאד, אמין ביותר.

תא המטען גדול, אך ההטענה לא הכי נוחה לעגלה גדולה (עגלת תאומים במקרה שלנו).

אני מניח שלעגלה רגילה יהיה בסדר גמור. אגב, היא מרווחת קצת יותר מהיונדאי אקסנט.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה לכל המגיבים,

אני מבינה שכדאי לי ללכת בכיוון של המאזדה,

בכל זאת אני אשמח אם מישהוא יכתוב דעה על היונדאי אקסנט , פשוט כי הן יותר מתקדמות בשנים בסכום שיש לי.

תודה!

עדי

פורסם
ברשותנו מאזדה לנטיס 1999 GLX (אגב, ייתכן וגם למכירה).

רכב נוח ומומלץ מאד, אמין ביותר.

תא המטען גדול, אך ההטענה לא הכי נוחה לעגלה גדולה (עגלת תאומים במקרה שלנו).

אני מניח שלעגלה רגילה יהיה בסדר גמור. אגב, היא מרווחת קצת יותר מהיונדאי אקסנט.

במידה ותהיה מעוניין למכור איך אצור איתך קשר?

• תוכן חדש...